Închide meniul

Dan Petrescu primește o lovitură uriașă după ce a câștigat titlul! Andrei Burcă a anunțat în direct că vrea să plece de la CFR Cluj

Dragoș Vasile Publicat: 17 mai 2022, 12:00

Dan Petrescu primește o lovitură uriașă după ce a câștigat titlul! Andrei Burcă a anunțat în direct că vrea să plece de la CFR Cluj

Andrei Burcă a anunţat că vrea să plece de la CFR Cluj

Andrei Burcă, bucurie după marcarea unui gol / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

  • Dan Petrescu primește o lovitură uriașă după ce a câștigat titlul
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Andrei Burcă (29 ani), ”stâlpul” apărării ”feroviarilor”, a anunțat că vrea să plece de la CFR Cluj. Dan Petrescu a primit lovitura uriașă la scurt timp după ce gruparea din Gruia a câștigat al cincilea titlu consecutiv în Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anunțul a fost făcut la doar două zile după ce CFR Cluj a cucerit un nou titlu. Titular de bază la campioana României, fundașul este cu gândul la următorul pas al carierei.

Andrei Burcă vrea să plece de la CFR Cluj

„Momentan mă bucur de această perioadă. Să vedem dacă voi juca la Buzău sau nu (n.r. – cu FCSB în ultima etapă). După o să fiu focusat pe meciurile echipei naționale, dacă voi fi convocat vreau să fiu în cea mai bună formă. Nu vrea să mai vorbesc, sunt la CFR Cluj. Cum dorește Dumnezeu!

Reclamă

Dacă e să plec o să semnez în două-trei ore. Dar, în același timp, îmi doresc să rămân aici, să fac performanță, sigur se dorește să ajungem într-o competiție europeană. Mai mult decât Conference League, din sezonul acesta. Chiar îmi doresc să plec, vreau să văd cum este o experiență în afară. Vreau să văd cum este nivelul acolo”, a declarat Andrei Burcă, potrivit sport.ro.

Billel Omrani şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj, după ce a câştigat al 5-lea titlu de campion

Billel Omrani şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj după ce a devenit pentru a 5-a oară campion cu echipa din Gruia. Atacantul francez a făcut anunţul la finalul partidei cu Universitatea Craiova, scor 2-1.

Reclamă

Billel Omrani nu rămâne la CFR Cluj. Atacantul care a fost dorit şi de Gigi Becali la FCSB a anunţat că va pleca.Omrani a jucat pentru CFR Cluj 210 partide, a marcat de 47 de ori și a dat şi 42 de pase decisive. A venit în Gruia în 2016, de la Olympique Marseille. Al-Faisaly, din Arabia Saudită, este una dintre echipele la care poate ajunge Omrani.

”Suntem campioni, asta e cel mai important. A fost foarte greu tot sezonul, mai ales după play-off. Aveam 14 puncte și deodată s-au făcut 7. Toate echipele și-au dat viața cu noi. Pentru mine a fost ultimul meci la CFR. Acum nu știu ce o să fac, discut cu multe cluburi din străinătate. Nu rămân în România. În România, aș juca doar la CFR”, a declarat Billel Omrani la digisport.ro.

Câţi bani primeşte CFR Cluj pentru câştigarea titlului în Liga 1

Jucătorii lui Dan Petrescu au devenit campionii României pentru al cincilea an la rând şi pentru a 8-a oară în istoria clubului. Au lăsat-o din nou fără trofeu pe FCSB şi vor încasa o sumă uriaşă.

Reclamă 4 / 0/3

Gruparea din Gruia va fi recompensată de LPF cu peste 2.5 milioane de euro. Lovitura cu adevărat importantă o poate da în cupele europene, acolo câştigarea campionatului îi asigură lui CFR Cluj prezenţa în preliminariile UEFA Champions League.

Prima tranşă din bani va fi virată de Ligă, în conturile lui CFR, în luna iulie. În total, ardelenii vor primi 2.640.000 de euro. Pe locul secund, FCSB va primi 2.540.000 de euro, iar Universitatea Craiova 2.350.000 de euro. Ocupanta locului 4, care se va decide între FC Voluntari şi Farul, va primi 2.100.000 de euro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj
Liga 1 • 13:24
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A
Fiica unui fost campion mondial şi european, apariţie uluitoare în lenjerie intimă!
Extra • 26 mart., 19:32
FOTO
Fiica unui fost campion mondial şi european, apariţie uluitoare în lenjerie intimă! A renunţat total la inhibiţii
Jucătorul din Liga 1 care poate prinde un transfer de vis
Liga 1 • 26 mart., 19:14
Jucătorul din Liga 1 care poate prinde un transfer de vis! Este dorit în Premier League: „Una dintre stelele din România!”
Neluțu Varga a auzit ce s-a scris despre Cristi Balaj și a răbufnit
Liga 1 • 25 mart., 9:18
Neluțu Varga a auzit ce s-a scris despre Cristi Balaj și a răbufnit: „Minciuni ordinare!”
Ilie Dumitrescu a anunţat ce ar face dacă ar da nas în nas pe stradă cu Dan Petrescu
Liga 1 • 24 mart., 16:40
Ilie Dumitrescu a anunţat ce ar face dacă ar da nas în nas pe stradă cu Dan Petrescu. Motivul pentru care cei doi nu îşi vorbesc