Închide meniul

Cristi Săpunaru și Lorenzo Paramatti au primit „nota de plată” după scandalul de la finalul meciului Rapid – FC U Craiova 1948 2-3

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 11 mai 2022, 17:20

Cristi Săpunaru și Lorenzo Paramatti au primit „nota de plată după scandalul de la finalul meciului Rapid – FC U Craiova 1948 2-3

Cristi Săpunaru și Lorenzo Paramatti și-au aflat pedepsele

Cristi Săpunaru, nervos la finalul meciului Rapid - FC U Craiova 1948 2-3 / Orange Sport

Cristi Săpunaru și Lorenzo Paramatti s-au aflat la un pas de bătaie după meciul Rapid – FC U Craiova 1948 2-3, din play-out. Comisia de Disciplină a Federației Române de Fotbal i-a pedespit pe cei doi jucători. Nici cele două cluburi n-au scăpat în urma incidentelor din Giulești.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristia Săpunaru și Lorenzo Paramatti au primit câte două etape de suspendare și o amendă în valoare de 3.000 de lei, din partea Comisiei de Disciplină a FRF.

A venit „nota de plată” pentru Cristi Săpunaru și Lorenzo Paramatti!

Cei doi jucători s-au aflat la un pas de bătaie pe teren, la finalul meciului dintre Rapid și FC U Craiova 1948, scor 2-3. Căpitanul Rapidului s-a dus „glonț” să-i ceară socoteală lui Paramatti, pe motiv că s-ar fi bucurat ostentativ în fața fanilor giuleșteni.

Săpunaru l-a împins violent pe fundașul italian, punându-i mâna în gât, apoi a fost ținut cu greu de arbitrul Marcel Bîrsan și ceilalți jucători, pentru ca spiritele să nu degenereze.

Conflictul dintre cei doi a continuat și pe tunalul de la vestiare, formând un haos general între staff-urile celor două echipe. Arbitrul central le-a arătat cartonașul roșu celor doi jucători.

Reclamă

Rapid și FC U Craiova 1948, amendate de Comisia de Disciplină a FRF

Nu doar cei doi jucători au fost penalizați de Comisia de Disciplină a FRF, ci și cluburile. Rapid și FC U Craiova 1948 au fost amendate cu 10.000 de lei, repsectiv 16.875 de lei pentru incidente violente.

Prin urmare, Cristi Săpunaru va absenta la ultimul meci al Rapidului din play-off, de pe terenul lui CS Mioveni. În plus, căpitanul echipei lui Adrian Mutu va rata și un posibil duel de la barajul pentru Conference League.

De cealaltă parte, Lorenzo Paramatti nu va putea juca în partida cu Sepsi Sf. Gheorghe, din ultima rundă a sezonului.

Reclamă 4 / 0/3

Cristi Săpunaru, scandal monstru cu Paramatti după Rapid – FC U Craiova 1948 2-3

Cristi Săpunaru a explicat reacția furioasă la adresa fundașului de la FC U Craiova 1948.

„A început să le arate emblema suporterilor. Ai câștigat trei puncte, du-te, tată, la vestiare. Ne-am găsit cui să răspundem. Suntem proști că am pierdut.

Am avut o ocazie în prima repriză, luăm gol pe o greșeală a noastră. Mergem înainte, trebuie să câștigăm meciul de la Mioveni, să terminăm pe locul 7. Am uitat să ne mai apărăm. Suntem încă pe primul loc, suntem obligați să câștigăm la Mioveni. De când am venit în Giulești, stadionul e plin. La câte ocazii am avut în repriza a doua, nu e cel mai nereușit meci”, a explicat Săpunaru, citat de digisport.ro.

Lorenzo Paramatti, acuzații incredibile după meciul din Giulești

De cealaltă parte, Lorenzo Paramatti i-a acuzat pe jucătorii de la Rapid că l-au înjurat tot meciul.

Sunt liniștit, sunt fericit că am câștigat un meci foarte important. Au fost jucători de la Rapid care ne-au înjurat tot timpul, mi-au înjurat familia. La final, când am dat gol, el (n.r. – Rareș Ilie) era supărat. Atunci am vorbit cu el, l-am întrebat dacă acum nu mai zice nimic. Atât, s-a terminat. Nu am probleme cu nimeni, așa e la fotbal, adrenalină. 

Eu nu am băgat mâna în fața nimănui. Nu știu cine m-a prins de gât, de la spate. Am vorbit, i-am zis că noi suntem Craiova, că sunt fericit că am câștigat derby-ul. Mă bucur pentru suporteri. 

Nu știu de ce mi-a dat roșu, eu am plecat la suporteri când am văzut bătaia. Apoi a venit la vestiare arbitrul și m-a chemat. Cred că ne-au dat roșu, mie și lui Săpunaru”, a spus Lorenzo Paramatti.

Reclamă

Rapid a pierdut dramatic meciul cu FC U Craiova 1948, scor 2-3, după golul marcat de William Baeten în minutul 90+5. Giuleștenii au nevoie de victorie în ultima etapă, cu CS Mioveni, pentru a fi siguri de primul loc din play-out.

Sepsi și FC Botoșani sunt celelalte echipe care se luptă pentru ocuparea primelor două locuri din play-out, care asigură prezența la barajul pentru Conference League. În ultima rundă, Sepsi va juca împotriva celor de la FC U Craiova 1948, în deplasare, în timp ce FC Botoșani va merge pe terenul celor de la Academica Clinceni.

TOP 3. Cum arată clasamentul din play-out-ul Ligii 1:

1. Rapid 39p
2. Sepsi 39p
3. FC Botoșani 38p

 

Recomandări
  • Cristi Săpunaru și Lorenzo Paramatti și-au aflat pedeapsa pentru scandalul de la Rapid – FC U Craiova 1948 2-3
  • Bosnia – România (7 iunie, 21.45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21.45, Antena 1)

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român 15:17 Când vor afla Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați dacă vor primi licența pentru Europa League! Răzvan Burleanu a făcut anunțul 15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” 14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial 14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid 14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” 14:14 „A suferit atât fără vină…” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” 13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar 13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului Vezi toate știrile
Citește și