Închide meniul

Scoţienii îl cer titular pe Ianis Hagi. "Ar fi trebuit să fie în primul 11". Ce notă a primit românul

Antena Sport Publicat: 7 august 2020, 5:33 / Actualizat: 7 decembrie 2022, 18:44

Scoţienii îl cer titular pe Ianis Hagi. "Ar fi trebuit să fie în primul 11". Ce notă a primit românul

DPA Images / Andrew Milligan via Hepta

Ianis Hagi, apreciat de englezi

  • Ianis Hagi e out din Europa League
  • Bayer Leverkusen a trecut de Rangers cu o dublă victorie

Ianis Hagi şi Glasgow Rangers au părăsit Europa League după eşecul în faţa lui Bayer Leverkusen, dar evoluţia mijlocaşului român a fost apreciată de britanicii de la Dailyrecord.co.uk.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

El a fost introdus în minutul 60 al partidei din Germania şi jocului fostului căpitan de la Viitorul i-a făcut pe englezi să spună: ”a oferit suficient de multe din postura de rezervă, motiv pentru care ar fi trebuit să fie introdus titlular”.

Altfel, doar fundaşii Connor Goldson şi Filip Helander au fost notaţi mai bine decât fiul „Regelui”. Cei doi au primit nota 7.

Reclamă

Ianis Hagi, transferat definitiv de Rangers

Ianis Hagi a ajuns la Rangers la începutul acestui an, fiind împrumutat până la finalul sezonului. 12 meciuri, trei goluri şi două pase decisive are fiul „Regelui” pentru scoţieni, care l-au cumpărat definitiv în această vară.

„A fost un meci incredibil (cu Braga), mi-e foarte greu să explic în cuvinte ce am simțit… Mi s-a făcut pielea de găină, simțeam că zbor, era minunat.

Reclamă

Suporterii au fost la cel mai înalt nivel, am câștigat împreună acel joc. Da, acela a fost momentul în care am spus că e un loc bun pentru mine. E minunat să joci într-o asemenea atmosferă, atât acasă, cât și în deplasare. Rangers reprezintă un mediu foarte bun pentru dezvoltarea jucătorilor tineri”, a spus Ianis Hagi în cadrul emisiunii Europa League Magazine.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: "Este impresionant"
Fotbal extern • 18:12
Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant”
Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis
Echipa naţională • 18:00
Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui”
"Merită Ianis Hagi să fie la EURO?" Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu
Echipa naţională • 16:22
„Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu
Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională
Echipa naţională • 8:20
Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională! Verdict despre fiul „Regelui”
Gică Hagi l-a atacat pe Edi Iordănescu, după ce l-a "uitat" din nou pe bancă pe Ianis
Echipa naţională • 27 mart., 22:46
Gică Hagi l-a atacat pe Edi Iordănescu, după ce l-a „uitat” din nou pe bancă pe Ianis: „E de reflectat!”