Închide meniul

Ce se întâmplă cu transferul lui Joyskim Dawa la FCSB: „Nu se înțeleg!”. Detalii de ultimă oră despre fundașul dorit de Gigi Becali

Cosmin Cioboată Publicat: 21 iunie 2022, 8:19

Ce se întâmplă cu transferul lui Joyskim Dawa la FCSB: „Nu se înțeleg!. Detalii de ultimă oră despre fundașul dorit de Gigi Becali

Basarab Panduru, eticent ]n privin'a transferului lui Jozskim Dawa

Joyskim Dawa, într-un meci pentru Botoşani/ Profimedia Images

  • Ce se întâmplă cu transferul lui Joyskim Dawa la FCSB
  • Detalii de ultimă oră despre fundașul dorit de Gigi Becali

Transferul lui Joyskim Dawa la FCSB ar putea pica, deși Gigi Becali și Valeriu Iftime anunțaseră că s-au înțeles pentru fundașul de la FC Botoșani. Patronul moldovenilor a dezvăluit, în miez de noapte, că jucătorul camerunez și clubul „roș-albastru” încă nu au ajuns la un numitor comun în timpul negocierilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După ce Mihai Stoica a precizat că transferul lui Dawa la FCSB nu este 100% realizat, a venit rândul lui Valeriu Iftime să rupă tăcerea.

Transferul lui Joyskim Dawa la FCSB poate pica!

Finanțatorul lui FC Botoșani spune că fundașul de 26 de ani încă nu a semnat cu FCSB și se antrenează în continuare alături de formația moldoveană. Cel mai probabil, Dawa și Gigi Becali nu s-au înțeles din punct de vedere al salariului.

Reclamă

„Să văd dacă pleacă Dawa. El e la mine la antrenament și înțeleg că nu se înțelege cu FCSB-ul”, a spus Valeriu Iftime, pentru playsport.ro.

Mihai Stoica asigură că FCSB are variante de rezervă în cazul în care Dawa nu va semna cu „roș-albaștrii” în cele din urmă. Între timp, FCSB a rezolvat transferul lui Rachid Bouhenna.

Reclamă

„Mai trebuie să luăm doi fundași centrali. Se vorbește de Dawa, știți foarte bine că a declarat Iftime că s-a semnat între cluburi. N-a semnat jucătorul. Eu m-am ocupat strict de Bouhenna, am rezolvat-o în seara asta. Mai departe, știți foarte bine ce părere am despre Dawa.

Dacă se semnează, foarte bine. Dacă nu, eu am alte variante pregătite. Chiar dacă semnează Dawa, mai luăm un fundaș. Dacă nu semnează, mai luăm doi. Celelalte variante sunt jucători străini care provin din alte campionate”, a spus Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

Rachid Bouhenna va fi prezentat la FCSB

Dacă transferul lui Dawa la FCSB riscă să pice, Rachid Bouhenna e deja rezolvat. Mihai Stoica a anunțat că fundașul venit de la CFR Cluj va fi prezentat marți într-o conferință de presă.

Reclamă 4 / 0/3

„Bouhenna a semnat cu noi, mâine îl prezentăm. Mi-a plăcut foarte mult când era la Sepsi. O să zic acum ceva în premieră. Auzisem că are clauză 150.000 de euro la Sepsi, înainte să ajungă la CFR, am luat legătura cu agentul lui. A zis că o să discutăm în iarnă, că vrea să rămână liber. După care, a ajuns la CFR. Semnase de pe vremea lui Edi Iordănescu, cu Șumudică a început să joace.

A venit Petrescu cu altă filosofie, eu știu ce cere Petrescu la un fundaș central și d-aia joacă Burcă cu Graovac. Noi avem o filosofie diferită, jucăm cu totul și cu totul altceva și cred că se potrivește foarte bine. Nu e un risc că n-a jucat în 2022, avem încredere în el, e inteligent. Să vii străin la Sepsi, din Scoția și să iei banderola… Deocamdată, Haruț joacă lângă el. Haruț s-a întors, se antrenează cu echipă. Eu cred că săptămâna asta vom mai semna doi fundași centrali, în afară de Bouhenna, care e semnat”, a mai spus Mihai Stoica.

