Închide meniul

Dan Petrescu şi-a ieşit din minţi după ce a fost acuzat că a înjurat Steaua: „Ce să facem la petrecere, să intonăm imnul României?”. Reacţie nervoasă

Iulian Focșăneanu Publicat: 24 mai 2022, 22:51

Dan Petrescu şi-a ieşit din minţi după ce a fost acuzat că a înjurat Steaua: „Ce să facem la petrecere, să intonăm imnul României?. Reacţie nervoasă

Dan Petrescu a fost acuzat că a înjurat-o pe Steaua. Cum se apără

Dan Petrescu, nervos în timpul unui meci / Mediafax Foto / Flaviu Buboi via Hepta

  • Dan Petrescu ar fi înjurat-o pe Steaua la petrecerea de titlu a lui CFR Cluj
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Dan Petrescu şi-a ieşit din minţi după ce a fost acuzat că a înjurat Steaua. Antrenorul lui CFR Cluj neagă că, la petrecerea în care a sărbătorit câştigarea titlului, ar fi folosit cuvinte obscene la adresa roş-albaştrilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Bursucul” ar fi fost filmat în timp ce folosea injurii. Tehnicianul care a ajutat-o pe gruparea din Gruia să câştige al cincilea titlu la rând şi-a ieşit din minţi şi a reacţionat nervos.

Dan Petrescu şi-a ieşit din minţi după ce a fost acuzat că a înjurat Steaua

Petrescu le-a amintit contestatarilor performanţele pe care le-a obţinut din postura de jucător al Stelei. Cu gruparea din Ghencea a cucerit trei titluri şi o Cupă a României.

Reclamă

Am auzit şi eu de această problemă (n.r. dacă ar fi înjurat Steaua). Eu nu înţeleg ce trebuia să facem la o petrecere privată… să intonăm imnul României, să recităm poezii? Eu nu pot să cânt nimic de Steaua, pentru că acolo am jucat. Nici când eram la Rapid şi mă rugau să cânt, eu nu am cântat. Eu nu pot, am făcut istorie, am jucat finală de Champions League. Am crescut acolo, am fost golgheterul României la Steaua. Eu pot să uit asta?

Eu pe toate stadioanele din minutul 1 şi minutul 90 aş da orice să fiţi în locul meu şi să vedeţi ce înjurături îmi iau non-stop! De ce e înjurat Dan Petrescu pe toate stadioanele? Eu în momentul în care ajung pe Arena Naţională, 20 de oameni mi-au luat familia, nevestele, copiii… iar la Craiova mă înjură tot stadionul. Eu mi-am dat viaţa pentru ţară, am făcut istorie şi toată lumea mă înjură. De ce sunt antipatic, că câştig?!„, a declarat Dan Petrescu la digisport.ro.

Reclamă

Tehnicianul lui CFR Cluj anunţă că la nicio echipă pe care a antrenat-o, în afara României, nu a avut parte de un asemenea tratament.

Dacă eu mi-am dat viaţa pentru ţara asta, de ce să fiu înjurat? Am 100 de meciuri la naţională. Nu le arăt cu degetul, nu le fac nimic şi mă înjură non-stop. De când m-am întors în România mă înjură toţi şi parcă sunt de pe altă planetă. M-am dus la Rapid, mă înjura Steaua… m-am dus la Steaua, mă înjurau de la Rapid. Şi voi vreţi să fiu calm, dacă toată lumea mă înjură! Trebuie să mă înţelegeţi că nu m-am dus în tribună să mă bat cu ei, să dau cum a făcut Cantona.

Ce ar fi stadionul lui Liverpool să îl înjure pe Guardiola? Îl înjură cineva pe Klopp? În ce ţară suntem?! Eu nu am ce să îmi reproşez mie…şi la Urziceni mă înjurau toţi. Îi băteam pe toţi, de aia. Atunci să pierd ca să mă aplaude toţi. Toţi au boală pe mine, asta e realitatea!„, a mai spus antrenorul campioanei României.

Reclamă 4 / 0/3

Dan Petrescu este al 6-lea cel mai selecţionat jucător din istoria reprezentativei României. Este depăşit numai de Dorinel Munteanu, Gică Hagi, Gică Popescu, Răzvan Raţ şi Laszlo Boloni. „Bursucul” a evoluat în 95 de meciuri şi a înscris 12 goluri.

Dan Petrescu, înjurat de ultraşii roş-albaştrilor

Dan Petrescu a fost înjurat de ultraşii FCSB înaintea derby-ului cu CFR Cluj, din ultima etapă a play-off-ului Ligii 1. Galeria roş-albaştrilor l-a „taxat” pe antrenorul campioanei României, care a scandat împotriva echipei lui Gigi Becali la petrecerea de titlu.

Petrescu a intrat într-un adevărat război cu galeria FCSB, după ce ar fi înjurat vicecampioana României. Ultraşii i-au dat replica „Bursucului” înaintea derby-ului cu CFR Cluj de la Buzău.

Înaintea derby-ului de la Buzău, galeria FCSB a scandat mai multe trivialităţi. Antrenorul campioanei României nu a fost prezent la meci. Acesta a anunţat că este răcit şi că are parte de o vacanță binemeritată, după ce a adus un nou titlu de campioană în Gruia.

CFR Cluj, reacție oficială după ce Dan Petrescu și jucătorii săi au înjurat FCSB

CFR Cluj, reacție oficială după ce Dan Petrescu și jucătorii campioanei au înjurat FCSB, la petrecerea de titlu. Cristi Balaj, președintele ardelenilor, a explicat că „oboseala și alcoolul” au dus la acele scene pe care le regretă.

Cristi Balaj s-a arătat extrem de dezamăgit de momentele respective și a încercat să își apere clubul. Președintele campioanei a declarat că entuziasmul, oboseala și alcoolul și-au spus cuvântul, rezultând acele injurii adresate „roș-albaștrilor”.

Încep prin a caracteriza incidentul ca un eveniment regretabil. Am mai participat la evenimente cu echipa și nu am mai auzit asemenea scandări. Am fost acolo, au fost câțiva membri ai galeriei, persoane care folosesc asemenea scandări. Eu nu le agreez. Sunt crescut altfel și văd lucrurile diferit.

Reclamă

Starea de oboseală, entuziasmul, lucrurile și cuvintele care i-au deranjat spuse din tabara adversă au dus la asta. Oboseala și consumul de alcool, care a fost în cantități destul de însemnate, au dus la acest moment regretabil. Vreau să îmi cer scuze, nu mă caracterizează.

Nu mi-aș dori să mai aud astfel de scandări. Am fost unul dintre cei care au contestat cu vehemență când s-au adresat anumite cântece și scandări la adresa unui membru din familia lui Mihai Stoica.

Versurile nu sunt foarte greu de reținut, dar nu l-am văzut pe Dan Petrescu să fi cântat. L-au prins în mijlocul evenimentelor. A avut neinspirația să nu plece de acolo, dar nu a fost el cel care a dat tonul”, a spus Cristi Balaj.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj
Liga 1 • 28 mart., 13:24
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 28 mart., 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 28 mart., 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 28 mart., 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu