Închide meniul

Super Liga Europei | A clacat sub presiune! Un conducător din Premier League a demisionat după ce fanii au contestat vehement noua competiţie

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 20 aprilie 2021, 19:35

Super Liga Europei | A clacat sub presiune! Un conducător din Premier League a demisionat după ce fanii au contestat vehement noua competiţie

profimediaimages.ro

Un conducător din Premier League a demisionat după ce fanii au contestat vehement noua competiţie

Criticile venite din partea fanilor din întreaga lume şi-au făcut simţită prezenţa. Mai multe echipe şi-au arătat intenţia de a se retrage, iar primul conducător a demisionat. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ed Woodward, vicepreşedintele lui Manchester United, a demisionat după 16 ani, informează The Sun, care scrie că acesta a luat decizia după revolta fanilor venită după ce clubul a hotărât să participe în Super Liga Europa. 

Ed Woodward a fost unul dintre conducătorii care au promovat Super Liga Europei. Ba mai mult, acesta le-a vorbit jucătorilor în termeni laudativi în cadrul unei conferinţe de presă online. Vedetele lui Manchester United au răbufnit şi au transmis că nu sunt de acord cu participarea în noua competiţie.

"Visele nu pot fi cumpărate", a scris Bruno Fernandes ieri, pe Instagram.

Reclamă

Super Liga Europei se destramă! Şedinţă de urgenţă a cluburilor fondatoare. Manchester City şi-a anunţat retragerea. O urmează alte trei cluburi

Manchester City s-a retras din Super Liga Europei. Chelsea şi Atletico Madrid urmează să facă acelaşi lucru. Super Liga Europei a fost lansată acum două zile, dar planul celor 12 cluburi fondatoare este pe cale să se destrame. După protestele fanilor, Manchester City s-a retras deja din competiţie, scrie BBC.

"Chelsea pregăteşte documentele pentru a cere şi ea retragerea din Super Liga Europei", mai scriu jurnaliştii britanici. Fanii lui Chelsea au organizat un protest masiv la stadionul Stamford Bridge.

Reclamă 4 / 0/3

Toate cele 12 cluburi fondatoare vor putea discuţii de urgenţă în această seară, la doar două zile după comunicatul de lansare al competiţiei, scrie talksport.com.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” Vezi toate știrile
Citește și