Închide meniul

Claudiu Keșeru va juca la UTA Arad, după despărțirea de FCSB! Salariu de 180.000 de euro/sezon pentru atacantul de 35 de ani

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 30 mai 2022, 21:43

Claudiu Keșeru va juca la UTA Arad, după despărțirea de FCSB! Salariu de 180.000 de euro/sezon pentru atacantul de 35 de ani

Claudiu Keșeru va semna cu UTA Arad

Claudiu Keșeru, căpitanul lui FCSB în meciul cu Academica Clinceni/ Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Claudiu Keșeru va juca la UTA Arad, după despărțirea de FCSB. Atacantul de 35 de ani va semna un contract valabil pe 3 ani, urmând să primească un salariu de 180.000 de euro/sezon, potrivit gsp.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Keșeru își va încheia cea de-a doua aventură la FCSB la finalul lunii iunie, după un sezon în care a marcat 5 goluri în 19 meciuri, în toate competițiile.

Claudiu Keșeru va juca la UTA Arad, după despărțirea de FCSB!

Claudiu Keșeru și-a găsit repede echipă, după ce Gigi Becali a anunțat că va renunța la el în această vară. Conform sursei citate, internaționalul român va fi prezentat oficial mâine la UTA Arad.

Keșeru a avut de ales între oferta arădenilor și un transfer în Qatar. Chiar dacă în zona Golfului ar fi câștigat mult mai bine – în jur de jumătate de milion de euro – fostul atacant de la Ludogorets a decis să meargă la formația preluată recent de Ilie Poenaru.

Keșeru a fost impresionat de noul proiect de la UTA, prezentat chiar de Poenaru, iar în cele din urmă a hotărât să meargă la gruparea din Arad.

Reclamă

UTA, la un pas de alte 3 transferuri! Dumitru Cardoso a plecat de la Arad

În plus, UTA se află aproape să realizeze alte 3 mutări: Roger (26 de ani, extremă stânga), de la CFR Cluj, Erion Hoxhallari (26 de ani, fundaș central), de la FK Tirana (Albania) și Bautista Cascini (24 de ani, mijlocaș ofensiv), de la The Strongest (Bolivia), mai anunță Gazeta.

În cursul zilei de luni, UTA a anunțat despărțirea de Dumitru Cardoso:

„Clubul nostru a ajuns la un acord de reziliere pe cale amiabilă cu Dumitru Cardoso. Jucătorul în vârstă de 30 de ani a bifat 740 de minute în 13 jocuri în tricoul roş-alb, a marcat 3 goluri şi a oferit 2 pase decisive.

Reclamă 4 / 0/3

Cardoso este şi marcatorul ultimului nostru gol în sezonul recent încheiat, în remiza 1-1 de la Bucureşti împotriva celor de la Dinamo. Îi mulţumim pentru aportul adus în ultima stagiune de campionat şi îi dorim multă baftă în următoarele aventuri!”, a anunțat UTA.

Claudiu Keşeru a avut un salariu uriaş la FCSB

Claudiu Keşeru a venit la începutul sezonului la FCSB, însă nu a putut să îl mulţumească pe Gigi Becali. Chiar şi aşa, Keşeru a avut unul dintre cele mai mari salarii din lor: 25.000 de euro pe lună.

Din cauza salariului pe care îl are, Becali l-a anunțat deja că nu își dorește să-i prelungească înțelegerea. Claudiu Keșeru avea al doilea cel mai mare salariu de la FCSB. Internaționalul a primit, lunar, 25.000 de euro. Căpitanul Florin Tănase este cel mai bine plătit jucător al vicecampioanei. Gigi Becali îi oferă 30.000 de euro pe lună. Podiumul celor mai mari salarii plătite de roș-albaștri este completat de Florinel Coman, care încasează 20.000 de euro.

Claudiu Keşeru a jucat 18 meciuri pentru FCSB în Liga 1, timp în care a marcat 5 goluri şi a dat 3 pase decisive.

 

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:30 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos LIVE VIDEO (20:30)! Duel pentru titlul din Grecia! Aris – Olympiacos se joacă ACUM în AntenaPLAY 19:18 LIVE TEXTFarul – Rapid 0-0. Gol anulat pentru Louis Munteanu. Duel „de foc” la Ovidiu pentru un loc în cupele europene 18:59 FotoPrima reacţie a iubitei lui Olimpiu Moruţan, după ce mijlocaşul român a suferit o accidentare horror şi e OUT de la EURO 2024 18:36 Programul României de la Campionatul European de handbal! Când va avea loc meciul de debut al „tricolorelor” 18:16 Rafael Nadal, veşti proaste înaintea debutului de la Madrid! Participarea la Roland Garros, sub semnul întrebării 18:10 VIDEOLamia – PAOK 1-1 a fost live în AntenaPLAY! Remiză dramatică pentru Răzvan Lucescu! PAOK a egalat în minutul 90+10 17:59 Bogdan Lobonţ, „revoluţie” în primul 11 la Rapid! Jucătorul titularizat în premieră în acest sezon, pentru duelul cu Gică Hagi 17:43 Preşedintele Formula 1™, replică acidă pentru Max Verstappen şi Fernando Alonso: „E vorba despre respectul faţă de fani” 17:33 „E ceva ciudat la acest copil!” Motivul pentru care Ianis Hagi va merge la EURO 2024, deşi e rezervă la Alaves 17:11 Bayer Leverkusen aduce întăriri de la Real Madrid! Jucătorul dorit insistent de Xabi Alonso Vezi toate știrile
Citește și