Închide meniul

"Să umblu cu pastilele după mine?!". Emil Săndoi, în pragul unei crize de nervi! "Îmi rup carnetul de antrenor!"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 7 februarie 2021, 17:36

"Să umblu cu pastilele după mine?!". Emil Săndoi, în pragul unei crize de nervi! "Îmi rup carnetul de antrenor!"

SportPictures / Gheorghe Fluster / Sport Pictures via Hepta

Emil Săndoi a acuzat arbitrajul după Gaz Metan-Chindia 1-0

Chindia rămâne în lupta pentru play-off, dar a fost învinsă cu 1-0 la Mediaş. Singurul gol a fost marcat de Ronaldo Deaconu din penalty. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Emil Săndoi: "Sunt unele momente în care te ia capul!"

Antrenorul oaspeţilor, Emil Săndoi, spune că şi echipa sa merita două lovituri de la 11 metri şi l-a acuzat pe arbitrul Ionuţ Coza de vicierea rezultatului.

"I-am spus arbitrului că îmi rup carnetul de antrenor dacă nu trebuia să acorde penalty la cele două faze pe care le-am avut. Vorbim civilizat cu ei, dar nu se poate. Să umblu cu pastilele după mine la fiecare meci?! Ce să fac?!

Toate deciziile pe care le iei în momentele importante… Noi nu suntem FCSB să avem aşa valoare individuală, dar vrem să creştem. Meritam un rezultat de egalitate? Meritam! 

Sunt unele momente în care te ia capul! E inadmisibi. Parcă văd alt meci unii dintre ei! La meciul cu CFR şi la meciul de azi au fost rezultate viciate. De ce să plătim noi care muncim de dimineaţa până seara. Chiar aşa, de fiecare dată să ne taie aripile?! Am mai spus-o. Domne', VAR-ul e sfânt!", a declarat Emil Săndoi, la Digi Sport.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 LIVE VIDEOPalermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off 22:25 Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei (06:00) e pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY. Lando Norris pleacă din pole 22:15 Farul Constanța – CFR Cluj 5-1. Umilinţă pentru ardeleni! Louis Munteanu, Cojocaru şi Grameni s-au întrecut în goluri fabuloase! 22:06 Un club a ajuns în liga a doua după ce s-a deschis o anchetă în privinţa legăturilor sale cu Roman Abramovich! Vezi toate știrile
Citește și