Închide meniul

Radu cel Mare! Fundașul lui Juventus, aproape de un transfer colosal la o semifinalistă de Champions League. Ce salariu cere Drăgușin

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 5 ianuarie 2021, 11:21

Radu cel Mare! Fundașul lui Juventus, aproape de un transfer colosal la o semifinalistă de Champions League. Ce salariu cere Drăgușin

profimediaimages

Radu Drăgușin este dorit de mai multe cluburi din Europa

Radu Drăgușin a intrat în ultimele șase luni de contract cu Juventus, ceea ce înseamnă că poate discuta cu orice alte echipe. Astfel, se pare că impresarul său Florin Manea negociază atât cu Juventus cât și cu nemții de la Lepzig, echipă semifinalistă sezonul trecută în UEFA Champions League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Radu Drăgușin este dorit în continuare de Juventus

Tânărul internațional U21 și căpitan al naționalei de tineret a României a prins câteva minute în Champions League în meciul dintre Juventus și Dinamo Kiev și a impresionat cu prestanța sa, Andrea Pirlo folosindu-l după și pe finalul unui meci de Serie A.

Astfel, impresarul Florin Manea negociază cu ”Bătrâna Doamnă” pentru a-l ține pe Drăgușin la club, dar pe un salariu ceva mai consistent. El câștigă în acest moment 3.000 de euro pe lună, iar Manea a cerut un salt la 80.000 de euro pe lună, adică aproape un milion de euro pe an, raportează cei de la ProSport. Campioana Italiei face presiuni pentru a-l ”bloca” pe Radu în Serie A cu un contract pe cinci ani.

RB Lepzig vrea să i-l fure pe Drăgușin lui Juventus

Aceeași sursă precizează că Lepzig, semifinalistă UEFA Champions League și locul 2 acum în Bundesliga, la mare luptă cu Bayern, ar fi și ea interesată de serviciile tânărului român.

Reclamă

Echipa pregătită de Julian Nagelsmann îl momește pe Radu cu un mediu unde creșterea jucătorilor tineri este laitmotivul clubului. Mai mult, dacă ar pleca în Germania, Drăgușin ar face-o liber de contract, astfel că i-ar fi mult mai ușor să obțină o sumă consistentă de bani.

RB Lepzig nu are fonduri nelimitate pentru un transfer

Situația tânărului fundaș român ar fi extrem de folositoare și pentru Leipzig, club care și-a golit în mare parte vistieria după transferul fenomenului maghiar, Dominik Szoboszlai. 

”După venirea lui Szoboszlai pot exclude faptul că vom transfera alţi jucători în iarnă şi la vară, fără ca alţii să plece.  

Reclamă 4 / 0/3

(…)Achiziţia de tinere talente rămâne în ADN-ul clubului, iar jucători cheie vor putea pleca pentru oferte semnificative şi dacă pierderile pot fi compensate din punct de vedere sportiv", a declarat Oliver Mintzlaff, directorul executiv al nemților, pentru revista Sport Bild.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și