Închide meniul
VIDEO

Claudiu Keşeru, prezentat oficial la UTA Arad! Mesaj pentru Gigi Becali după despărţirea de FCSB + Visează la echipa naţională!

Dragoș Vasile Publicat: 31 mai 2022, 19:25

Claudiu Keşeru, prezentat oficial la UTA Arad! Mesaj pentru Gigi Becali după despărţirea de FCSB + Visează la echipa naţională!

Claudiu Keșeru, dezvăluire fabuloasă

Claudiu Keșeru, în timpul unei conferințe de presă / Facebook UTA Arad

  • Claudiu Keşeru, prezentat oficial la UTA Arad
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Claudiu Keşeru, prezentat oficial la UTA Arad, deşi e sub contract cu FCSB. Atacantul își va încheia oficial cea de-a doua aventură la FCSB la finalul lunii iunie, după un sezon în care a marcat 5 goluri în 19 meciuri, în toate competițiile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În vârstă de 35 de ani, Claudiu Keşeru va evolua la Arad în următoarele două sezoane. Experimentatul vârf speră să aibă prestaţii solide, care să îi aducă din nou convocarea la echipa naţională.

Claudiu Keşeru, prezentat oficial la UTA Arad

„Mă flatează descrierea domnului Meszar, mi s-a făcut și pielea de găină, cu toate că asta e realitatea, mi-a prezentat cariera în detaliu. Am discutat cu domnul Meszar și cu mister Ilie Poenaru, cu care am intrat foarte mult în detaliu în ultimele zile. Am încercat să văd exact dacă există aceeași gândire, pentru a vedea dacă în planul dumnealui mă pot regăsi și pot să fiu mai aproape de randamentul meu maxim

Reclamă

(n.r. despre FCSB) Le mulțumesc pentru că mi-au permis să vorbesc cu presa, în ciuda regulamentului de ordine interioară al clubului. Le mulțumesc pentru asta. Referitor la aspectul sportiv, mă simt foarte bine, ultima perioadă m-a motivat și mai tare. M-am antrenat mult mai mult și cred că voi putea compensa cu experiența lipsa de meciuri din ultima perioadă.

(n.r. despre echipa naţională) E în mintea mea acest lucru, recunosc. Am lucrat cu Edi Iordănescu la FCSB. Mai întâi, îmi doresc să mă simt cât mai în largul meu aici. Am 47 de selecții, mai am 3 selecții până la numărul 50, e o bornă importantă. Cât timp sunt în activitate, echipa națională reprezintă enorm pentru mine. Sunt chestii care merg mână în mână cu performanțele de la UTA”, a transmis Claudiu Keşeru la prezentarea oficială.

Reclamă

Ce salariu va avea Claudiu Keşeru la UTA Arad

Claudiu Keșeru va juca la UTA Arad, după despărțirea de FCSB. Atacantul de 35 de ani va semna un contract valabil pe 3 ani, urmând să primească un salariu de 180.000 de euro/sezon, potrivit gsp.ro.

Claudiu Keșeru și-a găsit repede echipă, după ce Gigi Becali a anunțat că va renunța la el în această vară. Conform sursei citate, internaționalul român va fi prezentat oficial mâine la UTA Arad.

Keșeru a avut de ales între oferta arădenilor și un transfer în Qatar. Chiar dacă în zona Golfului ar fi câștigat mult mai bine – în jur de jumătate de milion de euro – fostul atacant de la Ludogorets a decis să meargă la formația preluată recent de Ilie Poenaru.

Reclamă 4 / 0/3

Claudiu Keşeru a avut un salariu uriaş la FCSB

Claudiu Keşeru a venit la începutul sezonului la FCSB, însă nu a putut să îl mulţumească pe Gigi Becali. Chiar şi aşa, Keşeru a avut unul dintre cele mai mari salarii din lor: 25.000 de euro pe lună.

Din cauza salariului pe care îl are, Becali l-a anunțat deja că nu își dorește să-i prelungească înțelegerea. Claudiu Keșeru avea al doilea cel mai mare salariu de la FCSB. Internaționalul a primit, lunar, 25.000 de euro. Căpitanul Florin Tănase este cel mai bine plătit jucător al vicecampioanei. Gigi Becali îi oferă 30.000 de euro pe lună. Podiumul celor mai mari salarii plătite de roș-albaștri este completat de Florinel Coman, care încasează 20.000 de euro.

Claudiu Keşeru a jucat 18 meciuri pentru FCSB în Liga 1, timp în care a marcat 5 goluri şi a dat 3 pase decisive.

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:16 FotoSe dezmembrează Bayer Leverkusen după primul titlu din istorie? Anunţul directorului sportiv al echipei 19:08 Rapid – Sepsi, LIVE TEXT, 20:30! Giuleştenii luptă pentru prima victorie din play-off. Echipele de start 19:07 Xavi ştie cum poate Barcelona să o elimine pe PSG, din Champions League! Anunţul făcut înaintea returului „de foc” 18:52 Rezultatele analizelor jucătorului din Liga 1, depistat pozitiv la testul anti-drog! Reacţia de ultim moment a clubului 18:38 Mihai Stoica, uluit după CFR Cluj – FCSB 0-1! Detaliul scos în evidenţă după victoria roş-albaştrilor: „Imposibil de imaginat!” 18:09 „Mă duc cu Mustaţă în peluză” Dănuţ Lupu, anunţ uluitor despre derby-ul FCSB – Rapid, ce poate decide matematic titlul! 18:06 „Te-au sunat Mititelu şi Rotaru?” Răspunsul oferit imediat de Adrian Mutu! „Briliantul” şi-a decis viitorul 17:30 Primul transfer realizat de Dinamo, pentru sezonul viitor! Cu cine s-au înţeles „câinii” 17:06 „Frumosule!” Octavian Popescu, mesaj savuros pentru Andrei Vlad! Portarul de la FCSB împlineşte 25 de ani 16:54 Transferul lui Denis Drăguş, în linie dreaptă! S-a ajuns la un acord total: „Nu există nici cea mai mică problemă” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Mihai Stoica, uluit după CFR Cluj - FCSB 0-1
Liga 1 • 18:38
Mihai Stoica, uluit după CFR Cluj – FCSB 0-1! Detaliul scos în evidenţă după victoria roş-albaştrilor: „Imposibil de imaginat!”
Octavian Popescu, mesaj savuros pentru Andrei Vlad
Liga 1 • 17:06
„Frumosule!” Octavian Popescu, mesaj savuros pentru Andrei Vlad! Portarul de la FCSB împlineşte 25 de ani
Alexandra Tudor îți prezintă AntenaSport Update 15 aprilie
Antena Sport Update • 16:40
Alexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 15 aprilie 2024
Neluţu Varga i-a dat replica lui Gigi Becali. Care sunt şansele ca Philip Otele să ajungă la FCSB
Liga 1 • 13:27
„Şi-a luat-o în cap” Neluţu Varga i-a dat replica lui Gigi Becali. Care sunt şansele ca Philip Otele să ajungă la FCSB
Adrian Ilie i-a propus doi atacanţi lui Gigi Becali, după CFR Cluj - FCSB 0-1
Liga 1 • 11:43
Adrian Ilie i-a propus doi atacanţi lui Gigi Becali la FCSB. „Cobra” asigură: „Cu ei marchezi 45 de goluri pe sezon!”