Închide meniul

CFR Cluj – Universitatea Craiova 2-1 | Echipa lui Dan Petrescu e campioana României! Gabriel Debeljuh le-a adus ardelenilor al cincilea titlu consecutiv

Dan Roșu Publicat: 15 mai 2022, 23:20

CFR Cluj – Universitatea Craiova 2-1 | Echipa lui Dan Petrescu e campioana României! Gabriel Debeljuh le-a adus ardelenilor al cincilea titlu consecutiv

Gabriel Debeljuh a semnat cu Sepsi

Gabriel Debeljuh, bucurie după marcarea unui gol / Profimediaimages

  • CFR Cluj – Universitatea Craiova 2-1
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

CFR Cluj – Universitatea Craiova 2-1. Echipa lui Dan Petrescu e campioana României pentru al cincilea sezon consecutiv. Ardelenii au profitat de pasul greşit făcut de FCSB, 2-2 cu FC Voluntari, şi au cucerit un nou titlu în Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nana Boateng a deschis scorul după doar 88 de secunde. Imediat după reuşită, care a fost din ofsaid, Dan Petrescu şi-a făcut cruce. Gabriel Debeljuh a majorat avantajul ardelenilor în repriza secundă, după o gafă a lui Valerică Găman.

Oltenii au revenit în joc după ce Mateiu a redus din diferenţă cu un şut din voleu la colţul lung. Echipa lui Laurenţiu Reghecampf a avut mai mule ocazii, însă nu a mai reuşit să puncteze, iar CFR Cluj a cucerit titlul.

Reclamă

CFR Cluj – Universitatea Craiova 2-1

Min. 90: Fluier final în Gruia! CFR Cluj e campioana României pentru al cincilea sezon consecutiv!

Min. 61: GOOOL Universitatea Craiova! Mateiu a redus din diferenţă cu o reuşită superbă: şut din voleu la colţul lung!

Reclamă

Min. 57: GOOOL CFR Cluj! Gabriel Debeljuh a majorat avantajul ardelenilor, iar echipa lui Dan Petrescu este la doar 35 de minute de titlu. Valerică Găman a gafat la reuşita atacantului.

Min. 45: Pauză în Gruia! CFR este la o repriză distanţă de a câştiga titlul în Liga 1.

Min. 45: Ocazie rarisimă pentru CFR Cluj! Păun a intrat în careu şi a fost blocat in extremis de Găman.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 44: Dan Petrescu a protestat şi a primit cartonaş galben!

Min. 16: Ocazie pentru olteni. Andrei Ivan a încercat un şut cu latul, dar Letica a prins mingea cu uşurinţă.

Min. 12: Şansă uriaşă pentru Baiaram de a restabili egalitatea. Servit ideal de Elvir Koljic, tânărul de 19 ani a reluat peste poartă.

Min. 2: GOOOL CFR Cluj! Nana Boateng a deschis scorul după doar 88 de secunde. A fost al doilea gol pentru ardeleni, după cel care a decis duelul cu FC Voluntari, scor 1-0.

Min. 1: A început meciul! Atmosferă de sărbătoare în Gruia.

CFR Cluj - Universitatea Craiova
CFR Cluj – Universitatea Craiova

CFR Cluj: Letica – Cr. Manea, Graovac, A. Burcă, Camora – C. Deac, Boateng, Bordeianu – A. Păun, Debeljuh, Birligea
Rezerve: Bălgrădean, Fl. Ștefan, R. Bălan, Yuri, Cvek, Neguț, Petrila, Omrani, Sg. Buș
Antrenor: Dan Petrescu

Universitatea Craiova: Pigliacelli – Vlădoiu, Papp, Găman, Vătăjelu – Screciu, Mateiu – Al. Crețu – Baiaram, Koljic, A. Ivan
Rezerve: Lazar, M. Constantin, Căpățînă, Nistor, Vînă, Roguljic, Gustavo, M. Danciu, Markovic
Antrenor: Laurențiu Reghecampf

Reclamă

Update 17.00: Reprezentanţii LPF au pornit către Cluj cu trofeul și medaliile de campioană, potrivit gsp.ro. Dacă CFR o învinge pe Universitatea Craiova, echipa lui Dan Petrescu va fi matematic campioana României.

În acest moment, CFR are un punct avans față de rivala FCSB, care a făcut doar un egal, aseară, pe Arena Națională, 2-2 cu Voluntari. Astfel, un succes l-ar duce pe Dan Petrescu la 4 puncte de echipa lui Gigi Becali, iar meciul direct nu ar mai conta în clasament.

