Închide meniul

Chindia – Rapid 0-0 | Adi Mutu şi-a încheiat seria victoriilor. „Ne luptăm pentru baraj”. Meciul cu FC U Craiova 1948 nu-i provoacă coşmaruri: „Nu este special”

Iulian Focșăneanu Publicat: 29 aprilie 2022, 23:12

Chindia – Rapid 0-0 | Adi Mutu şi-a încheiat seria victoriilor. „Ne luptăm pentru baraj. Meciul cu FC U Craiova 1948 nu-i provoacă coşmaruri: „Nu este special

Adrian Mutu a vorbit despre perioada în care a jucat la echipa națională

Adi Mutu, în timpul unui meci pe Giulești / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)
  • Adi Mutu, prima reacţie după Chindia – Rapid 0-0

Adi Mutu avea şapte victorii la rând înainte de Chindia – Rapid, scor 0-0, din etapa a 7-a a play-out-ului Ligii 1. Seria de vis a „Briliantului”, dar giuleştenii au rămas pe primul loc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mutu a avut o primă reacţie după remiza albă de pe stadionul „Ilie Oană”. A ţinut să îşi felicite jucătorii şi asigură că echipa lui merita victoria.

Adi Mutu, prima reacţie după Chindia – Rapid 0-0

La fel până acum, nu face nicio diferenţă. Anticipam să fie un meci dificil, cu o echipă care s-a închis cu toţi jucătorii în faţa careului. Ne-a lipsit doar golul, spre sfârşit meritam să câştigăm.

Reclamă

În repriza a doua am împins, dar ne-a lipsit doar golul. Era important să schimbăm mingea cu viteză de pe o parte pe alta. Îi felicit pe jucători pentru efortul depus, nu ne-am retras niciun minut. Nu am încercat să conservăm rezultatul, pe mine mă mulţumeşte. Era o aglomeraţie în faţa careului lor„, a declarat Mutu după Chindia – Rapid 0-0.

Pentru Mutu urmează chiar confruntarea cu fosta lui echipă, FC U Craiova 1948. Tehnicianul de 43 de ani a surprins când a fost întrebat de duelul cu oltenii.

Reclamă

Nu, nu este special, cu toate că am început acolo acest sezon. Este un meci important pentru noi. Acum ne liniştim. Jucăm luni, avem o zi în plus, avem timp să pregătim acest meci.

Sperăm că da, că se schimbă ceva. Tot timpul Rapid joacă la victorie„, a spus „Briliantul”.

Rapid îşi menţine intacte şansele de a ajunge în barajul pentru cupele europene. Adi Mutu îşi menţine calmul înaintea ultimelor două etape rămase de disputat în play-out.

Reclamă 4 / 0/3

Ne luptăm pentru baraj. Să terminăm în primele 2, vom rămâne după această etapă pe primul loc. Nu e niciun fel de problemă, noi suntem obişnuiţi cu presiunea. Am jucători cu personalitate. Nu e vorba de emoţii, eu încerc să îmi iau toate măsurile de precauţie ca să nu se întâmple acest lucru (n.r. ratarea barajului)„, a precizat antrenorul giuleştenilor.

Giuleştenii mai au de jucat cu FC U Craiova 1948 şi CS Mioveni. Rapid are 39 de puncte, cu 3 mai mult decât urmăritoarea Sepsi. Are 4 puncte avans faţă de FC Botoşani, dar moldovenii încă nu şi-au disputat, în această etapă, partida cu Mioveni.

Dragoş Grigore, iritat la finalul meciului: „Să-mi reproşez ceva?”

„Doctorul” a fost iritat la finalul remizei de la Ploieşti. Întrebat despre vinovaţii din tabăra giuleştenilor, fundaşul a transmis că nu poate face o analiză la cald.

Ne doream să obţinem cele trei puncte. Este un rezultat echitabil. Ştiam că este o echipă care se închide bine. Nu am reuşit să dăm gol, chiar dacă am avut şuturi periculoase. Vom vedea la final, când vom trage linie, unde ne aflăm. Terenul nu ne-a avantajat.

Ăsta este fotbalul. Sunt şi meciuri de acest gen. Sunt cu cuţitul la os. De vreo 2 ani nu reuşim să învingem (n.r. FC U Craiova 1948). Vom juca acasă, în Giuleşti. Trebuie să rămânem uniţi şi să reparăm. Să-mi reproşez ceva? Nu aş putea să fac o analiză la cald”, a declarat Dragoş Grigore.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest
Liga 1 • 14:56
Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare”
Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova - Rapid
Liga 1 • 14:24
Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu
Cristi Săpunaru a fost convins să rămână la Rapid
Liga 1 • 26 mart., 18:07
„Mai lipseşte doar semnătura!” Cristi Săpunaru a fost convins. Anunţul momentului despre căpitanul de 39 de ani al Rapidului
Conducerea lui Rapid a reacţionat, după apariţia stenogramelor
Liga 1 • 26 mart., 18:02
„Ne simţim atacaţi, cu adresă”. Conducerea lui Rapid a reacţionat, după apariţia stenogramelor: „Dacă e asta, e o exagerare mare”
A apărut stenograma discuțiilor dintre Daniel Niculae și Liviu Bocciu
Liga 1 • 25 mart., 15:42
A apărut stenograma discuțiilor dintre Daniel Niculae și „Bocciu”! Discuția despre materiale pirotehnice, interceptată