Închide meniul

Situaţie inedită. Aflat în închisoare, Adrian Mititelu a fost citat la sediul FRF. Motivul invocat de Comisia de Disciplină şi Etică

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 11 decembrie 2020, 14:09

Situaţie inedită. Aflat în închisoare, Adrian Mititelu a fost citat la sediul FRF. Motivul invocat de Comisia de Disciplină şi Etică

Lovitură teribilă pentru Adrian Mititelu, care rămâne în închisoare

Adrian Mititelu a fost încarcerat pe 5 noiembrie / AS.ro

Aflat în penitenciar, Mititelu ar trebui să se prezinte la sediul FRF miercuri, pe 16 decembrie. Va fi nevoit să îşi trimită avocaţii să îl reprezinte.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Mititelu, chemat la sediul FRF

"Prin prezenta, Mititelu Adrian este chemat la şedinţa Comisiei de Disciplină şi Etică a Federaţiei Române de Fotbal, în ziua de 16 decembrie 2020, ora 16:00, la sediul Federaţiei Române de Fotbal din str. Vasile Şerbănică nr. 12, sector 2, în calitate de pârât în contradictoriu cu U Craiova 1948 Club Sportiv SA în calitate de reclamant privind cauza – sesizare", se anunţă pe site-ul FRF.

Reprezentanţii Comisiei de Disciplină şi Etică au transmis că nu este obligatoriu ca Adrian Mititelu să fie adus la sediul FRF.

"Dosarul cauzei poate fi consultat la sediul Federaţiei Române de Fotbal. Părţile pot fi asistate sau reprezentate prin avocaţi sau de alte persoane autorizate pe bază de împuternicire. Neprezentarea părţii legal citate nu constituie motiv de amânare a judecării cauzei. Întâmpinarea se va depune până la primul termen fără a se solicita amânarea cauzei pentru aceasta", se specifică în citaţie.

Adrian Mititelu, trei ani de închisoare cu executare

"Am rămas stupefiat, sunt condamnat fără să fi făcut vreo faptă penală. Eu, pentru un jucător pe care nici nu am mai apucat să operez transferul, sunt condamnat să fac trei ani de închisoare. M-au condamnat nevinovat.

Reclamă

O să merg la CEDO, dar până atunci fiecare zi de puşcărie nu se mai întoarce niciodată înapoi. E o răzbunare a celor care mi-au făcut atât rău. O să vedeţi în zilele următoare, avocaţii mei o să aducă la cunoştinţă toate abuzurile făcute. Are o legătură faptul că am readus echipa în prim plan. Sunt acasă, dar mă pregătesc să mă predau", a declarat Adrian Mititelu, pentru AS.ro, în momentul în care a aflat că va trebui să stea trei ani după gratii în cazul transferului lui Mihai Costea la FCSB.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:40 LIVE TEXTSepsi – FCSB 1-2. David Miculescu a dat lovitura! Florinel Coman, schimbat după ce a deschis scorul 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni Vezi toate știrile
Citește și