Închide meniul

Alexandru Bourceanu: „Am câştigat titlul cu Steaua, am câştigat titlul cu FCSB!” Mesaj clar pentru jucătorii lui Toni Petrea

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 5 iulie 2022, 13:08

Alexandru Bourceanu: „Am câştigat titlul cu Steaua, am câştigat titlul cu FCSB! Mesaj clar pentru jucătorii lui Toni Petrea

Alexandru Bourceanu: "Am câştigat titlul cu Steaua, am câştigat titlul cu FCSB

Alexandru Bourceanu, în timpul unui meci din Liga 1 / Hepta

Alexandru Bourceanu a anunţat că a câştigat titlul şi cu FCSB şi cu Steaua. Fostul căpitan al roş-albaştrilor susţine că e momentul pentru un nou campionat adjudecat de echipa lui Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj şi-a trecut în palmares ultimele cinci titluri din Liga 1. Ultimul succes intern al celor de la FCSB a venit în 2014-2015, când pe bancă se afla Costel Gâlcă, iar la mijlocul terenului lider era chiar Alexandru Bourceanu.

Alexandru Bourceanu: „Am câştigat cu Steaua, am câştigat cu FCSB”

„În momentul în care am câştigat titlul erau 7 ani de când Steaua nu mai câştigase titlul. Am câştigat cu Steaua, am câştigat cu FCSB. Acum, sunt 7 ani de când FCSB nu a câştigat, dar e momentul. Ca să faceţi şi o ştire bună, da, e momentul!”, a spus Bourceanu.

Un alt superjucător al roş-albaştrilor, Bănel Nicoliţă, pune şi el presiune pe jucătorii lui Gigi Becali. Dublu campion al Ligii 1, Bănel vine cu un mesaj clar.

„Băi, frate, au trecut 7 ani. Şi e greu. Tu cumperi cei mai buni fotbalişti din România şi nu poţi să câştigi un campionat?! Dacă va câştiga primul campionat, va câştiga foarte multe la rând, sunt sigur de lucrul acesta„, a spus Bănel Nicoliţă într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Antena Sport.

Reclamă

Florinel Coman anunță supremația FCSB-ului: „Trebuie să câștigăm orice meci!”

Florinel Coman anunță că FCSB va lupta să câștige fiecare meci în următorul sezon. „Mbappe de România” vrea să cucerească trofeul de campion la finalul sezonului.

Florinel Coman a marcat primul său gol după o pauză de un an în amicalul Zimbru – FCSB 1-6. Olaru ’10, Dawa ’61, Musi ’77, Mamut ’80 și Ianis Stoica ’83 au înscris golurile celelalte reușite ale roș-albaștrilor.

„Un amical foarte bun pentru noi, un antrenament. Ne simțim foarte bine, ne-am pregătit extrem de bine în aceste săptămâni și ne bucurăm că ne iese și pe teren acest joc.

Reclamă 4 / 0/3

Am avut realizări în aceste două meciuri, sper să fiu în formă când începe campionatul. Este devreme să vorbim de titlu, dar trebuie să începem din prima etapă și să câștigăm orice meci. Sezonul trecut am pierdut campionatul cu echipe mici, așa că nu ne mai permitem lucrul acesta.

În Europa avem șanse foarte mari, cred că vom intra în grupe. Avem un program foarte bun și în campionat, cu U Cluj va fi un meci dificil, dar mai avem două săptămâni și trebuie să ne pregătim cum trebuie. Jucăm puțin și la spectacol, jucătorii noi s-au acomodat foarte bine. Sperăm să ne bucure și la meciuri oficiale„, a spus Florinel Coman.

Recomandări
  • FCSB nu a mai câştigat titlul de 7 ani
  • CFR Cluj a ajuns la 5 titluri consecutive

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off 22:25 Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei (06:00) e pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY. Lando Norris pleacă din pole 22:15 Farul Constanța – CFR Cluj 5-1. Umilinţă pentru ardeleni! Louis Munteanu, Cojocaru şi Grameni s-au întrecut în goluri fabuloase! 22:06 Un club a ajuns în liga a doua după ce s-a deschis o anchetă în privinţa legăturilor sale cu Roman Abramovich! 22:05 LIVE VIDEOPalermo – Parma este acum în AntenaPLAY. Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! 21:49 Gabriela Ruse a fost învinsă de Caroline Garcia în sferturile turneului de la Rouen. Câţi bani şi câte puncte va primi românca 21:47 Gigi Becali şi-a găsit atacant! Jucătorul care revine la FCSB şi poate fi surpriza pentru preliminariile Champions League 21:06 Dorit de FCSB şi Rapid, Louis Munteanu a deschis scorul în meciul Farul – CFR Cluj! Execuţie superbă a atacantului lui Gică Hagi 19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene Vezi toate știrile
Citește și