Închide meniul

Dinamo a primit licenţă pentru Liga 1! Veste uriaşă pentru „câinii roşii” înaintea returului cu U Cluj

Dan Roșu Publicat: 23 mai 2022, 14:48

Dinamo a primit licenţă pentru Liga 1! Veste uriaşă pentru „câinii roşii înaintea returului cu U Cluj

Dinamo a primit licenţă pentru Liga 1!

Duel din timpul meciului U Cluj - Dinamo / Hepta

  • Dinamo a primit licenţă pentru Liga 1, înainte de meciul din retur cu U Cluj
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Dinamo a primit licenţă pentru Liga 1, înainte de meciul din retur cu U Cluj, pentru barajul de promovare/menţinere în Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După ce a intrat în insolvenţă din cauza datoriilor, Dinamo a primit licenţă pentru sezonul următor, anunţă FRF.

Dinamo a primit licenţă pentru Liga 1

După ce formaţia lui Dusan Uhrin a pierdut meciul din turul cu U Cluj, „câinii” au un motiv în plus ca să întoarcă soarta barajului la meciul din retur.

Reclamă

Dinamo a fost informată azi, de FRF, că dosarul pentru licențiere a fost aprobat. Aşadar, formaţia din „Stefan cel Mare” va putea juca în sezonul viitor în Liga 1, dacă va reuși să întoarcă scorul din turul cu U Cluj, terminat 0-2.

Dinamo vrea 15.000 de fani la returul cu U Cluj

Dinamo vrea să umple stadionul din „Ştefan cel Mare” la meciul din retur şi a anunţat că aşteaptă 15.000 de fani duminică în tribune. Dinamoviştii vor să întoarcă rezultatul în retur, iar Peluza Cătălin Hîldan îi îndeamnă pe suporterii dinamoviști să vină duminică, la ultimul meci pe bătrânul stadion.

Reclamă

Dinamo va pune în vânzare tichete la prețuri mici pentru meciul cu U Cluj, din barajul de promovare/menținere în Liga 1.

Duminică începem demolarea stadionului Dinamo! Este singura șansă pentru a întoarce rezultatul. Suntem Dinamo și nu avem voie să punem capul în pământ. Respect celor care au fost la Cluj și au cântat timp de 90 de minute!

La București, acasă, trebuie să umplem stadionul și să-l facem să se cutremure! Să-l facem să cadă, asemenea Ierihonului, sub strigătele și cântecele noastre!„, Au transmis suporterii din PCH, pe pagina de Facebook.

Reclamă 4 / 0/3

Va fi o săptămână grea pentru jucători, dar cred că Dinamo poate să întoarcă rezultatul la București. Aș face un apel către suporteri, să fie alături de jucători până la capăt. Le spun să îi susțină în această săptămână.„, a spus Florin Prunea.

U Cluj, bonusuri enorme la promovare

De cealaltă parte, jucătorii lui U Cluj ar putea să fie răsplătiţi cu sume imense dacă vor reuşi să promoveze în Liga 1.În funcţie de minutele jucate în acest sezon, fotbaliştii grupării ardelene pot încasa prime de pînă la 20.000 de euro de jucător.

Returul barajului de menţinere / promovare în Liga 1 dintre Dinamo şi U Cluj, care va începe de la 0-2, se va disputa de la ora 21:00, în format LIVE TEXT pe www.as.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu Vezi toate știrile
Pe același subiect
Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Liga 1 • 9:40
„O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo
Liga 1 • 27 mart., 21:41
„Asta le mai lipsea!” Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo: „Va fi un dezavantaj!”
Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București. Ce a transmis oficialul rivalei FCSB.
Liga 1 • 27 mart., 21:25
Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București: „În Ștefan cel Mare juca cu stadionul gol!”
Dinamo, comunicat fulger după ce va juca patru meciuri fără spectatori
Liga 1 • 27 mart., 20:18
„E o palmă dată fotbalului!” Dinamo, comunicat fulger după ce va juca patru meciuri fără spectatori! „Câinii” se revoltă
Ionel Dănciulescu, reacție vehementă după ce Dinamo și UTA au primit sancțiuni uriașe. Mesajul transmis de fostul jucător al „câinilor”.
Liga 1 • 27 mart., 20:05
Ionel Dănciulescu, reacție vehementă după ce Dinamo și UTA au primit sancțiuni uriașe: „Mi se pare absurd!”