Închide meniul

Ovidiu Haţegan revine în UEFA Champions League. Arădeanul va arbitra echipa lui Mircea Lucescu!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 21 septembrie 2020, 14:55

Ovidiu Haţegan revine în UEFA Champions League. Arădeanul va arbitra echipa lui Mircea Lucescu!

Kyros Vassaras a anunţat când poate reveni Kyros Vassaras din nou pe teren

Ovidiu Haţegan, în timpul unei partide/ Profimedia

Arădeanul de 40 de ani va fi la centru în confruntarea dintre Dinamo Kiev şi Gent, decisivă pentru accederea în faza grupelor. Meciul se va disputa miercuri, în Belgia. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ovidiu Haţegan împarte dreptatea în Gent-Dinamo Kiev

"Arbitrul român a fost delegat de UEFA la partida pe care Dinamo Kiev, formația antrenată de Mircea Lucescu, o va disputa în deplasare cu Gent în play-off-ul Ligii Campionilor.

Hațegan va fi ajutat de arbitrii asistenți Octavian Șovre și Sebastian Gheorghe, în timp ce al patrulea oficial va fi Sebaastian Colțescu. Din camera VAR vor superviza partida italienii Massimiliano Irrati (arbitru VAR) și Ciro Carbone (asistent VAR).

Învingătoarea duelului se va califica în grupele Ligii Campionilor, în timp ce învinsa va evolua în acest sezon în grupele Europa League", este anunţul făcut de FRF.

Ovidiu Haţegan a fost în brigada de arbitri de la finala UEFA Champions League, câştigată de Bayern. Nemţii s-au impus cu 1-0 în confruntarea cu PSG şi au cucerit trofeul. Haţegan a fost rezerva italianului Daniele Orsato.

Reclamă

Românul a împărţit dreptatea şi la un meci din Liga Naţiunilor. La începutul acestei luni, a arbitrat duelul Franţa-Croaţia, scor 4-2. A avut atunci parte din un moment neplăcut.

Recomandări

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! Vezi toate știrile
Citește și