Închide meniul

Adrian Șut visează la titlu alături de FCSB: „Putem câștiga campionatul!”. Anunțul făcut înaintea noului sezon

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 14 iunie 2022, 10:12

Adrian Șut visează la titlu alături de FCSB: „Putem câștiga campionatul!. Anunțul făcut înaintea noului sezon

Omul care l-a „inventat” pe Adrian Șut, laude pentru „perla” FCSB-ului

Adrian Șut, în timpul unui meci disputat de FCSB / Profimedia

Adrian Șut visează la titlu alături de FCSB în următorul sezon, care va începe pe 16 iulie. Prezent la vizita medicală a clubului lui Gigi Becali, de marți dimineață, Șut a vorbit despre obiectivele din viitoarea stagiune, precum și despre poziția sa din teren.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Șut este încrezător că FCSB poate să rupă „blestemul” și să câștige primul titlu în Liga 1 după o pauză de 7 ani.

Adrian Șut visează la titlu alături de FCSB: „Putem câștiga campionatul!”

Jucătorii de la FCSB s-au reunit și au efectuat vizita medicală, înainte să înceapă pregătirea de vară. Adrian Șut își dorește să treacă de grupele Conference League alături de FCSB.

Mijlocașul de 23 de ani a vorbit și despre postul său din teren, asigurând că va juca oriunde este nevoie, pentru a-și ajuta echipa.

„Ne-am relaxat și acum am venit să ne pregătim. A fost o vacanță destul de scurtă, iar acum am venit la vizita medicală. Am reușit să ne reîncărcăm și suntem pozitivi că putem câștiga campionatul. Contează mult cum începi, dar și cum termini. Anul trecut am fost aproape.

Reclamă

E o perioadă de pregătire, e cea mai dificilă, dar trebuie să fim pregătiți. Cred că o să fie o pregătire dificilă. Noi sperăm să trecem de grupe (n.r. – în Conference League).

Nu sunt în măsură să spun de cine vine, cine pleacă. Eu o să joc unde este nevoie. Dacă trebuie să joc acolo ca să ajut echipa (n.r. – fundaș central), o să joc acolo. Eu din câte am auzit, o să rămână Mister (n.r. – despre Toni Petrea)”, a spus Adrian Șut, aflat la vizita medicală.

Jucătorii de la FCSB au efectuat vizita medicală

Jucătorii de la FCSB au efectuat vizita medicală marți dimineață, înainte să înceapă pregătirea pentru noul sezon. Malcom Edjouma, Adrian Șut, Andrei Vlad sau Denis Haruț se numără printre fotbaliștii surprinși în momentul sosirii la clinică.

Reclamă 4 / 0/3

21 de jucători de la FCSB au fost prezenți pentru a efectua testele fizice. Denis Haruț, Malcom Edjouma, Andrei Vlad, Valentin Crețu, Răzvan Oaidă sau Gabriel Simion au fost surprinși în timp ce mergeau spre centrul medical.

Lotul FCSB-ului prezent la vizita medicală:

  • Portari: A. Vlad, Ducan
  • Fundași: V. Crețu, S. Șerban, Haruț, Fl. Achim
  • Mijlocași: Musi, Oaidă, Simion, M. Lixandru, V. Gheorghe, Șut, Edjouma, Cordea, Ov. Popescu, Perianu, M. Tănasă
  • Atacanți: I. Stoica, Dumiter, Mamut, Fl. Coman

Ștefan Târnovanu, Iulian Cristea, Darius Olaru, Florin Tănase și Octavian Popescu nu au fost prezenți la vizita medicală pentru că se află la echipa națională. De asemenea, Dragoș Nedelcu, revenit din împrumut, a fost învoit.

FCSB s-a reunit pe 13 iunie, şi se va pregăti într-un cantonament la baza din Berceni. Înainte de noul sezon, care va debuta pe 16 iulie, roş-albaştrii vor disputa 4 meciuri amicale.

Mihai Stoica i-a stabilit 4 titulari lui Toni Petrea la FCSB

Mihai Stoica i-a stabilit 4 titulari lui Toni Petrea la FCSB. Managerul general al clubului din Berceni consideră că din primul „11” nu trebuie să lipsească Florin Tănase, Florinel Coman, Darius Olaru şi Octavian Popescu.

„Octavian Popescu poate să joace inter. Am încercat la meciul cu Craiova (n.r. 0-2) să-l folosim în dreapta și n-a putut să joace. La noi e clar că trebuie să joace, din toate rațiunile, următorii jucători: Tănase, Coman, Olaru și Octavian Popescu. Mai e Cordea în partea dreaptă, mai sunt Vali Gheorghe, Ianis Stoica. Trebuie să-i facem bărbați pe acești jucători mai tineri”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

 

Reclamă
Recomandări
  • Adrian Șut visează la titlu alături de FCSB
  • „Putem câștiga campionatul!”

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:03 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge 0-0. Răzvan Lucescu luptă ACUM pentru semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în cupele europene 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:25 „Cu Gigi Becali sau cu Adrian Mititelu e mai greu de lucrat?” Nicolae Dică a răspuns fără să stea pe gânduri 20:52 Echipa națională de handbal feminin și-a aflat grupa de la EURO 2024! Meciuri dificile pentru „tricolorele” lui Florentin Pera 20:43 LIVE TEXTOţelul Galaţi – U Cluj 1-1. Cisse, lovitură de cap perfectă! Dan Nistor a egalat din penalty 20:35 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (vineri, ora 10:30) 20:35 „Antrenor nou! Mulți jucători pleacă!” Daniel Pancu, anunț despre revoluția de la Rapid! A vorbit despre planul lui Dan Șucu 20:33 FotoAnamaria Prodan a dat noi detalii despre împăcarea cu Gigi Becali: „Nu e vorba de năşit!” 20:17 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola e exclusiv în AntenaPLAY (19-21 aprilie). Programul complet 19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” Vezi toate știrile
Citește și