Închide meniul

Răzvan Lucescu, detalii despre "negocierile" cu Parma. "Mihăilă îi este superior lui Dennis Man". Ce sfat le dă românilor dacă echipa retrogradează în Serie B!

Iulian Focșăneanu Publicat: 28 aprilie 2021, 20:12

Răzvan Lucescu, detalii despre "negocierile" cu Parma. "Mihăilă îi este superior lui Dennis Man". Ce sfat le dă românilor dacă echipa retrogradează în Serie B!

Sputnik / Alexey Filippov via Hepta

Răzvan Lucescu visează să antreneze în Serie A

  • Răzvan Lucescu a vorbit despre Man şi Mihăilă
  • Ce le-a transmis atacanţilor Parmei

Liber de contract, Răzvan Lucescu a recunoscut că ar fi un vis să preia o echipă din Serie A. A ţinut însă să asigure că nu a fost contactat de patronul echipei lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Răzvan Lucescu: "Îi sfătuiesc pe Man şi Mihăilă să rămână şi dacă Parma retrogradează"

"Nu a existat niciun contact cu cineva de la Parma, cred că acest zvon a apărut în presa din Grecia. E adevărat, am fost la Milano săptămâna trecută, dar doar pentru a mă întâlni cu un prieten.

Probabil s-a zvonit de Parma pentru că sunt doi români în echipă. Singurul lucru pe care îl pot spune este că, pentru un tehnician, să antrenezi în Italia este un vis. Este cea mai importantă țară în ceea ce privește pregătirea antrenorilor", a reacţionat Răzvan Lucescu pentru Parma Live.

Reclamă

Răzvan Lucescu a vorbit pentru jurnaliştii italieni şi despre cei doi atacanţi români ai Parmei. A avut un sfat important pentru jucătorii care sunt pe punctul de a retrograda cu gruparea de pe Ennio Tardini.

"În România sunt jucători talentați, iar Parma a făcut bine că i-a transferat pe cei doi jucători. Dar, din punctul meu de vedere, ei nu sunt pregătiți mental pentru un asemenea fotbal. Trebuie să muncească mult, să ajungă să se obișnuiască cu un așa tip de presiune.

Reclamă

Din acest punct de vedere, Mihăilă îi este superior lui Man, care are nevoie de încredere totală. Mihăilă este mai puternic. Ambii sunt jucători care au în față un mare viitor, dar nu sunt 'magicieni'. Am văzut că amândoi au jucat deja destul de mult, dar ce e mai bun abia de acum va urma!

Sfatul meu pentru ei este să rămână aici chiar şi în Serie B. Așa cum am mai spus-o, problema jucătorului român este adaptarea. Ei au deja câteva luni de când sunt la Parma. Dacă vor rămâne, își pot demonstra valoarea, pentru că deja s-au adaptat", a mai spus antrenorul român.

Parma are nevoie de o minune pentru a rămâne în Serie A. Trebuie să recuperez 11 puncte faţă de ocupanta locului 17, cu cinci etape înainte de final.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” Vezi toate știrile
Pe același subiect
ihai Stoica, laude la scenă deschisă pentru un "tricolor"
Echipa naţională • 27 mart., 23:03
„E cel mai bun fotbalist român!” Mihai Stoica, laude la scenă deschisă pentru un „tricolor”: „De departe!”
Dennis Man, după ce a înscris în România - Irlanda de Nord 1-1: "Mi-a lipsit naţionala". Cum l-a descris pe Edi Iordănescu
Echipa naţională • 26 mart., 22:45
Anunţ despre transferul uriaş al lui Dennis Man la Juventus: „A crescut! Sunt convins că se vor face transferuri după EURO!”
Victor Becali, reacţie clară după ce italienii au anunţat că Dennis Man e aproape de Juventus
Serie A • 24 mart., 21:16
Victor Becali, reacţie clară după ce italienii au anunţat că Dennis Man e aproape de Juventus
Ionel Dănciulescu, cuvinte uriaşe pentru Dennis Man
AntenaPLAY • 23 mart., 17:39
Ionel Dănciulescu, cuvinte uriaşe pentru Dennis Man: „E un jucător complet! Să vorbim la superlativ despre el!”
Dennis Man a anunţat echipa unde va juca în sezonul viitor, după golul cu Irlanda de Nord
AntenaPLAY • 23 mart., 9:22
Dennis Man a anunţat echipa unde va juca în sezonul viitor, după golul cu Irlanda de Nord: „Asta îmi doresc”