Închide meniul

Prinţul William a făcut gluma săptămânii. L-a luat peste picior pe Aubameyang. "De asta era nevoie de mine!"

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 2 august 2020, 10:08

Prinţul William a făcut gluma săptămânii. L-a luat peste picior pe Aubameyang. "De asta era nevoie de mine!"

Profimediaimages

Prinţul William a văzut meciul alături de fostul jucător al lui Arsenal, Tony Adams

Coechipierii gabonezului s-au amuzat copios. Nu au fost singurii. Prinţul William a glumit pe seama momentului care l-a făcut pe atacantul "tunarilor" să îşi pună mâinile în cap.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prinţul William, reacţie amuzantă după ce Aubameyang a scăpat trofeul Cupei Angliei

Aubameyang a fost în centrul atenţiei atât în timpul partidei, cât şi după fluierul final al meciului care i-a adus lui Arsenal, pentru a 14-a oară, trofeul Cupei Angliei.

În mod normal, Prinţul William, care este şi preşedintele Federaţiei Engleze de Fotbal (FA), ar fi trebuit să le înmâneze jucătorilor trofeul. Din cauza pandemiei, acesta nu a putut să oficializeze festivitatea de premiere.

Prinţul William a văzut meciul finala respectând regulile de distanţare socială. În momentul în care a văzut eroarea lui Aubameyang, s-a grăbit să facă o glumă.

Reclamă

"De asta aveţi nevoie ca Preşedintele să fie acolo!", a postat acesta pe contul său de Twitter.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Atacantul lui Arsenal a scăpat trofeul Cupei Angliei
  • Prinţul William este preşedintele FA

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” Vezi toate știrile
Citește și