CFR Cluj – Universitatea Craiova LIVE TEXT (21:30). Cristi Balaj i-a ironizat pe rivali

Cristi Balaj nu credea că FCSB va aduna cele 22 de puncte cu care a pus presiune pe CFR până la finalul play-off-ului. Președintele feroviarilor susține și că golul marcat de Voluntari, în minutul 88, nu a fost din ofsaid, așa cum au tunat Gigi Becali și Meme Stoica.

„Nu ne-am așteptat ca FCSB să facă atât de multe puncte și să facă atât de multă presiune în acest campionat. Motivele sunt multiple. Dar noi suntem echipa de pe primul loc, am fost o perioadă lungă pe primul loc, nu e o surpriză să rămânem pe primul loc la finalul etapelor.

Cei de la FCSB au vorbit și s-au preocupat mult prea mult de ultima etapă. Fotbalul i-a pedepsit. Voluntari a demonstrat că și-a apărat corect șansele și merită felicitați. Din păcate, nu avem VAR. Dar vă spun că instrucțiunile actuale sunt să se dea credit atacului, când e o fază atât de strânsă”, a spus Balaj, la Primasport.

Gigi Becali: Voluntari a avut primă 3.000 de euro de la CFR

Gigi Becali a lansat şi acuzaţii dure după meciul care o poate lăsa pe FCSB fără titlu şi în acest sezon. Patronul FCSB a spus că jucătorii de la FC Voluntari au avut o primă de joc şi de la CFR Cluj.

„Ca să iei bani de la adversarul meu, 3.000 de euro primă, aşa ceva nici nu-mi vine să cred. Şi atunci mi-a spus cineva înainte de astăzi: ‘Băi Gigi, eşti prost la oameni, iartă-mă că îţi spun!’. Când ajungi aşa… i-am spus: ‘Adevărat că sunt idiot’! Avem prieteni pe la echipă şi avem chiar şi rude pe la echipă (n.r. după ce i s-au cerut dovezi). Oamenii mi-au spus de dinainte. Nu am vrut să cred! Nu se poate, nu îşi permite primarul să ia 3.000 de euro primă de la duşmanii mei… nu există aşa ceva.

Eu cred… aştept acum dacă Dumnezeu face dreptate. Dar nu vreau numai o dreptate. Să îi bată şi Craiova, să luăm campionatul şi să piardă Cupa (n.r. Voluntari). La ce mizerii au făcut nu poate Dumnezeu să îi lase să ia Cupa. Sunt atât de amărât şi de supărat că mi s-a întâmplat asta. 100%, mizeria asta care mi s-a întâmplat mie nu poate Domnul să mă lase aşa. Să mă trădeze finul, nu poate lăsa Dumnezeu aşa ceva„, a spus Gigi Becali, la digisport.ro.

CFR Cluj – Universitatea Craiova | Echipele probabile

CFR Cluj (4-3-3): Letica – Graovac, Yuri, Burcă, Manea – Boateng, Bordeianu, Camora – Deac, Debeljuh, Petrila

Universitatea Craiova (4-2-3-1): Pigliacelli – Vlădoiu, Găman, M. Constantin, Vătăjelu – Screciu, Crețu – Câmpanu, Baiaram, Ivan – Koljic

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova - Rapid
Liga 1 • 14:24
Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu
Adrian Mititelu: "Mitriţă e cel mai bun fotbalist român"!
Liga 1 • 21 mart., 21:43
Adrian Mititelu: „Mitriţă e cel mai bun fotbalist român”! Mesaj direct pentru Mihai Rotaru: „Dacă are bani, de ce nu?”
"Mai poate ajunge Alex Mitriţă la EURO 2024?" Edi Iordănescu a răspuns fără să stea pe gânduri: "Trenul e în mers"
AntenaPLAY • 21 mart., 16:05
„Mai poate ajunge Alex Mitriţă la EURO 2024?” Edi Iordănescu a răspuns fără să stea pe gânduri: „Trenul e în mers”
"Poate Universitatea Craiova să câştige titlul?" Răspunsul dat imediat de Valentin Mihăilă
Liga 1 • 20 mart., 13:27
„Poate Universitatea Craiova să câştige titlul?” Răspunsul dat imediat de Valentin Mihăilă
Gigi Corsicanu, propunere în direct pentru Dan Şucu
WTA • 20 mart., 9:23
Gigi Corsicanu, propunere în direct pentru Dan Şucu! Şeful de la Rapid, răspuns fabulos: „Dau eu berea!”