Închide meniul

Cristi Manea, ”săgeți” pentru Gigi Becali: ”Nu mi s-au dat șanse la FCSB! Acum sunt cu băieții ăștia minunați și câștig titluri!”

Dragoș Vasile Publicat: 16 mai 2022, 20:29

Cristi Manea, ”săgeți” pentru Gigi Becali: ”Nu mi s-au dat șanse la FCSB! Acum sunt cu băieții ăștia minunați și câștig titluri!”

Cristi Manea a cucerit cinci titluri consecutive cu CFR Cluj

Cristi Manea, în timpul unui meci pentru CFR Cluj / SportPictures / George Ilinca / Sport Picture via Hepta

  • Cristi Manea, ”săgeți” pentru Gigi Becali după câștigarea titlului
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1

Cristi Manea, proaspăt campion cu CFR Cluj, a lansat ”săgeți” pentru Gigi Becali după ce echipa sa a cucerit al cincilea titlu consecutiv în Liga 1. Fundașul dreapta și-a amintit de perioada petrecută la gruparea roș-albastră, în sezonul 2019-2020, unde a fost rezervă de lux.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj și-a asigurat matematic titlul, cu o etapă înainte de finalul sezonului 2021-2022. A învins-o pe Universitatea Craiova, în Gruia, scor 2-1, și a cucerit al cincilea titlu consecutiv în Liga 1. Este al cincilea campionat cucerit de Cristi Manea alături de gruparea din Gruia.

Cristi Manea, ”săgeți” pentru Gigi Becali după câștigarea titlului

Eu, când am ajuns acolo, nu am avut altă opțiune să merg altundeva, pentru că cei de care aparțineam nu m-au mai lăsat să vin la Cluj, au pus o clauză foarte mare să mă cumpere, de 4 milioane de euro, n-avea cum să dea CFR-ul. 

Reclamă

Am ajuns acolo, am zis ‘asta este, o să muncesc, până la urmă este FCSB, o echipă bună din campionatul românesc’, dar nu am avut așa multe șanse, nu mi s-au dat șanse. M-am pregăti foarte bine, mai ales după Campionatul European cred că plecam la o echipă bună din afară dacă nu aparțineam de acei investitori.

Nu regret nimic, poate dacă nu se întâmpla aia nu mai eram aici, cu băieții ăștia minunați, să câștig titlurile”, a declarat Cristi Manea, potrivit digisport.ro.

Reclamă

Gigi Becali, reacţie dură după ce CFR Cluj a luat titlul

Gigi Becali a avut o reacţie dură după ce CFR Cluj a luat titlul. Patronul FCSB a lansat o serie de atacuri la adresa arbitrajului de care a avut parte gruparea din Gruia.

Gigi Becali a spus că nu îi va felicita din cauza arbitrajelor de care echipa lui Dan Petrescu a avut parte.

N-am avut așa mari emoții, dacă nu mai eram la mâna noastră. Am avut așteptări de la Craiova, dar când am văzut golul ăla aiurea. Debeljuh a căzut aiurea. A dat apoi golul din ofsaid mare, am zis și așa…normal au câștigat ei campionatul? O să vedem când se va juca. La ora asta sunt două ofsaid-uri mari. Au fost clare! Ce să mai… mare sau mic, e ofsaid. Așa au câștigat, ce să mai zicem? Două ofsaiduri și un gol dat pe tavă. Nu au câștigat campionatul pentru că au furat cu ofsaid-uri.

Reclamă 4 / 0/3

E minciună, CFR Cluj tot timpul a fost avantajată de când s-a născut. Ora exactă vine de la Cluj. Aveau putere fotbalistică, acum nu mai au. Când nu mai ai putere fotbalistică, poți să ai puterea Clujului, nu ai ce să faci. A fost un milimetru să jucăm finala cu ei. A fost puternică cât a fost și echipa puternică.

Du-te bă, eu niciodată nu felicit minciuna și nedreptatea? Niciodată nu felicit golurile furate. Atât timp cât s-a luat pe nedrept și pe fotbal, niciodată în viața ta. Ăia nu sunt oameni pe care să îi felicit, dacă fac tot felul de mizerii. Juca vreodată Voluntari dacă nu dădeau ei prime?”, a spus Gigi Becali la Pro Arena.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:26 Sorin Cârţu a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul lui, Ianis: „Are mereu impresia că e prejudiciat” 16:25 Lovitură pentru Radu Drăgușin! Antrenorul lui Tottenham i-a dat o veste proastă fundașului de la echipa națională 15:41 Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid 14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua "cu ochii închişi" la FCSB
Liga 1 • 12:58
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali
Sepsi - CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu
Liga 1 • 12:53
Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu
Schimbări uriașe la FCSB
Liga 1 • 8:43
Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj
Liga 1 • 28 mart., 13:24
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A
Vestea teribilă primită la azil de Irinel Columbeanu!
Diverse • 27 mart., 11:36
FOTO
Vestea teribilă primită la azil de Irinel Columbeanu! Lovitură imensă pentru fostul afacerist, după ce Gigi Becali l-a refuzat