Închide meniul

Billel Omrani s-a despărțit oficial de CFR Cluj! Preferatul lui Gigi Becali are ofertă pe masă de la FCSB

Dragoș Vasile Publicat: 30 iunie 2022, 16:19

Billel Omrani s-a despărțit oficial de CFR Cluj! Preferatul lui Gigi Becali are ofertă pe masă de la FCSB

Billel Omrani s-a despărțit oficial de CFR Cluj

Billel Omrani, bucurie după un gol marcat pentru CFR Cluj / Hepta

  • Billel Omrani s-a despărțit oficial de CFR Cluj
  • Înscrie-te aici şi câștigă tricoul magic al lui Mutu cu semnătură specială!

Billel Omrani (29 ani) s-a despărțit oficial de CFR Cluj. Atacantul francez, care este preferatul lui Gigi Becali, are ofertă pe masă de la FCSB, vicecampioana României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Billel Omrani a jucat pentru CFR Cluj 210 partide, a marcat de 47 de ori și a dat şi 42 de pase decisive. A venit în Gruia în 2016, de la Olympique Marseille.

Billel Omrani s-a despărțit oficial de CFR Cluj

”Mulțumim pentru tot, Billel Omrani! CFR 1907 Cluj anunță despărțirea de Billel Omrani, atacant al cărui contract a ajuns la final!

Reclamă

Fotbalistul de 29 de ani a venit în Gruia în septembrie 2016, perioadă în care a marcat nu mai puțin de 47 de goluri în 208 meciuri pentru echipa noastră și a intrat în top 3 marcatori din istoria clubului. 

Golurile sale de pe Celtic Park, reușita de trei puncte cu Lazio, hattrick-ul din Gruia cu Astana, sunt doar câteva dintre reușitele remarcabile ale lui Omrani în tricoul „alb-vișiniu”, amintiri ce vor rămâne mereu în memoria suporterilor CFR-iști!

Reclamă

Îți mulțumim pentru tot Billel Omrani și îți dorim multă baftă mai departe în carieră!”, a anunțat CFR Cluj.

Atacantul francez a avut un mesaj emoționant de despărțire pentru fanii din Gruia.

“Sunt extrem de recunoscător pentru toți acești ani petrecuți la CFR. A fost o experiență extraordinară pentru mine. Tot ceea ce am trăit împreună cu colegii, antrenorii, conducerea, suporterii, sunt amintiri pe care o să le port cu mine mereu. 

Reclamă 4 / 0/3

Am crescut ca om, dar și ca jucător și pentru asta vă mulțumesc mult tuturor. Vă țin pumnii pe mai departe și sper să ne revedem într-o zi! Cluj, o să îmi lipești!”, a transmis acesta.

Mihai Stoica: „I-am făcut ofertă lui Omrani, e preferatul patronului!”

Billel Omrani (29 ani) poate fi transferul verii la FCSB. Mihai Stoica, managerul general al roş-albaştrilor, a anunţat că vicecampioana l-a ofertat pe atacantul francez, care este preferatul lui Gigi Becali.

„Omrani e liber, sunt discuții în Turcia și în Orientul Mijlociu, am discutat situația lui. Știu că este printre preferații patronului, oricând l-am dori, doar că pretențiile lui salariale sunt foarte mari, iar noi avem deja un jucător cu salariu foarte mare (n.r. – Florin Tănase), care se justifică.

În rest, salariile noastre se încadrează într-un anumit interval pe care nu-l depășim. La acest capitol suntem ca Bayern, doar că aia câștigă campionatul, noi terminăm pe locul 2. Noi i-am făcut o ofertă lui Omrani, e valabilă acum, mai târziu nu cred, pentru că ar rata pregătirea”, a declarat Mihai Stoica, potrivit orangesport.ro.

Gigi Becali a dezvăluit salariul uriaș pe care îl vrea Omrani

Gigi Becali visa să-l aducă pe atacantul cu cetățenie franceză și algeriană, însă salariul solicitat i-a dat planurile peste cap.

Becali anunță că nu este dispus să achite suma uriașă de 600.000 de euro pe an pentru vârful care se va despărți de CFR Cluj în această vară.

“La Omrani da, dar nu v-am spus… vrea 600.000 salariu. Nu? Cine îi dă 600.000 de euro salariu lui Omrani? Au vorbit nişte impresari. Eu nu îi dau 600.000 salariu, dar el îşi găseşte prin Arabia, prin Turcia. La revedere, cine riscă, riscă.

Reclamă

Acum cu războiul, noi nu ştim. Credem că nu o să fie niciun fel de problemă economic pentru România. Dar nu ştim asta. Eu când e o necunoscută, mă acopăr. Nu fac cheltuieli mari, mă asigur.

Ce să fac? Mă refer la cheltuit milioane. Îmi iau nişte măsuri şi nu foarte mari. Nu fac achiziţii, nu fac milioane de euro pe jucători.”, a spus Gigi Becali, pentru digisport.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj
Liga 1 • 13:24
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu