Închide meniul

Adrian Mutu, teorie nouă după scandalul dintre FCSB și CSA Steaua: ”Haideți să ne împăcăm cu gândul ăsta și să terminăm!”

Dan Roșu Publicat: 12 mai 2022, 9:14

Adrian Mutu, teorie nouă după scandalul dintre FCSB și CSA Steaua: ”Haideți să ne împăcăm cu gândul ăsta și să terminăm!”

Adrian Mutu intervine în scandalul CSA Steaua - FCSB

Adrian Mutu, în timpul unui meci al Rapidului / Hepta

  • Adrian Mutu cere un nou stadion pentru FCSB
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Adrian Mutu a vorbit despre scandalul dintre FCSB și CSA Steaua și a venit cu o nouă teorie: ambele pot fi considerate continuatoare ale Stelei. Mai mult, antrenorul Rapidului susține că ambele ar putea evolua pe noul stadion Ghencea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Asta în situația în care FCSB a ajuns să joace finala de titlu cu CFR Cluj la Buzău, după ce Gigi Becali nu a reușit să ia aprobarea pentru noul Ghencea. Și arena Rapidului a fost o soluție pentru roș-albaștri, una la care însă au renunțat rapid.

Adrian Mutu a vorbit despre scandalul dintre FCSB și CSA Steaua

”Mi se pare normal ca FCSB să joace în Ghencea, nu ar fi nicio problemă. Sunt ambiții mult prea mari pentru ce miză este. Am înțeles că cele două echipe s-au despărțit, da, s-au creat două echipe și gata. Haideți să ne împăcăm cu gândul ăsta și să terminăm!

Reclamă

Steaua este și una și alta, pentru că să spui că FCSB nu este continuarea Stelei, nu se poate. Cum nici nu poți spune că CSA Steaua nu e Steaua”, a spus Mutu, citat de digisport.ro.

După apariția scandalului dintre Gigi Becali și Armată, majoritatea fanilor au rămas alături de echipa din prima ligă. Astfel, Mutu susține că FCSB ar avea nevoie de un nou stadion, făcut din banii CNI.

Reclamă

”FCSB are foarte mulți suporteri, aceste răni ar trebui închise, și bandajate. Este o echipă care se bate la primele locuri, are nevoie de un stadion. Să facă Gigi stadion? Să facă CNI-ul. Să mai facă unul”, a mai spus Mutu.

FCSB – CFR Cluj, la Buzău! Anunţul oficial făcut de Mihai Stoica

FCSB – CFR Cluj, „finala” pentru titlu din Liga 1, se va juca la Buzău. Anunţul oficial a fost făcut de Mihai Stoica, managerul general al roş-albaştrilor, care a trimis „săgeţi” către rivalii de la CSA Steaua.

Gigi Becali a depus actele pentru ca derby-ul să se dispute în Ghencea, însă nu a avut sorţi de izbândă. Patronul roş-albaştrilor a încercat şi varianta Arena Naţională, unde a oferit 40.000 de euro. S-a lovit de un refuz şi de această dată.

Reclamă 4 / 0/3

„Eforturile tuturor celor care ne-au alungat din nou, probabil zâmbind, din București au fost încununate de succes. Prin urmare, meciul în care sperăm să jucăm pentru titlu se va disputa la Buzău, acolo unde mereu am fost primiți cu brațele deschise.

Ce nu înțeleg factorii ăștia de decizie este faptul că românii empatizează enorm cu cei nedreptățiți. Ei vor pierde la alegeri, noi vom câștiga suporteri.

P.S. Până atunci trebuie să căștigăm sâmbătă la despărțirea temporară de stadionul unde 55.000 locuri ar fi fost insuficiente pentru steliști. În anumite condiții”, a scris Mihai Stoica, pe Facebook.

LPF a anunțat că ”finala” dintre FCSB și CFR Cluj se va juca duminică, 22 mai, de la ora 20:30. Confruntarea va fi LIVE TEXT pe AS.ro. Pentru ca duelul să se joace cu titlul pe masă, FCSB nu trebuie să se încurce în penultima etapă, cu FC Voluntari.

Derby-ul FCSB – CFR Cluj nu se va juca cu titlul pe masă dacă:

  • FCSB ar face egal cu FC Voluntari, iar CFR Cluj ar învinge Universitatea Craiova
  • FCSB ar pierde cu FC Voluntari, iar CFR Cluj ar obține minimum un punct cu Craiova

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj
Liga 1 • 13:24
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu