Închide meniul

CFR Cluj – FCSB | Octavian Popescu, comparat cu Cristiano Ronaldo. „Nu am văzut până acum un jucător ca el!”

Alexandru Ivan Publicat: 17 aprilie 2022, 15:32

CFR Cluj – FCSB | Octavian Popescu, comparat cu Cristiano Ronaldo. „Nu am văzut până acum un jucător ca el!

Octavian Popescu este preferatul lui Gigi Becali de la FCSB

Hepta

  • CFR Cluj – FCSB e duminică, de la 20:30, în format LIVE TEXT pe www.as.ro
  • Octavian Popescu, comparat cu Cristiano Ronaldo

CFR – FCSB. Octavian Popescu a fost comparat cu Cristiano Ronaldo chiar de către un fost jucător al echipei din Gruia. Nuno Claro, triplu-campion al României, l-a sfătuit pe puștiul minune al lui Gigi Becali să plece cât mai repede din România.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„FCSB are trei jucători care pot să fie decisivi: Popescu, Tănase și Olaru. Pentru mine, e păcat că Octavian Popescu încă mai e în România. E cel mai talentat jucător, are un profil diferit față de ceilalți jucători.

CFR Cluj – FCSB | Octavian Popescu, comparat cu Cristiano Ronaldo

Dacă mai rămâne un an, doi ani aici, o să se piardă, va fi un talent pierdut. Popescu este precum Cristiano Ronaldo când a început. La fizic, la tot. Acum trebuie să fie lucrat. E un jucător care are un mare viitor în față. Trebuie să meargă în alt campionat, unde poate să-și dezvolte și fizicul. N-am văzut până acum în România un jucător ca el”, a spus Nuno Claro, potrivit digisport.ro.

Reclamă

Octavian Popescu e cotat la 3 milioane de euro și, în cele 32 de meciuri adunate în acest sezon, în toate competițiile, a marcat opt goluri, oferind și patru pase decisive.

În ultimul meci dintre FCSB și CFR Cluj, Octavian Popescu a înscris un gol de pe altă planetă. 

Reclamă

Gigi Becali: ”Pot lua 10 milioane de euro acum pe Octavian Popescu!”

Gigi Becali susține că îl poate vinde în acest moment pe Octavian Popescu, pentru 10 milioane de euro. Finanțatorul de la FCSB nu vrea să îl dea însă nici pentru 20 de milioane de euro și i-a fixat un preț astronomic: 50 de milioane de euro.

”Nu ştiu, nu avem nicio ofertă. Tavi Popescu… nu se poate vorbi de transfer la ora asta. Nu poate să plece la ora asta pe echipa pe care vor ei. Eu vreau 50 de milioane şi atunci nu are rost. Pot lua 10 acum şi eu pe 10 nu îl dau. Giovanni nu lucrează şi i-am spus că dacă am 20 de milioane la ora asta nu îl dau.

E crud, e cuminte. A participat la toate golurile cu Voluntari şi era supărat la finalul meciului. L-a luat pe Meme de gât şi i-a spus că e supărat. A pierdut vreo două mingi şi a ţinut minte. Are calitate mare… numai Neymar şi Messi fac ce a făcut el”, a spus Gigi Becali, la Pro Arena.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie Vezi toate știrile
Pe același subiect
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj
Liga 1 • 13:24
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”