MM a vorbit și despre Jefte Betancor, atacantul dorit de Gigi Becali, care în cele din urmă a semnat cu CFR Cluj:

Noi avem încredere mare în Tănase, Coman, Olaru și Octavian Popescu. Puteam face o ofertă la Jefte, dar nu am vrut să facem. Eu știam că e 500.000 de euro, Gigi înclina spre el, eu nu am înclinat sub nicio formă„, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

 

Care este cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:57 Primele informaţii despre starea lui Luca Mihai, jucătorul lui Poli Iaşi care a ieşit cu masca de oxigen pe faţă de pe teren! 19:51 FotoBayer Leverkusen – Werder Bremen 3-0! Echipa lui Xabi Alonso este la doar câteva minute de titlu în Bundesliga 19:46 Stefanos Tsitsipas a câştigat turneul de la Monte Carlo! Grecul, alături de Ilie Năstase într-un top select 19:40 LIVE TEXTDinamo – Poli Iaşi 0-0. Momente dramatice la jocul crucial din zona roşie! Un jucător a primit îngrijiri de urgenţă pe teren! 19:38 VideoMicuţii fani ai lui Dinamo, susţinere superbă pentru „câini” şi cu Poli Iaşi! Cum încearcă să salveze echipa de la retrogradare! 19:24 A ieşit cu masca de oxigen de pe teren, dar Ovidiu Haţegan a dat doar galben! Tony Da Silva le-a arătat obrazul arbitrilor 19:00 UPDATEMomente dramatice la meciul West Ham – Fulham! Un jucător al „Ciocănarilor” s-a prăbuşit pe gazon şi a fost scos cu targa! 18:41 Sorana Cîrstea şi-a aflat prima adversară de la Stuttgart! Traseu dificil pentru româncă 18:15 Liverpool – Crystal Palace 0-1! „Cormoranii”, un nou pas greşit în lupta la titlu! Ratări colosale în meciul de pe Anfield 17:46 „E mare păcat” Alain Prost sare în apărarea lui Max Verstappen: „Nu e mereu decizia pilotului” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Eugen Trică s-a năpustit asupra arbitrilor după umilinţa cu Botoşani: "Ei nici nu arbitrează"
Liga 1 • 17:00
„Nu se poate aşa ceva!” Eugen Trică s-a năpustit asupra arbitrilor după umilinţa cu Botoşani: „Ei nici nu arbitrează”
FC Botoşani - FCU Craiova 4-1
Liga 1 • 15:28
FC Botoşani – FCU Craiova 4-1. Umilinţă pentru echipa lui Mititelu. Lopez, gol din „foarfecă”! Dinamo pe ultimul loc. Clasamentul
Ionuţ Chirilă ştie de ce Florinel Coman nu e dorit de granzii Europei şi va ajunge în Qatar
Liga 1 • 11:22
„O ai sau nu o ai!” Ionuţ Chirilă ştie de ce Florinel Coman nu e dorit de granzii Europei şi va ajunge în Qatar: „Îi lipseşte!”
CFR Cluj - FCSB LIVE TEXT (21:00)
Liga 1 • 9:55
CFR Cluj – FCSB LIVE TEXT (21:00). Oaspeţii, atac furibung asupra titlului din Liga 1. Echipele probabile
Costel Gâlcă, reacţie vehementă despre "palma" primită de antrenorii români de la Gigi Becali
Liga 1 • 9:00
Costel Gâlcă, reacţie vehementă despre „palma” primită de antrenorii români de la Gigi Becali: „Nu conduce tot la FCSB!”