Închide meniul

”Sa vină Milan! Îi aștept ce ceva timp”. Alexandru Păun, savuros după calificarea campioanei în grupele Europa League

Gal Dorin Publicat: 1 octombrie 2020, 17:53

”Sa vină Milan! Îi aștept ce ceva timp”. Alexandru Păun, savuros după calificarea campioanei în grupele Europa League

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Alexandru Păun se bucură în timpul unui meci din Liga 1

  • CFR Cluj - KuPS 3-1
  • Ardelenii au intrat în grupele Europa League

”Să vină Milan, îi aștept de atâta timp! Îmi aduc aminte că acum câțiva ani a jucat Craiova împotriva lor și sper să vină la Cluj de data aceasta”, a comentat entuziasmat Alexandru Păun.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alexandru Păun, despre meciul cu KuPS

”A fost foarte greu, cel puțin pentru mine, să mă adaptez, cred că după 20 de minute m-am adaptat pentru că era un meci decisiv și nu aveam scuze.

Mă bucur că am reușit să marcăm repede și cred că acolo a fost descătușarea care a dus la cele trei goluri marcate până la final.

Reclamă

După ce am marcat golul ne-am retras puțin, e normal să joace și ei, sunt fotbaliști buni, de-asta au ajuns aici”, a declarat Păun.

Alexandru Păun: ”Lui Mister nu-i place să primească gol”

În ciuda victoriei, Păun a vorbit și despre modul în care s-a purtat Dan Petrescu în vestiar după golul încasat de ardeleni în finalul partidei, atunci când conduceau deja cu 3-0.

Reclamă

”Când iei un gol pe final, cu Mister e dificil pentru că nu-i place să primească gol, dar normal că era fericit la final.

Ne-am dorit cu toții să ajungem în grupe și am reușit doi ani la rând ceea ce cred că este un lucru extraordinar pentru CFR și pentru România”, a precizat Alexandru Păun.

Alexandru Păun:”Obiectivul nostru erau grupele Europa League”

Întrebat despre regretul ratării calificării în UEFA Champions League, Alexandru Păun a declarat că obiectivul grupării conduse de Dan Petrescu a fost dintotdeauna intrarea în grupele Europa League.

Reclamă 4 / 0/3

”Într-adevăr, a fost un moment dificil, ne-am gândit puțin după pentru că aveam un traseu mai ușor decât anul trecut dacă treceam de ei, dar obiectivul nostru era accederea în grupele Europa League. Champions League era bonusul”, a precizat Păun.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie Vezi toate știrile
Pe același subiect
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj
Liga 1 • 13:24
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A
Jucătorul din Liga 1 care poate prinde un transfer de vis
Liga 1 • 26 mart., 19:14
Jucătorul din Liga 1 care poate prinde un transfer de vis! Este dorit în Premier League: „Una dintre stelele din România!”
Neluțu Varga a auzit ce s-a scris despre Cristi Balaj și a răbufnit
Liga 1 • 25 mart., 9:18
Neluțu Varga a auzit ce s-a scris despre Cristi Balaj și a răbufnit: „Minciuni ordinare!”
Neluţu Varga, mesaj tranşant pentru Adrian Mutu! Ce obiectiv i-a setat la CFR Cluj
Liga 1 • 23 mart., 20:29
„M-am aşteptat la altceva!” Neluţu Varga, mesaj tranşant pentru Adrian Mutu! Ce obiectiv i-a setat la CFR Cluj
Neluţu Varga le-a pus gând rău rivalelor din Liga 1 şi anunţă investiţii colosale la CFR Cluj
Liga 1 • 23 mart., 16:32
Neluţu Varga le-a pus gând rău rivalelor din Liga 1 şi anunţă investiţii colosale la CFR Cluj: „Să ridicăm nivelul!”