Închide meniul
Video

Suntem fete bune, cu rivalele! Fair Play Bucuresti a luat azi 15 in campionatul feminin

Antena Sport Publicat: 12 septembrie 2020, 16:55

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 VIDEOBernadette Szocs – Adriana Diaz 3-0. Bernie, victorie uriaşă şi calificare în sferturile WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
O echipă din Ţara Galilor riscă o penalizare de 141 de puncte
Fotbal extern • 12 dec., 19:11
O echipă din Ţara Galilor riscă o penalizare de 141 de puncte! Acuzaţiile dure care i se aduc clubului
Povestea celui mai mare escroc din istoria fotbalului, Carlos Henrique Raposo
Extra • 25 apr., 14:27
Povestea celui mai mare escroc din istoria fotbalului. N-a jucat 13 ani niciun minut: ”M-am culcat cu 1.000 de femei şi m-am prefăcut mereu accidentat”
Costel Gâlcă a recunoscut cum încerca Gigi Becali să îi impună schimbările
Fotbal intern • 31 mart., 21:02
Costel Gâlcă, interviu pentru presa spaniolă: „Ce se întâmplă cu fotbalul românesc, de ce stagnează?” Ce răspuns a oferit antrenorul
Reacţia lui Gică Popescu, după ce Ianis Hagi nu a fost convocat la naţională
Extra • 21 mart., 23:04
Gică Popescu trage un semnal de alarmă după ce UEFA a acceptat steagul Ungariei Mari pe stadioane: „Autoritățile române trebuie să intervină urgent!”
Csaba Asztalos a oferit prima reacție după ce UEFA și FARE au acceptat steagul Ungariei Mari pe stadioane
Extra • 21 mart., 21:29
Csaba Asztalos, prima reacție după ce UEFA și FARE au acceptat steagul Ungariei Mari pe stadioane: „Nu e o decizie înțeleaptă!”