Închide meniul
UPDATE

Atanas Trică, împrumutat de Universitatea Craiova la CSA Steaua! Mutare şoc în fotbalul românesc: „Este şi o chestiune familială!” Postarea nepotului lui Ilie Balaci

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 28 mai 2022, 21:45

Atanas Trică, împrumutat de Universitatea Craiova la CSA Steaua! Mutare şoc în fotbalul românesc: „Este şi o chestiune familială! Postarea nepotului lui Ilie Balaci

Atanas Trică, împrumutat de Universitatea Craiova la CSA Steaua

Atamas Trică a marcat în poarta lui Dinamo / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Atanas Trică, împrumutat de Universitatea Craiova la CSA Steaua. Aceasta este mutarea bombă din fotbalul românesc. Fiul Lorenei Balaci şi al lui Eugen Trică este pregătit să îmbrace tricoul roş-albaştrilor în Liga 2.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Atacantul de 17 ani, care are 1.91 metri, ar urma să joace sezonul viitor la echipa pregătită de Daniel Opriţa. Sub comanda lui Laurenţiu Reghecampf, Atanas Trică a evoluat numai 23 de minute în acest sezon. A înscris şi un gol, în victorie uluitoare cu Dinamo, scor 6-1.

Update: Atanas Trică a avut o primă reacţie după împrumutul său la CSA Steaua. A distribuit pe reţelele de socializare o postare prin care era anunţată trecerea sa la CSA Steaua.

Atanas Trică, împrumutat de Universitatea Craiova la CSA Steaua

Sorin Cîrţu a avut o primă reacţie şi a anunţat că gruparea din Bănie este gata să accepte împrumutul nepotului legendarului Ilie Balaci.

Da, am discutat această posibilitate. Este și o chestiune familială pentru care îl împrumutăm, să fie mai aproape de familie”, a declarat preşedintele Universităţii Craiova pentru gsp.ro.

Reclamă

Şi mama tânărului jucător a confirmat mutarea. A luat decizia de a accepta oferta roş-albaştrilor alături de Eugen Trică, cel care a câştigat un titlu şi o Supercupă a României în tricoul „militarilor”.

Atanas are 15 goluri marcate în Liga 3. Nu există în momentul acesta o posiblitate pentru a juca la prima echipă, ținând cont de atacanții pe care îi are Universitatea. Avea nevoie de o creștere organică, într-un meciu organizat. Pasul organic este Liga 2.

Din punctul meu de vedere, dar și al tatălui lui, CSA Steaua este cel mai profesionist club din Liga 2, cu cele mai bune condiții, cu suporteri, cu presiune, cu dorință de performanță. Pentru a-l pregăti de marea performanță are nevoie de un club de asemenea talie. CSA este cea mai bună alegere!

Reclamă 4 / 0/3

În plus, el și-a manifestat dorința de a merge aici. A mai avut câteva oferte în iarnă. Aici este cel mai bine organizat club, suporterii îi știm, beneficiază de un antrenor de talie”, a precizat şi Lorena Balaci pentru sursa citată anterior.

Cum a reacţionat Atanas Trică după ce a marcat primul gol în Liga 1

A fost un moment emoţionat în Ştefan cel Mare, în luna februarie. Nepotul lui Ilie Balaci a marcat primul său gol în Liga 1. Acesta a intrat în teren în minutul 77, în locul lui Andrei Ivan, şi a marcat peste 11 minute, din centrarea perfectă a lui Gustavo. Atanas nu şi-a putut stăpâni emoţiile şi a început să plângă.

Nu pot să descriu în cuvinte, este primul meu gol în Liga 1 şi sunt fericit. Când am văzut că am înscris, pur şi simplu am izbucnit în lacrimi. Am fugit la Mister să îi mulţumesc. Am simţit că am marcat. Aşa mă gândesc în fiecare seară, că dau gol cu FCSB şi Dinamo. Prima persoană care mi-a apărut în minte a fost mama. Şi mi-au apărut şi tatăl meu, bunicul meu, toată familia. Îi dedic golul mamei mele„, a spus Atanas Trică la finalul meciului.

Reghecampf a recunoscut că a fost emoționat deoarece gândurile sale s-au îndreptat către Bebeto, fiul său.

Nu m-am așteptam să marcăm și să avem un joc așa de bun. Au fost foarte multe emoții în joc. Băieții au jucat foarte bine. Au tratat superficial anumite ocazii. Urmează derby-ul nostru și urmează un meci foarte greu. Trebuie să uităm rezultatul. Nu contează, sunt doar trei puncte. Sunt sigur că își vor reveni. Este foarte bine pentru Trică că a marcat.

Mi-au dat și mie lacrimile. Mă gândesc să este copilul meu. Îl văd pe el, îl văd pe Bebe. Trebuie să ne concentrăm pe Cupa României. Sper ca jucătorii să marcheze, să aducă puncte. Toată atmosfera bună se poate schimba cu un rezultat negativ”, a declarat Laurențiu Reghecampf la finalul derby-ului.

Reclamă
Recomandări
  • Atanas Trică, împrumutat de Universitatea Craiova la CSA Steaua
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! Vezi toate știrile
Citește și