Închide meniul

Ovidiu Popescu, pus să compare starurile Germaniei cu jucătorii din Liga 1. "Nu cred că este o diferenţă uriaşă". Ce spune despre meciul cu Armenia

Iulian Focșăneanu Publicat: 29 martie 2021, 11:39

Ovidiu Popescu, pus să compare starurile Germaniei cu jucătorii din Liga 1. "Nu cred că este o diferenţă uriaşă". Ce spune despre meciul cu Armenia

Profimediaimages

Ovidiu Popescu a jucat încă din primul minut cu Germania

  • România - Germania 0-1
  • Ovidiu Popescu, titularul lui Mirel Rădoi

Popescu a fost trimis de Mirel Rădoi pe postul de fundaş dreapta. Fotbalistul de la FCSB l-a lăsat pe bancă pe apărătorul de la Chievo, Vasile Mogoş, şi a fost criticat de Marius Şumudică. Într-un interviu acordat pentru FRF, jucătorul lui Gigi Becali a anunţat cât de mare a fost şocul trecerii de la meciurile din Liga 1 la cel cu starurile din naţionala Germaniei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ovidiu Popescu, prima reacţie după România – Germania 0-1

"Nu pot să zic că a fost o trecere. Ţinând cont că la Steaua am mai jucat în Europa League, preliminarii de Champions league, am întâlnit adversari puternici şi acolo. În primul an, dacă ţin bine minte, am jucat cu Manchester City, care avea jucători gen Aguero, Yaya Toure, Otamendi, Stones. Am întâlnit adversari puternici.

Îmi doream să văd la ce nivel sunt şi să văd diferenţa dacă este foarte mare între mine şi ei. Eu zic că diferenţa nu este uriaşă, diferenţa este doar că noi românii plecăm de la centrul de copii şi juniori, avem altă mentalitate. Ei au alte principii. Şi aseară cred că am avut posibilitatea să egalăm şi să facem un meci mare", a declarat Ovidiu Popescu.

Reclamă

Internaţionalul român aşteaptă cu încredere meciul cu Armenia, care va putea fi urmărit miercuri seară, de la ora 19:00, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

"Nu pot să promit nimic, nu ştiu ce se poate întâmpla mâine că nu suntem prevăzători. Eu la fiecare meci încerc să dau tot ce am mai bun, să îmi depăşesc limitele.

Reclamă

Normal că avem forţă (n.r. să câştigăm la Erevan). Suntem un grup unit şi jucători care jucăm în campionate puternice. Atmosfera este bună", a transmis jucătorul de la FCSB.

România are nevoie de victorie pentru a o egala la puncte pe Armenia.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei Vezi toate știrile
Pe același subiect
Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa "tricolorilor"
Echipa naţională • 19:54
Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor”
Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari
Serie B • 13:25
Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor”
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024
EURO 2024 • 11:05
Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!”