Închide meniul

Revenirea lui Hagi! „Îi lipsea fotbalului românesc!” Mesajul lui Anghel Iordănescu

Dragoș Vasile Publicat: 22 iunie 2021, 8:14

Revenirea lui Hagi! „Îi lipsea fotbalului românesc! Mesajul lui Anghel Iordănescu

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Gică Hagi este managerul celor de la Viitorul

  • Viitorul s-a unit cu Farul Constanța
  • Gică Hagi va fi antrenorul echipei

Revenirea lui Hagi este considerată de bun augur pentru fotbalul românesc. Anghel Iordănescu a ținut să îl felicite pe „Rege” pentru noul proiect.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Primul lucru pozitiv pe care trebuie să îl menţionăm cu toţii este revenirea lui Gică Hagi. Fotbalului românesc îi lipsea, am simţit că nu mai este în fotbal. Avem nevoie de el pentru că vine întotdeauna cu ceva nou.

Şi faptul că a pledat pentru tineri jucători întotdeauna înseamnă foarte mult. În afară de de asta, el a dat identitate echipei lui şi a venit cu o anume filozofie de joc care este binevenită în fotbalul românesc”, a declarat Anghel Iordănescu.

Reclamă

Revenirea lui Hagi

Gică Hagi a anunțat, în mod oficial, fuziunea dintre Viitorul şi Farul Constanţa, echipă pe care o va conduce în calitate de antrenor. Dan Petrescu salută și el revenirea fostului său coleg.

„Era şi timpul să se întoarcă. Echipa n-a mers prea bine fără el. Uniţi cu cei de la Farul, cred că vor fi o forţă în acest campionat. Depinde foarte mult şi de jucătorii care vor veni”, a spus și Dan Petrescu.

Reclamă

Farul va avea un nou stadion

Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Vergil Chițac, primarul din Constanţa, i-a promis „Regelui” un nou stadion pentru Farul.

„Vom reconstrui stadionul, acum suntem în stadiul de fezabilitate, îl vom termina în curând. Se va finaliza în două luni, după care vom merge la CNI să facă proiectul și licitația, sunt convins că vom găsi și acolo înțelegere.

Eu, ca primar, promit că voi face tot ceea ce ține de mine ca echipa Farul să joace cât mai curând pe noul stadion și să atingă nivelul de ambiție pe care și l-a propus”, a spus Chițac într-o conferință de presă.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Echipa naţională • 28 mart., 22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
"Merită Ianis Hagi să fie la EURO?" Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu
Echipa naţională • 28 mart., 16:22
„Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu
Gică Hagi l-a atacat pe Edi Iordănescu, după ce l-a "uitat" din nou pe bancă pe Ianis
Echipa naţională • 27 mart., 22:46
Gică Hagi l-a atacat pe Edi Iordănescu, după ce l-a „uitat” din nou pe bancă pe Ianis: „E de reflectat!”
Edi Iordănescu l-a vizitat pe Carlo Ancelotti
Echipa naţională • 27 mart., 22:17
Edi Iordănescu l-a vizitat pe Carlo Ancelotti! L-a avut alături pe tatăl lui şi a transmis un mesaj superb: „Doi titani!”