Închide meniul

O maimuţă, obeză după ce a fost hrănită de turişti. "Godzilla" are mari probleme de sănătate. Reacţia autorităţilor

Reclamă

Antena Sport Publicat: 4 aprilie 2021, 15:00

O maimuţă, obeză după ce a fost hrănită de turişti. "Godzilla" are mari probleme de sănătate. Reacţia autorităţilor

ViralPress

Godzilla are trei ani şi cântăreşte 20 de kilograme

Macacul are trei ani şi poartă numele Godzilla. A fost filmat în cartierul Min Buri, din Bangkok, în timp ce atrăgea toate privirile. Stăpânul i-a confecţionat un tricou, dar acesta a rămas mic după ce maimuţa s-a îngrăşat cu rapiditate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Godzilla a fost găsit când era foarte mic. Din moment ce a fost crescut de oameni, nu ştie cum să-şi găsească singur de mâncare în sălbăticie", a reacţionat Manop, cel care ţine maimuţa legată, într-o piaţă, potrivit Daily Star.

Manop a ţinut să precizeze că Godzilla face zilnic exerciţii fizice. Până acum, sportul nu l-a ajutat să slăbească. A ajuns să cântărească mai mult de 20 de kilograme, în condiţiile în care, în mod normal, ar trebui să aibă între 8 şi 10 kilograme.

Autorităţile au decis să intervină şi l-au luat pe Godzilla de la proprietarul lui. S-au temut că maimuţa ar putea muri de obezitate dacă va continua să fie hrănită de toţi cei care trec prin piaţă.

Reclamă

Din ultimele informaţii, se pare că informaţiile oferite de medicii veterinari nu sunt cele mai bune. Starea de sănătate s-a deteriorat şi Godzilla nu poate părăsi patul. Potrivit nationthailand.com, nu a fost descoperit vreun virus în urma analizelor de sânge făcute.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Godzilla a ajuns să cântărească 20 de kilograme
  • Anunţul făcut de proprietarul maimuţei

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” 8:28 „Ne putem descurca” Florin Maxim, cu gândul la Europa League după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României 8:19 Răzvan Lucescu, concluzie amară după ce PAOK a ratat semifinalele Conference League: „Totul a fost în favoarea lor” 7:50 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (10:30) 18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
Vezi toate știrile
Citește și