Închide meniul

Secretul succesului! Cum poate câștiga FCSB cu CFR. Istoria întâlnirilor directe din ultimii ani

Reclamă

Antena Sport Publicat: 15 martie 2021, 5:10

Secretul succesului! Cum poate câștiga FCSB cu CFR. Istoria întâlnirilor directe din ultimii ani

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

FCSB se află la egalitate de puncte cu CFR Cluj, în fruntea clasamentului din Liga 1, după 27 de etape

Cele două formații se vor întâlni vineri, de la 20:30, pe Arena Națională, iar Helmut Duckadam știe secretul succesului pentru FCSB. Totul depinde de forma pe care o vor avea Florin Tănase și Florinel Coman. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"FCSB va putea să câștige contra celor de la CFR doar dacă Tănase și Coman se vor ridica la nivelul lui Olaru și Moruțan. 

Ei mi se par cei mai în formă jucători de la FCSB. CFR este mai echipă, au jucători mai experimentați", a declarat Helmut Duckadam la Digi Sport.

FCSB – CFR | Istoria întâlnirilor directe din ultimii ani

După cum spuneam mai sus, ardelenii sunt o bestia nera pentru FCSB, în ultimii ani. Din 2015, când au luat ultimul titlu, și până acum roș-albastrii s-au impus doar de două ori în fața celor de la CFR, în 19 întâlniri directe. 

Ultimul succes datează din primăvara lui 2019, atunci când FCSB s-a impus cu 1-0, prin golul marcat de Teixeira. Precedentul s-a înregistrat în 2017, când echipa lui Becali se impunea prin golurile lui Gnohere și Ovidiu Popescu.

Reclamă

În cele 19 întâlniri directe, care au avut loc din momentul în care FCSB a luat ultimul titlu și până acum, ardelenii s-au impus de 7 ori, iar 10 partide s-au încheiat la egalitate.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și