Închide meniul

Scandal uriaş în Japonia din cauza Jocurilor Olimpice. Simona Halep a venit cu o propunere şoc. Australia să devină gazda competiţiei

Antena Sport Publicat: 4 februarie 2021, 19:35

Scandal uriaş în Japonia din cauza Jocurilor Olimpice. Simona Halep a venit cu o propunere şoc. Australia să devină gazda competiţiei

profimediaimages

Simona Halep crede că Australia ar fi gazda ideală a Jocurilor Olimpice

  • Jocurile Olimpice, programate la Tokyo
  • Competiţia ar trebui să debuteze pe 23 iulie

Fost premier al Japoniei între 2000 şi 2001, Yoshiro Mori a reacţionat la o iniţiativă din Japonia. În Conisiliul de Admnistraţie al insituţiei pe care o conduce ar urma să fie peste 40% femei. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Şeful Comitetului Olimpic Japonez crede că femeile sunt prea competitive

Şeful Comitetului Olimpic Japonez a cerut ca acestea să aibă un timp de vorbire redus, pentru că din cauza lor şedinţele durează prea mult!

"Femeile au un puternic simţ al competiţiei. Dacă o persoană ridică mâna, altele probabil că se gândesc: 'Şi eu trebuie să spun ceva. De aceea toată lumea vorbeşte. (…) Când creşti numărul femilor membre ale executivului, dacă timpul lor de vorbire nu este limitat într-o anumită măsură, acestea au dificultăţi în a finaliza, ceea ce este enervant", a explicat Yoshiro Mori. Declaraţiile sale au fost preluate de The New York Times

Reclamă

Oficialul în vârstă de 83 de ani a fost criticat şi i s-a cerut demisia pe reţelele sociale. El a şi-a cerut scuze, dar a precizat că nu va renunţa la funcţie. Scandalul vine într-un moment în care Japonia încearcă din toate puterile să evite o nouă amânare a Jocurilor Olimpice din cauza pandemiei de coronavirus. 

Simona Halep crede că Australia ar fi gazda ideală pentru Jocurile Olimpice

În cazul în care Tokyo nu va putea organiza competiţia, Simona Halep crede că Australia ar fi gazda ideală. Românca a rămas impresionată de eforturile depuse în această ţară.

Reclamă

”Australia este cea mai bună țară din lume în această privință, respectati regulile, e disciplină, sunt cazuri puține, de aceea sunteți unde sunteți.

Eu știam că regulile sunt severe, știam că poate fi carantină dacă e depistat un caz în avion, am fost norocoasă. Ar fi minuntat ca Jocurile Olimpice să aibă loc aici.

Cred că și japonezii fac o treabă excelentă, nu e ușor cu atâția sportivi. Nu știm ce va fi săptămâna viitoare, mai este până atunci,  este prea departe acest eveniment, dar sper ca Jocurile Olimpice să aibă loc”, a spus Halep, într-o conferinţă de presă.

Reclamă 4 / 0/3

Românca a stat în carantină în Adelaide, iar acum este la Melbourne.

"Am apucat să ies în oraş doar sâmbătă. Am văzut atât de mulţi oameni! Am fost fericită. Pentru că în Europa oraşele sunt mai mult goale.

A fost un sentiment minunat, oamenii aici sunt relaxaţi, mulţi dintre ei nu poartă mască. Am revenit la o viaţă normală aici, mă bucură", a mai spus Halep.

Simona Halep o va înfrunta mâine, de la 07:00, pe Ekaterina Alexandrova, în sferturile de finală ale turneului Gippsland Trophy. 

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 VIDEOBernadette Szocs – Adriana Diaz 3-0. Bernie, victorie uriaşă şi calificare în sferturile WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
WTA • 28 mart., 23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
Anunţ uriaş despre participarea Simonei Halep la Jocurile Olimpice de la Paris: "Exită o portiţă. Am început demersurile"
Tenis • 27 mart., 17:42
Anunţ uriaş despre participarea Simonei Halep la Jocurile Olimpice de la Paris: „Există o portiţă. Am început demersurile”
Cum a putut reacţiona Nick Kyrgios după ce Simona Halep a fost acuzată că "s-a dopat masiv"
Tenis • 26 mart., 18:50
Cum a putut reacţiona Nick Kyrgios după ce Simona Halep a fost acuzată că „s-a dopat masiv”: „Am înţeles”
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 martie
Antena Sport Update • 26 mart., 17:52
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 martie 2024
Sorana Cîrstea, prima reacţie după ce a fost eliminată de la turneul de la Miami!
Tenis • 26 mart., 9:54
Sorana Cîrstea, prima reacţie după ce a fost eliminată de la turneul de la Miami! Ce a spus despre Simona Halep