Închide meniul

CFR Cluj – FCSB | „Stadionul lor se umple când jucăm noi!” Fanii roș-albaștrilor, aroganță maximă pentru rivali. Câți suporteri sunt așteptați în Gruia

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 17 aprilie 2022, 13:55

CFR Cluj – FCSB | „Stadionul lor se umple când jucăm noi! Fanii roș-albaștrilor, aroganță maximă pentru rivali. Câți suporteri sunt așteptați în Gruia

FCSB are cea mai mare medie de audiență din Liga 1

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

CFR Cluj – FCSB e derby-ul etapei în play-off Ligii 1. Gheorghe Mustață, liderul suporterilor echipei lui Gigi Becali, i-a înțepat pe rivali și a spus că stadionul CFR-ului se umple doar când roș-albaștrii vin în vizită. Mustață a cerut din nou ca FCSB să fie lăsată să joace în Ghencea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mustață a anunțat că FCSB va avea 820 de fani prezenți la stadion în derby-ul de titlu cu CFR Cluj.

CFR Cluj – FCSB | Gheorghe Mustață: „Stadionul lor se umple când jucăm noi!”

„Am plecat în jur de 350 din București, am primit foarte multe solicitări din țară și din diaspora, cei din diaspora vin organizați, mi-au cerut în jur de 120 de bilete. Avem 820 de bilete, 820 de bilete s-au dat”

Stadionul lui CFR Cluj se umple când joacă Steaua (n.r. FCSB), știți foarte bine, oriunde jucăm umplem stadionul, chiar dacă aș pleca singur din București, când ajung acolo suntem 2.000-3.000, doar să ne dea biletele. Aici e problema, dacă ne-ar da voie pe stadionul Ghencea, normal acolo e casa noastră, atunci vedeți că meci de meci vor fi 15.000-18.000.

Pe Național Arena, la ora asta suntem cei mai mulți suporteri la fiecare meci. Noi insistăm, eu insist foarte mult la Gigi să facă cerere pentru a juca acolo, a fost făcută una și a fost respinsă. Noi sperăm să jucăm și acolo, mi se pare corect ca pe acel stadion făcut din bani publici să joace toată lumea”, a spus Gheorghe Mustață, potrivit sport.ro.

Reclamă

FCSB nu a mai câștigat pe terenul lui CFR Cluj din august 2014. Era sezonul ultimului titlu cucerit de roș-albaștri. De atunci, formația din Gruia a adunat patru campionate la rând. Echipa lui Gigi Becali a fost mai mereu pe locul al doilea.

Cele două rivale sunt despărțite de cinci puncte. FCSB ar arunca în aer lupta la titlu dacă câștigă pe terenul CFR-ului. În cazul unui succes al clujenilor, echipa lui Dan Petrescu ar lua o opțiune serioasă la trofeu. Un egal ar pătra suspansul până în ultima etapă.

CFR – FCSB | Echipa probabilă a lui Toni Petrea pentru ”finala” din Gruia

Prima modificare clară va fi introducerea lui Miron în locul lui Vinicius, marea pierdere a roș-albaștrilor, care nici nu a făcut deplasarea pentru duelul din Gruia. Față de meciul cu Voluntari, câștigat cu 4-0, Toni Petrea va opta, cel mai probabil, cu o linie de 3 mijlocași, formată din Olaru, Șut și Edjouma.

Reclamă 4 / 0/3

Căpitanul Florin Tănase va fi urcat în atac, alături de Octavian Popescu și Cordea. De asemenea, în apărare va reveni Crețu, în locul lui Ovidiu Popescu, iar Mamut și Ianis Stoica nu vor face parte din linia de atac.

  • CFR CLUJ (3-5-2): Hindrich – Graovac, Yuri, Burcă – Susic, Deac, Boateng, Bordeianu, Camora – Omrani, Petrila
  • FCSB (4-3-3): Târnovanu – Crețu, Cristea, Miron, Radunovic – Olaru, Șut, Edjouma – Cordea, Tănase, Tavi Popescu
Recomandări
  • CFR Cluj – FCSB e duminică, de la 20:30, în format LIVE TEXT pe www.as.ro
  • Ultrașii roș-albaștrilor, aroganță maximă pentru rivali

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile 10:06 Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers: „A fost uitat!” Anunţ despre varianta Galatasaray 9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali 8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” 8:28 „Ne putem descurca” Florin Maxim, cu gândul la Europa League după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României Vezi toate știrile
Citește și