Închide meniul
NEWS ALERT

Dinamo, pe marginea prăpastiei! Nicolae Badea cere să i se achite urgent despăgubiri de un milion de euro pentru nume şi siglă. Haos în Ştefan cel Mare

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 19 aprilie 2022, 16:32

Dinamo, pe marginea prăpastiei! Nicolae Badea cere să i se achite urgent despăgubiri de un milion de euro pentru nume şi siglă. Haos în Ştefan cel Mare

Nicolaee Badea îi cere despăgubiri de 1 milion de euro lui Dinamo

MMA / Niros Foto via Hepta

Dinamo are probleme din ce în ce mai mari. Gruparea din Ştefan cel Mare a fost notificată să plătească de urgenţă un milion de euro despăgubiri pentru folosirea numelui şi a siglei. Firma lui Nicolae Badea consideră că a fost prejudiciată cu această sumă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Conducerea SC Dinamo 1948 SA a fost notificată încă de săptămâna trecută că nu mai poate folosi denumirea de FC Dinamo în scop sportiv şi comercial. Societatea care deţine patrimoniul pentru denumirea FC Dinamo Bucureşti este Asociaţia Clubul Sportiv Fotbal Club Dinamo București, deţinută de Nicolae Badea.

Nicolae Badea îi cere despăgubiri de un milion de euro lui Dinamo

Firma lui Badea are drept exclusiv pentru folosirea numelui şi a siglei. Acum cere să i se plătească de urgenţă un milion de euro, în condiţiile în care echipa din Liga 1 are mari probleme financiare.

În cazul în care nu veţi înţelege să vă conformaţi celor solicitate, vom depune toate eforturile pentru a obţine respectarea drepturilor noastre, restabilirea ordinii garantate prin norma imperativă a legii, recunoaşterea drepturilor exclusive şi sancţionarea persoanelor care se fac vinovate de astfel de fapte.

Mai mult, înţelegem să ne cuantificăm prejudiciul suferit, la acest moment, separat de faptele ulterioare ale societăţii dumneavoastră la suma de 1.000.000 de euro”, se anunţă în notificare, potrivit fanatik.ro.

Reclamă

Dinamo este pe marginea prăpastiei şi din punct de vedere sportiv. Alb-roşiii nu mai pot evita barajul în meciurile rămase din play-out. Au emoţii mari pentru rămânerea pe prima scenă a fotbalului românesc.

Nicolae Badea: „Nu vrem decât să se clarifice!”

Săptămâna trecută, Nicolae Badea a reacţionat după ce clubul din Liga 1 a fost notificat că nu mai poate folosi denumirea „FC Dinamo”. Badea a explicat pentru AS.ro de ce s-a făcut un astfel de demers.

Ei sunt SC Dinamo 1948! FC Dinamo se produce o confuzie. Sunt şi FC Dinamo şi SC Dinamo şi nu vrem decât să se clarifice modul de lucru. Rămân implicat la Dinamo. Eu nu m-am dezis niciodată că nu sunt aproape de Dinamo. Sunt dinamovist şi sunt membru DDB. Pot să ajut din calitatea asta sau în calitate de cumpărător de publicitate.

Reclamă 4 / 0/3

FC Dinamo este o entitate, SC Dinamo 1948 este o altă entitate. Utilizarea în scop sportiv a mărcii, culorii şi alte lucruri care derivă din brand-ul FC Dinamo rămâne în continuare. Nu pot utiliza FC Dinamo în scop comercial. Acestea pot fi utilizate strict în scop sportiv„, a spus Nicolae Badea pentru în exclusivitate pentru as.ro.

Recomandări
  • Nicolae Badea deţine sigla şi numele „FC Dinamo”
  • Cere despăgubiri de un milion de euro

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China 11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” Vezi toate știrile
Citește și