Închide meniul

Christoper Braun, primul transfer al celor de la CFR Cluj! Anunţul oficial făcut

Valentin Pîrcălabu Publicat: 28 mai 2022, 17:09 / Actualizat: 28 mai 2022, 18:12

Christoper Braun, primul transfer al celor de la CFR Cluj! Anunţul oficial făcut

Christopher Braun va juca la CFR Cluj în sezonul viitor

Hepta

  • CFR Cluj, primul transfer după ce a devenit campioană
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1

Christoper Braun, primul transfer făcut de CFR Cluj după ce a câştigat al 5-lea titlu consecutiv în Liga 1. Cei de la FC Botoşani au anunţat, oficial, că fundaşul a plecat de la echipa lui Marius Croitoru.Christopher Braun va juca în sezonul viitor la CFR Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fundaşul dreapta de la FC Botoşani nu şi-a mai prelungit contractul cu echipa lui Marius Croitoru. Braun s-a înţeles încă din iarnă cu CFR Cluj, atunci când a intrat în ultimele 6 luni de contract.

Christoper Braun, primul transfer făcut de CFR Cluj

Christoper Braun s-a despărţit de FC Botoşani şi a luat calea Clujului! Iţi mulţumim în mod deosebit pentru întreaga perioadă petrecută la noi, pentru profesionalismul de care ai dat dovada atât în pregătire, cât şi în fiecare meci! Ai fost unul dintre stâlpii echipei şi un exemplu de dăruire, din primul şi până în ultimul minut jucat, inclusiv în perioada de după semnarea contractului cu noua ta echipă.

Reclamă

Cu recunoştinţă pentru tot ce ai făcut pentru noi, 5345 de minute jucate în 64 de meciuri în cele două sezoane, încununate cu 1 gol şi 6 pase de gol, îţi dorim mult succes în cariera!„, a transmis FC Botoşani.

Cum a câștigat CFR Cluj titlul în sezonul 2021-2022

CFR Cluj a început ca din tun campionatul, cu Marius Șumudică pe bancă. A avut șase victorii la rând, moment în care a izbucnit un scandal monstru la echipă și „Șumi” a fost demis de Neluțu Varga. În locul lui a fost adus Dan Petrescu, antrenorul care a câștigat titluri pe bandă rulantă cu CFR.

Reclamă

Ardelenii au pierdut cu FC Botoșani și Rapid, dar au încheiat cu un avans uriaș sezonul regulat. După 30 de etape aveau 76 de puncte, cu 14 mai mult decât urmăritoarea FCSB. Roș-albaștrii au profitat de înjumătățirea punctelor.

În play-off, clujenii au părut a reuși să mențină ritmul, dar a urmat o perioadă teribilă pentru ei. În decurs de o săptămână au suferit două înfrângeri cu principalele urmăritoare. Universitatea Craiova a învins-o cu un gol marcat de Roguljic în minutul 90+6, după care CFR a pierdut acasă cu FCSB. Octavian Popescu a înscris unicul gol în minutul 74.

Totul părea a se decide în ultima etapă, în derby-ul FCSB – CFR Cluj care urmează să se dispute la Buzău. Echipa lui Gigi Becali a avut șansa să urce pe primul loc, dar a fost egalată la doi de FC Voluntari printr-un gol marcat din poziție suspectă de ofsaid. CFR Cluj a profitat, a învins-o pe Universitatea Craiova, și și-a apărat astfel titlul de campioană.

Reclamă 4 / 0/3

Câţi bani primeşte CFR Cluj pentru câştigarea titlului în Liga 1

Jucătorii lui Dan Petrescu au devenit campionii României pentru al cincilea an la rând şi pentru a 8-a oară în istoria clubului. Au lăsat-o din nou fără trofeu pe FCSB şi vor încasa o sumă uriaşă.

Gruparea din Gruia va fi recompensată de LPF cu peste 2.5 milioane de euro. Lovitura cu adevărat importantă o poate da în cupele europene, acolo câştigarea campionatului îi asigură lui CFR Cluj prezenţa în preliminariile UEFA Champions League.

Prima tranşă din bani va fi virată de Ligă, în conturile lui CFR, în luna iulie. În total, ardelenii vor primi 2.640.000 de euro. Pe locul secund, FCSB va primi 2.540.000 de euro, iar Universitatea Craiova 2.350.000 de euro. Ocupanta locului 4, care se va decide între FC Voluntari şi Farul, va primi 2.100.000 de euro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 9:10 Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!” 8:39 Tabloul semifinalelor de la Miami: Ekaterina Alexandrova a eliminat-o şi pe Jessica Pegula 8:20 Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională! Verdict despre fiul „Regelui” 6:56 Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 6:10 VIDEOLily Zhang – Eliza Samara 2-3! Românca s-a calificat spectaculos în optimile WTT Champions Incheon 2024 Vezi toate știrile
Pe același subiect
Fiica unui fost campion mondial şi european, apariţie uluitoare în lenjerie intimă!
Extra • 26 mart., 19:32
FOTO
Fiica unui fost campion mondial şi european, apariţie uluitoare în lenjerie intimă! A renunţat total la inhibiţii
Jucătorul din Liga 1 care poate prinde un transfer de vis
Liga 1 • 26 mart., 19:14
Jucătorul din Liga 1 care poate prinde un transfer de vis! Este dorit în Premier League: „Una dintre stelele din România!”
Neluțu Varga a auzit ce s-a scris despre Cristi Balaj și a răbufnit
Liga 1 • 25 mart., 9:18
Neluțu Varga a auzit ce s-a scris despre Cristi Balaj și a răbufnit: „Minciuni ordinare!”
Ilie Dumitrescu a anunţat ce ar face dacă ar da nas în nas pe stradă cu Dan Petrescu
Liga 1 • 24 mart., 16:40
Ilie Dumitrescu a anunţat ce ar face dacă ar da nas în nas pe stradă cu Dan Petrescu. Motivul pentru care cei doi nu îşi vorbesc
Neluţu Varga, mesaj tranşant pentru Adrian Mutu! Ce obiectiv i-a setat la CFR Cluj
Liga 1 • 23 mart., 20:29
„M-am aşteptat la altceva!” Neluţu Varga, mesaj tranşant pentru Adrian Mutu! Ce obiectiv i-a setat la CFR Cluj