Închide meniul

Schimb colosal la început de an între Barcelona și Liverpool! Antoine Griezmann pentru Sadio Mane. Klopp îl vrea neapărat pe francez

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 9 ianuarie 2021, 16:58

Schimb colosal la început de an între Barcelona și Liverpool! Antoine Griezmann pentru Sadio Mane. Klopp îl vrea neapărat pe francez

profimediaimages

Antoine Griezmann ar fi dorit la Liverpool la schimb cu Sadio Mane

Chiar dacă în ultimele luni s-a vehiculat despre o posibilă întoarcere la Atletico Madrid, iată că acum a apărut și varianta Liverpool. Jurnaliștii de la Diario Gol afirmă că Jurgen Klopp este extrem de interesat de jucător francez și îl dorește pe Anfield.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În plus, criza financiară bate la ușă, iar englezii ar fi pregătiți să facă un schimb care să îl ducă pe Sadio Mane la Barcelona. Și catalanilor le-ar surâde schimbul, mai ales că l-au vrut pe Mane din vară, atunci când Lionel Messi a anunțat că își dorește să plece.

Conform sursei citate, relația dintre Jurgen Klopp și senegalez ”scârțâie”, astfel că ”Mane ar fi încântat să schimbe aerul. La 28 de ani, este timpul să se implice într-un alt mare proiect”.

Sadio Mane a fost dorit la Barcelona încă din vară

Sadio Mane a fost pe lista catalanilor încă de cât Messi a declanșat bomba și a anunțat că vrea să plece de la gruparea blaugrana.

Senegalezul a marcat 9 goluri în 25 de partide în acest sezon și este cotat la 120 de milioane de euro.

Reclamă

Griezmann a reușit 6 goluri și 3 assist-uri în 21 de apariții în această stagiune și este cotat la 60 de milioane de euro, scădere fulminantă dacă ne gândim că în octombrie 2018 el valora 150 de milioane de euro.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:55 LIVE VIDEOPalermo – Parma este acum în AntenaPLAY. Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off 22:25 Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei (06:00) e pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY. Lando Norris pleacă din pole 22:15 Farul Constanța – CFR Cluj 5-1. Umilinţă pentru ardeleni! Louis Munteanu, Cojocaru şi Grameni s-au întrecut în goluri fabuloase! 22:06 Un club a ajuns în liga a doua după ce s-a deschis o anchetă în privinţa legăturilor sale cu Roman Abramovich! 21:49 Gabriela Ruse a fost învinsă de Caroline Garcia în sferturile turneului de la Rouen. Câţi bani şi câte puncte va primi românca 21:47 Gigi Becali şi-a găsit atacant! Jucătorul care revine la FCSB şi poate fi surpriza pentru preliminariile Champions League Vezi toate știrile
Citește și