Închide meniul

Adrian Mutu a dezvăluit ce jucători mai sunt așteptați la Rapid. Anunțul făcut de „Briliant”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 21 iunie 2022, 17:32

Adrian Mutu a dezvăluit ce jucători mai sunt așteptați la Rapid. Anunțul făcut de „Briliant

Mutu a anunțat ce transferuri mai pregătește Rapid

Adrian Mutu, într-un interviu pentru Rapid / Rapid TV

Adrian Mutu vrea mai multe întăriri la Rapid, după ce giuleștenii au adus deja patru jucători. „Briliantul” își mai dorește un atacant și un fundaș care poate evolua și centru, dar și în bandă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Sunt mulțumit de toți jucătorii, dar pentru a avea dubluri pe posturi și pentru a spori competitivitatea, mai avem nevoie de concurență. Un vârf și un fundaș polivalent, care poate să joace și fundaș central și fundaș lateral”, a spus Adrian Mutu, conform Rapid TV.

Adrian Mutu a dezvăluit ce jucători mai sunt așteptați la Rapid

Rapid este una dintre cele mai active echipe din Liga 1, în privinţa transferurilor. După venirea lui Dan Şucu la conducerea clubului, „giuleştenii” au anunţat transferurile lui Florin Ştefan, Valentin Costache, Andrei Ciobanu și Paul Iacob.

Dintre toți, doar Ciobanu a venit în urmă cu pregătirea.

„Sunt jucători pe care eu i-am vrut, și eu și conducerea clubului. Sunt jucători de viitor, s-au prezentat bine, unii dintre ei începuseră deja antrenamentele, Costache și Ștefan, la CFR Cluj. Paul a avut prea puțină vacanță ca să piardă din condiția fizică. Singurul care e în urmă e Andrei Ciobanu, dar o să recupereze. Sunt patru achiziții bune, de viitor, sper să confirme la nivelul așteptărilor”, a mai spus Adrian Mutu.

Reclamă

Rapid își propune să joace în play-off în sezonul următor.

„Obiectivul nostru e să intrăm în play-off. Până atunci rămânem concentrați, luăm meci cu meci. Suntem pe un parcurs bun, într-o creștere normală a clubului”, a adăugat Mutu.

Rapid negociază transferul lui Sergi Enrich

Rapid vrea neapărat să aducă un atacant în această fereastră de mercato, iar giuleștenii au pus ochii pe un golgheter din Spania, anunță playsport.ro. Echipa lui Adrian Mutu negociază cu Sergi Enrich.

Reclamă 4 / 0/3

Enrich, 32 de ani, a jucat timp de șase ani în La Liga, la Eibar, perioadă în care a reușit 34 de goluri și 25 de assist-uri în aproape 200 de partide. A înscris, printre altele, împotriva „giganților” Real Madrid și Atletico Madrid.

Enrich a jucat în ultimul sezon pentru Ponferradina, în Segunda Division, unde a fost coleg cu românul Alexandru Pașcanu. Atacantul dorit de Rapid a avut șase goluri și cinci assist-uri în stagiunea precedentă.

În prezent, Sergi Enrich e cotat la 1,5 milioane de euro. El va deveni liber de contract la 1 iulie, când se va despărți de Ponferradina. Pe lângă Rapid, și Real Oviedo ar fi interesată de Enrich, scrie presa din Spania.

Mallorca, Huelva, Alcorcon, Numancia, Eibar și Ponferradina sunt echipele pentru care Sergi Enrich a evoluat de-a lungul carierei.

Victor Angelescu: „Mai avem două posturi de acoperit!”

Victor Angelescu a declarat că echipa încă mai are nevoie de întăriri.

„Ne bucurăm că am reușit să aducem acești jucători, am avut un plan destul de bun și am început devreme negocierile. Până acum, ne-a ieșit, am adus jucătorii pe care ni-i doream. Teoretic, mai avem două posturi pe care vrem jucători. E sigur că ne dorim un atacant, sunt mai multe discuții.

Am anunțat că bugetul va fi în jur de 7 milioane de euro. Obiectivul este play-off-ul. Sepsi are un buget considerabil și au făcut lucrurile OK. Luăm în calcul și Farul, UTA pentru play-off. Cea mai bună echipă are cinci titluri la rând, nu trebuie să o mai spun eu. CFR Cluj are prima șansă”, a declarat Victor Angelescu, pentru Pro Arena.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
Vezi toate știrile
Citește și