Închide meniul
EXCLUSIV

Constantin Budescu, sfat pentru Octavian Popescu, după sezonul de senzaţie al starului lui Gigi Becali: „Mai poate sta câţiva ani în ţară”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 17 mai 2022, 14:44

Constantin Budescu, sfat pentru Octavian Popescu, după sezonul de senzaţie al starului lui Gigi Becali: „Mai poate sta câţiva ani în ţară

Constantin Budescu, sfat pentru Octavian Popescu

Octavian Popescu, în tricoul celor de la FCSB / Hepta

Constantin Budescu are un sfat pentru Octavian Popescu! Budi nu crede că „perla” lui Gigi Becali ar trebui să plece de la FCSB, în această vară, chiar dacă vine după un sezon excelent alături de roş-albaştri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cota lui Popescu este de 3 milioane de euro, dar Gigi nu vrea să se despartă de „perla” de la FCSB pe mai puţin de 30 de milioane de euro. 9 goluri şi 4 pase decisive şi-a trecut în cont Tavi, în 37 de meciuri din această campanie.

Constantin Budescu are un sfat pentru Octavian Popescu: „Mai poate sta câţiva ani în ţară”

„Cred că o să îşi revină! Din păcate pentru ei, au pierdut acest campionat. Toată lumea se aştepta să îl câştige. La Tavi e devreme să plece, pentru că e tânăr şi mai poate sta câţiva ani în ţară. E un jucător foarte bun”, a spus Budescu, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Octavian Popescu (19 ani) a ajuns în atenția presei din Italia. Jurnaliștii din Peninsulă l-au comparat pe puștiul-minune de la FCSB cu Adrian Mutu grație calităților sale ofensive. Italienii sunt siguri că „perla” lui Gigi Becali ar face față cu brio într-unul din cele 5 campionate de top din Europa.

Ioan Andone, avertisment pentru Gigi Becali

Budescu nu e singurul care l-a avertizat pe Octavian Popescu. Ioan Andone a lansat un avertisment pentru Gigi Becali în privința lui. ”Fălcosul” este de părere că tânărul fotbalist mai are de demonstrat lucruri în Liga 1.

Reclamă

”Să câștige campionatul cu FCSB, să aibă un parcurs european extraordinar, tot anul asta să înceapă să joace mai mult la echipa națională. Îi trebuie puțin timp să ajungă titular și atunci vorbim peste 2-3 ani de zile de o sumă mare de transfer.

E unul dintre cei mai talentați jucători care au apărut în ultimii 10 ani. Nu, face o prostie (n.r. dacă pleacă în afară). Dacă se duce la o echipa mare nu joacă, la o echipă de top. E crud încă, el trebuie să stea doi ani aici să joace non stop. El de anul asta a început să joace. Trebuie să aibă cel puțin 100 de meciuri jucate.

Vorbim prea repede despre plecare. Stai domnule să facă performanță în România. Patronii oricum cer sume mari și nu o să-i lase să plece. Părinții pun presiune: ”Vezi că ai o oferta bună. Tu în România câștigi 100.000 euro, vezi că acolo ai 1 milion de euro!”

Reclamă 4 / 0/3

Parinții pot să greșească, dar părinții trebuie să gândească la viitorul unui fotbalist. E important cum faci pașii care te duc către un transfer. Dacă te grăbești, poate să fie un dezastru!”, a declarat Ioan Andone, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

Giovanni Becali a anunțat prețul lui Octavian Popescu

Prețul lui Octavian Popescu este de 25-30 de milioane de euro. Asta susține Giovanni Becali despre ”perla” lui Gigi Becali. Un asemenea transfer nu s-ar putea însă face în această vară.

„Pe Tavi Popescu poate să ia 25-30 de milioane de euro. E greu să plece în vară Tavi Popescu pe 20 de milioane de euro. Poate vara viitoare. Tavi Popescu nu este într-o formă extraordinară.

Este într-o formă constantă. Poate anul viitor, când se va împlini mai bine și după ce va juca în cupele europene. Nu e grabă, are 19 ani”, a spus Becali, la digisport.ro.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și