Închide meniul

Radu Drăguşin, dorit de una dintre forţele Europei! Înainte să semneze cu Juventus, a fost aproape de Chelsea. "A vrut să joace cu Ronaldo"

Reclamă

Mihai Ispas Publicat: 6 decembrie 2020, 9:05

Radu Drăguşin, dorit de una dintre forţele Europei! Înainte să semneze cu Juventus, a fost aproape de Chelsea. "A vrut să joace cu Ronaldo"

profimediaimages

Radu Drăguşin a ales-o pe Juventus ca să joace cu Cristiano Ronaldo

Radu Drăguşin a jucat doar 20 de minute la Juventus, dar este deja dorit de marile echipe ale Europei. "De ceva timp, Leipzig a ieșit în față pentru Drăgușin”, scrie Gazzetta dello Sport

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Radu Drăguşin, printre "tinerii de aur" din Serie A

Fundaşul român în vârstă de 18 ani este inclus într-un articol intitulat "Tinerii de aur", alături de Riccardo Calafiori, un fundaş de 18 ani de la AS Roma, Ivan Ilici, un mijlocaş de 19 ani de la Verona, și de Nicolo Rovella, un mijlocaş de 19 ani de la Genoa.

Jurnaliştii italieni consideră că sunt 80% şanse ca Drăguşin să semneze un nou contract la Torino. "Prevalează ideea de a continua la Juventus. Proiectul tehnic atrage familia”, susţin aceştia.

Drăguşin a debutat la Juventus, în această săptămână, în meciul de Champions League cu Dinamo Kiev, în care a intrat în minutul 69, la scorul de 3-0 pentru torinezi.

Radu Drăguşin a fost dorit de Chelsea, dar a vrut să joace cu Cristiano Ronaldo

Tânărul fundaş român a fost aproape să semneze cu Chelsea înainte să ajungă la Juventus. "A vrut să joace cu Cristiano Ronaldo", a spus impresarul său, Florin Manea.

Reclamă

Drăguşin a ajuns în 2018 la Juventus, la fel ca Ronaldo, pe care încearcă să îl copieze în pregătire.

"Ajunge cu două ore mai devreme la antrenamente şi lucrează în sala de forţă. Are un atlet precum Cristiano Ronaldo drept model. A fost impresionat şi de Bonucci, Chiellini, toţi l-au impresionat", a spus Florin Manea pentru tuttomercatoweb.

Drăguşin va deveni liber de contract la vară. Juve i-ar putea oferi un salariu de cel puţin 500.000 de euro ca să îl păstreze.

Reclamă 4 / 0/3

"Nu am avut niciodată intenţia de a pleca de la Juventus. Un nou contract nu va fi o problemă. Viitorul lui e la Juventus. În urmă cu trei ani îl privea pe Ronaldo la televizor, acum joacă cu el. Uneori, visele devin realitate", a mai spus Manea.

Radu Drăguşin aşteaptă un semn de la Mirel Rădoi

Deşi are doar 18 ani, Drăguşin a fost promovat de Adrian Mutu la selecţionata Under 21 a României care a reuşit calificarea la EURO. Fotbalistul lui Juventus are planuri mari şi aşteaptă un semn şi de la Mirel Rădoi.

"Sper ca selecţionerul naţionalei mari să mă cheme cât de curând la lot, să aibă încredere în mine şi să îmi dea această şansă", a spus Drăguşin în exclusivitate pentru AS.ro.

La primul meci după debut, Drăguşin a rămas pe bancă în derby-ul oraşului Torino. Juventus a fost condusă cu 1-0 şi s-a impus cu 2-1 abia în minutul 89. Ronaldo a postat pe reţelele sociale imaginile bucuriei din vestiarul lui Juventus. 

Recomandări
  • Echipa de top care îl vrea pe Radu Drăguşin
  • Cristiano Ronaldo, modelul fundaşului român

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:04 Bari – Pisa LIVE VIDEO (15:00) în AntenaPLAY! Duel între George Pușcaș și Marius Marin în Serie B 13:00 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele au fost în AntenaPLAY 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar 12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China 11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” Vezi toate știrile
Citește și