Închide meniul

Dinamo – U Cluj | Primă uriașă pentru ardeleni, dacă trec de „frați” la baraj! Promisiunea făcută înaintea returului din „Ștefan cel Mare”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 25 mai 2022, 11:01

Dinamo – U Cluj | Primă uriașă pentru ardeleni, dacă trec de „frați la baraj! Promisiunea făcută înaintea returului din „Ștefan cel Mare

U Cluj joacă pe o primă uriașă meciul cu Dinamo, de la baraj

U Cluj - Dinamo, la baraj / Hepta

Dinamo – U Cluj | Ardelenii vor încasa o primă uriașă, dacă vor trece de Dinamo, la baraj. În plus, dacă vor promova în Liga 1, cei de la „U” vor avea parte de cel puțin un investitor nou și, implicit, de un buget consistent pentru sezonul viitor, anunță gsp.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

U Cluj va juca duminică un meci colosal, pe terenul „fraților” de la Dinamo. „Șepcile roșii” se pregătesc pentru returul de la barajul de retrogradare/promovare, din „Ștefan cel Mare”. Meciul retur va începe de la 2-0 pentru ardeleni, ca urmare a rezultatului de pe Cluj Arena.

Dinamo – U Cluj | Primă uriașă pentru ardeleni, dacă trec de „frați” la baraj

Potrivit gsp.ro, jucătorii lui U Cluj vor încasa o primă totală de 150.000 de euro, dacă vor reuși să treacă de Dinamo la baraj. Din suma respectivă, 100.000 de euro ar urma să vină din partea unui investitor local.

De asemenea, conducătorii lui U Cluj i-au informat pe jucători că situația se va îmbunătăți radical în sezonul următor, la nivel financiar, dacă vor promova în Liga 1:

„De obicei, după ce promovezi, se schimbă lotul, se aduc alți jucători, dar clubul a transmis că se bazează tot pe noi în Liga 1.

Reclamă

Ba, mai mult, vor fi salarii mai bune, nu s-ar trăi doar din drepturile TV. Cel puțin un investitor foarte puternic din Cluj va veni alături de echipă în cazul promovării.

Ni s-a transmis că U Cluj va avea un buget consistent dacă formația ajunge în «A», aceasta este condiția ca să vină cel puțin un om cu mulți bani”, au transmis jucătorii de la U Cluj, pentru gsp.ro.

Andrei Cristea, mesaj de mobilizare înaintea returului Dinamo – U Cluj

Andrei Cristea vrea ca Dinamo să rămână în prima ligă. Fostul atacant al „câinilor” visează să-și vadă fosta echipă în lupta la titlu.

Reclamă 4 / 0/3

„Bună ziua tuturor! Este un moment dificil. Sunt convins că veți fi alături de echipă. Deja se anunță un vacarm. Am încrede că Dinamo va rămâne în prima ligă. Este un moment greu, un moment în care trebuie să rămâneți uniți, să luptați împreună. Mi-aș dori din tot sufletul ca Dinamo să joace și la anul pe prima scenă și, de ce nu, să se bată și la campionat. Baftă multă! Sunt alături de voi”, a spus Andrei Cristea, într-un videoclip postat pe pagina de Facebook PCH.

Dinamo – U Cluj, aproape de sold-out

S-au vândut deja aproape toate biletele puse la dispoziție pentru returul dintre Dinamo și U Cluj, cu cinci zile înaintea meciului.

Nu mai puțin de 10.000 de bilete au fost cumpărate până acum de fanii dinamoviști, conform fanatik.ro. În total au fost scoase la vânzare 12.000 de tichete.

Cel mai ieftin bilet este la peluze, acolo unde prețul este de 5 lei, în timp ce prețul unui tichet pentru tribuna 1 este de 15 lei și prețul unui bilet pentru tribuna II este de 10 lei.

VIP: 30 lei
Tribuna 1: 15 lei
Tribuna 2: 10 lei
Peluza Cătălin Hîldan: 5 lei
Peluza Sud: 5 lei

Ameninţări primite de jucătorii lui Dinamo, de la ultraşi, înaintea returului cu U Cluj

Suporterii şi-au ieşit din minţi încă după eşecul din meciul tur. I-au aşteptat pe jucători la autocar pentru a-şi arăta indignarea după înfrângerea ruşinoasă. „Dacă ne băgaţi în B, vă rupem picioarele!”, au scandat ultraşii care au făcut deplasarea în Ardeal.

„Câinii roşii” au primit ameninţări şi de la fanii din „Nuova Guardia 1996 Bucuresti”. Aceştia au avut o reacţie de neimaginat.

Reclamă

A crede că dormim, este prostie crasă!!! De nu vă veți salva, doar „moartea” vă mai scapă!!! CÂȘTIGAȚI sau „MURIȚI”!!!„, a fost mesajul ultraşilor.

Recomandări
  • Dinamo – U Cluj | Primă uriașă pentru ardeleni, dacă trec de „frați” la baraj
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
6:00 LIVE VIDEOA început cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei din Formula 1™, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
19
apr.
23:07
Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1
19
apr.
22:59
Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi
19
apr.
22:46
Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac”
19
apr.
22:33
Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și