Închide meniul

CFR Cluj, pusă la zid de ultraşii FCSB: „Avem meci cu blatista și echipa arbitrilor! Le dăm cât nu pot să ducă, nu contează cu ce echipă vin!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 20 mai 2022, 10:51

CFR Cluj, pusă la zid de ultraşii FCSB: „Avem meci cu blatista și echipa arbitrilor! Le dăm cât nu pot să ducă, nu contează cu ce echipă vin!

FCSB a umplut stadionul în Europa

Fanii FCSB, în timpul unui meci / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

CFR Cluj a fost pusă la zid de ultraşii FCSB, după anunţul făcut de Cristi Balaj. Recent, președintele campioanei României a explicat că jucătorii de bază din primul „11” al lui Dan Petrescu au intrat deja în vacanță și nu vor evolua în derby.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ultraşii nu ţin cont şi anunţă că vor fi prezenţi în număr cât mai mare la Buzău. Suporterii îşi doresc o victorie la scor a echipei lui Toni Petrea.

CFR Cluj, pusă la zid de ultraşii FCSB

”Ne vedem duminică, la Buzău. Avem meci cu blatista și echipa arbitrilor, echipa ce a stat cu morcovul pentru un nou titlu FURAT CU AJUTORUL arbitrilor. Știau că dacă ajungeau la meci decisiv cu STEAUA (n.r. FCSB), era groasă pentru ei.

Daca vin cu prima, a doua sau a treia echipă, nu contează, jucăm și le dăm cât nu pot să ducă. Ăștia nu sunt campioni pe teren, pe ăștia i-au făcut campioni arbitrii”, au răbufnit ultraşii facţiunii Tornado 47.

CFR Cluj trimite „copiii” la derby-ul cu FCSB

CFR Cluj trimite „copiii” la derby-ul cu FCSB, din ultima etapă a play-off-ului. Gigi Becali așteaptă cu sufletul la gură meciul cu echipa lui Dan Petrescu, chiar dacă ardelenii și-au asigurat deja titlul de campioană.

Reclamă

CFR nu se află însă pe aceeași lungime de undă cu marea rivală. Cristi Balaj a anunțat că trupa din Gruia se va baza pe mulți juniori la duelul de la Buzău, din ultima rundă a sezonului. În plus, președintele lui CFR Cluj a spus că există posibilitatea ca Dan Petrescu să intre mai devreme în vacanță și să nu fie prezent la partida cu „roș-albaștrii”.

„Este vacanță pentru unii din jucători, cei importanți, cei care merg la loturile naționale. Au fost învoiți deja. Obiectivul a fost îndeplinit, vacanța este foarte scurtă și atunci aceste câteva zile sunt importante în plus la vacanța bine meritată pentru marea majoritatea. Am adus jucători de la academie, juniori, în vederea disputării următorului joc din ultima etapă”, a spus Cristi Balaj, pentru Sport Total FM.

Balaj a dezvăluit că nu știe sigur dacă Dan Petrescu va fi sau nu la derby-ul cu echipa lui Gigi Becali:

Reclamă 4 / 0/3

„Nu știu dacă Dan Petrescu va fi la meci. E decizia lui. Dacă dorește să nu vină, și chiar am discutat acest subiect, i-am spus că din punctul meu de vedere dacă nu dorește să fie prezent n-am nicio problemă, merită și el o vacanță.”, a mai declarat Balaj, pentru sursa citată anterior.

Gigi Becali a anunțat că FCSB îi va face tunel rivalei CFR Cluj

Dacă echipa lui Dan Petrescu o va învinge pe FCSB, atunci Gigi Becali susține că jucătorii lui Toni Petrea le vor face garda de onoare rivalilor din Gruia, care au câștigat al cincilea titlu consecutiv în Liga 1.

”Ziceau să facem tunel. E clară hoția, deocamdată. Noi am câștigat cu Voluntariul, ei au dat gol din offside, noi am luat un gol din offside. Dacă ne bat, facem ‘tunel’. Aștept să devenim campioni cu CFR-ul. Dacă pierdem, ridic mâna sus și recunosc că ei sunt campioni.

Pe mine nu mă interesează ce interes au ei, dacă îi batem, suntem campioni! Dacă ne bat sau facem egal, ridic pălăria, o dau de pământ și sunt campioni ei”, a spus Gigi Becali, la digisport.ro.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:37 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 1-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:40 FC Botoşani – Dinamo 2-1. Dezastru pentru „câini”, care au primit un alt gol în prelungiri! „Roş-albii”, pe loc de retrogradare! Vezi toate știrile
Citește și