Închide meniul

Simona Halep a dezvăluit cum reacţionează Darren Cahill după cele mai dureroase înfrângeri. Ciocolata, "salvarea" româncei

Reclamă

Antena Sport Publicat: 15 noiembrie 2020, 17:58

Simona Halep a dezvăluit cum reacţionează Darren Cahill după cele mai dureroase înfrângeri. Ciocolata, "salvarea" româncei

Profimediaimages

Simona Halep, cu zâmbetul pe buze la antrenamentele cu Darren Cahill

Constănţeanca a stabilit, la Roland Garros, un nou record în carieră. A ajuns la 17 victorii la rând, până să fie învinsă de Iga Swiatek. Eşecul cu sportiva din Polonia, din optimi, a fost cel de-al treilea din acest an.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Tratament" cu ciocolată pentru Simona Halep

Simona a dezvăluit ce discuţii are cu antrenorul ei, Darren Cahill, după înfrângerile care sunt cel mai greu de digerat.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Darren Cahill (@dc10s)

"El încearcă să mă relaxeze. Îmi spune că bem o bere. În Australia e o vorbă: 'la sfârşit de zi bei o bere şi spui şi mâine e o zi'. Dacă stai să o analizezi, aşa e!

Eu nu beau bere, nu îmi place. Eu mănânc o ciocolată şi mâine e altă zi", a dezvăluit Halep într-un interviu acordat lui Andi Moisescu.

Reclamă

Campioana noastră a venit şi cu precizări. A ţinut să asigure că niciodată nu se îndulceşte înaintea meciurilor din circuit.

"Înainte de meci eu niciodată nu mănânc ceva dulce, niciodată! Doar după dacă e să simt nevoia…aşa, o ciocolăţică mică. Dar am grijă!", a mai spus Simona.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Simona Halep, trei eşecuri în 2020
  • Cum o încurajează Darren Cahill

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar 13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului 13:09 Julian Nagelsmann rămâne selecționerul Germaniei! Federația a anunțat prelungirea contractului 12:58 Max Verstappen, despre condiţiile extreme din calificările pentru sprintul din MP al Chinei: „Ca şi cum ai conduce pe gheaţă” 12:49 Constantin Budescu a plecat de la Farul Constanța! Ultimele detalii despre situația mijlocașului 12:24 „Nu avem patroane!” Gigi Becali nu a mai prins bilete la FCSB – Rapid! Întâmplare uluitoare înainte de marele derby 12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile 11:55 Răsturnare de situaţie! Istvan Kovacs nu va mai arbitra FCSB – Rapid! Cine va fi la centru la derby 11:54 VideoLando Norris, după ce va pleca primul în cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei: „A fost o nebunie”. Ce îl întristează 11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României Vezi toate știrile
Citește și