Închide meniul

Adrian Mititelu Jr, prima reacție după vestea că tatăl său e aproape de eliberarea din închisoare

Alexandru Ivan Publicat: 20 iunie 2022, 18:19

Adrian Mititelu Jr, prima reacție după vestea că tatăl său e aproape de eliberarea din închisoare

Adrian Mititelu Jr. propune un jucător la naţionala României

Adrian Mititelu Jr, într-o conferință de presă / Hepta

  • Adrian Mititelu, la un pas să fie eliberat din închisoare
  • Reacția lui Adrian Mititelu Jr.

Adrian Mititelu Jr. a reacționat după vestea că tatăl său, Adrian Mititelu, patronul de la FC U Craiova 1948, e aproape să fie eliberat din închisoare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Decizia nu e definitivă, au 48 de ore să facă o contestație. Dacă se întâmplă acest lucru, va fi dat un termen pentru apel. Cu siguranță în această săptămână vom afla dacă tata va fi eliberat”, a spus Adrian Mititelu Jr, conform prosport.ro.

Adrian Mititelu Jr, după vestea că tatăl său e la un pas de eliberarea din închisoare

Judecătorii de la Tribunalul Dolj au admis cererea de revizuire formulată de Mititelu. Astfel, se dispusne suspendarea executării sentinţei.

Reclamă

Procurorii au la dispoziţie 48 de ore să facă o contestaţie la decizia luată de Curtea de Apel din Craiova, care l-a condamnat pe Adrian Mititelu la înschisoare. În urmă cu 5 zile, Curtea de Apel a decis ca Mititelu să rămână în spatele gratiilor.

Adrian Mititelu a fost condamnat la trei ani de închisoare cu executare pentru evaziune fiscală. Omul de afaceri a primit sentinţa în cazul transferului lui Mihai Costea la FCSB. Roş-albaştrii au plătit atunci 1.4 milioane de euro, în condiţiile în care ANAF avea pus sechestru pe drepturile federative ale jucătorilor echipei din Bănie.

Reclamă

Adrian Mititelu: „M-au condamnat nevinovat!”

Adrian Mititelu a fost condamnat la trei ani de închisoare cu executare pentru evaziune fiscală. Omul de afaceri a primit sentinţa în cazul transferului lui Mihai Costea la FCSB. Roş-albaştrii au plătit atunci 1.4 milioane de euro, în condiţiile în care ANAF avea pus sechestru pe drepturile federative ale jucătorilor echipei din Bănie.

Am rămas stupefiat, sunt condamnat fără să fi făcut vreo faptă penală. Eu, pentru un jucător pe care nici nu am mai apucat să operez transferul, sunt condamnat să fac trei ani de închisoare. M-au condamnat nevinovat.

O să merg la CEDO, dar până atunci fiecare zi de puşcărie nu se mai întoarce niciodată înapoi. E o răzbunare a celor care mi-au făcut atât rău. O să vedeţi în zilele următoare, avocaţii mei o să aducă la cunoştinţă toate abuzurile făcute. Are o legătură faptul că am readus echipa în prim plan. Sunt acasă, dar mă pregătesc să mă predau”, a declarat Adrian Mititelu, pentru AS.ro, în momentul în care a aflat că va trebui să stea trei ani după gratii în cazul transferului lui Mihai Costea la FCSB.

Reclamă 4 / 0/3

Familia Mititelu s-a confruntat cu sărăcia

Adrian Mititelu Jr surprinde şi a dezvăluit prin ce dificultăţi financiare a trecut familia lui. Fiul patronului de la FC U Craiova 1948 anunţă că a avut mari probleme din cauza Federaţiei Române de Fotbal şi a finanţatorului rivalei din oraş, Mihai Rotaru.

Chiar dacă are o avere considerabilă şi trăieşte în lux, Mititelu junior a povestit că au fost luni în care a trebuit să se limiteze la 3.000 de euro pe lună. Cel care este poreclit „Prinţişorul Craiovei” a avut probleme în afaceri.

Am avut vreo patru ani de sărăcie. Și din cauza FRF când ne-a dezafiliat în 2011, și din cauza patronului celeilalte echipe din Craiova, am avut patru ani în care toată familia mea am trăit cu 3.000 de euro pe lună. Toți.

E foarte puțin pentru șase persoane. A fost o sărăcie forțată de împrejurări, nu pentru că am fi făcut noi ceva greșit în afaceri. Ne-au fost contestate niște terenuri”, a declarat Adrian Mititelu Jr pentru Fiţă cu Adiţă.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 9:10 Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Adrian Mititelu îşi întăreşte echipa cu un jucător de naţională!
Liga 1 • 26 mart., 15:08
Adrian Mititelu îşi întăreşte echipa cu un jucător de naţională! Internaţionalul român U20, prezentat oficial la FCU Craiova!
Adrian Mititelu şi-a făcut praf jucătorul de la FCU Craiova
Liga 1 • 21 mart., 23:00
Adrian Mititelu şi-a făcut praf jucătorul de la FCU Craiova: „Nesimţire, iresponsabilitate, uimeşte cu declaraţii tâmpite”
Adrian Mititelu: "Mitriţă e cel mai bun fotbalist român"!
Liga 1 • 21 mart., 21:43
Adrian Mititelu: „Mitriţă e cel mai bun fotbalist român”! Mesaj direct pentru Mihai Rotaru: „Dacă are bani, de ce nu?”
Ce a făcut în fiecare zi din ultimii 9 ani una dintre cele mai frumoase femei din România, fosta iubită a "Prinţişorului Craiovei"
Diverse • 21 mart., 13:00
FOTO
Ce a făcut în fiecare zi din ultimii 9 ani una dintre cele mai frumoase femei din România, fosta „Prinţişorului Craiovei”
Basarab Panduru l-a "înţepat" pe Adrian Mititelu şi i-a dat replica: "Nu pot să mă supăr pe un fan"
Liga 1 • 21 mart., 8:43
„Îi doresc un singur lucru” Basarab Panduru l-a „înţepat” pe Adrian Mititelu şi i-a dat replica: „Nu pot să mă supăr pe un fan”