Închide meniul
Foto

Dinamoviștii, scoși la masă de Nicolae Badea înaintea barajului cu U Cluj! Gabi Torje și Steliano Filip, apariții extravagante

Antena Sport Publicat: 17 mai 2022, 19:48

Dinamoviștii, la restaurant înaintea barajului cu U Cluj

Dinamoviștii, scoși la cină de Nicolae Badea

Dinamoviștii, la restaurant înaintea barajului cu U Cluj / AS.ro

  • Dinamoviștii au fost scoși la masă de Nicolae Badea înaintea barajului cu U Cluj
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Dinamoviștii, scoși la masă de Nicolae Badea înaintea barajului cu U Cluj. Fostul conducător din „Ștefan cel Mare” le-a pregătit o surpriză lui Dusan Uhrin și jucătorilor săi, înaintea „dublei” pentru menținerea în Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo se pregătește pentru cele două meciuri decisive cu U Cluj, de la barajul de retrogradare/menținere în Liga 1. Nicolae Badea a planificat un eveniment special la restaurantul „Pescăruș”, din parcul Herăstrău, la care au fost invitați jucătorii și staff-ul „câinilor”.

Dinamoviștii, scoși la masă de Nicolae Badea înaintea barajului cu U Cluj! Cum au apărut Gabi Torje și Steliano Filip

Gabi Torje și Steliano Filip au avut cele mai extravagante apariții la locația din nordul Bucureștiului (VEZI GALERIA FOTO DE JOS). Cei doi jucători au venit cu două mașini de lux, cea a lui Torje fiind chiar nou-nouță. Nici Filip nu s-a lăsat mai prejos și a venit la restaurant îmbrăcat cu un tricou al unui brand de lux.

Reclamă

Dusan Uhrin și Florin Răducioiu au ajuns printre primii la evenimentul organizat de cel care recent a interzis clubului Dinamo 1948 să mai folosească în scop comercial sigla și denumirea care aparțin societății sale.

Între timp, la restaurant și-au făcut apariția și ceilalți jucători dinamoviști. Răzvan Patriche, Alin Buleică, Ricardo Grigore, Alexandru Răuță sau Segbe Azankpo au parcat mașinile și au intrat în restaurant părând destul de relaxați.

Reclamă

Deși chiar el a pregătit dineul din Herăstrău, Nicolae Badea va ajunge ultimul la restaurant, deoarece se afla într-o ședință.

Dinamo și U Cluj, ale căror galerii sunt înfrățite, se vor lupta la barajul de menținere/retrogradare. Meciul tur se va disputa pe 21 mai, la Cluj, în timp ce manșa retur se va juca pe 29 mai, în „Ștefan cel Mare”.

Cornel Dinu, acuzații dure înainte de barajul Dinamo – ”U” Cluj

Dinamo va juca în prima manşă în deplasare la U Cluj, iar Cornel Dinu ”aruncă în aer” confruntarea. Marele dinamovist este ferm convins că la Cluj nu se vrea promovarea echipei lui Erik Lincar din cauza rivalilor de la CFR.

Reclamă 4 / 0/3

„Sunt două aspecte de luat în calcul. Primul e legat de faptul că din punct de vedere al jocului şi al capacităţii de organizare al jocului, Dinamo e superioară Universităţii Cluj, dar lucrul care mă face aşa…

Sigur, îmi doresc ca Dinamo să nu retrogradeze sub nicio formă. La Cluj nu se doreşte sub nicio formă revenirea lui U Cluj, în prima divizie. E o crimă! Cu excepţia primarului Boc, nimeni nu-şi doreşte. Ştiu precis ce spun şi îmi asum.

(n.r. – De ce?) Pentru că aşa e românul, să moară capra vecinului. Să fie doar CFR-ul (n.r. – în Liga 1). Dacă punem în balanţă, istoric, CFR cu U Cluj, oameni care s-au identificat cu U Cluj au sărit în barca cealaltă. Nepermis, din punctul meu de vedere. Nu sunt de acord cu trădarea, dar, din păcate, ne caracterizează”, a declarat Cornel Dinu, potrivit orangesport.ro.

Dinamo ar putea avea un investitor din America

Dinamo poate avea un investitor din America în viitorul apropiat. Cornel Dinu, legenda ”câinilor”, a făcut anunțul excelent chiar înaintea barajului cu Universitatea Cluj.

Potrivit ”Procurorului”, ar exista un fond de investiții din Statele Unite ale Americii care vrea să investească la Dinamo. De asemenea, și un om de afaceri român este interesat de această posibilitate.

”În primul rând, este vorba de a așeza o structură reală a societății. Și lucrul cel mai important, de a găsi o finanțare reală. Din anumite informații pe care le am, se pare că la ora actuală sunt cam trei lucruri foarte interesante. Al treilea chiar o să vă suprindă. Am niște informații în acest sens, care s-ar putea să nu fie departe de adevăr. 

Se pare că la ora actuală există un fond de investiții occidental, se pare că american, interesat de a prelua Dinamo. Ar mai exista un investitor de sorginte neaoșă, care n-ar avea avea prea mulți bani, dar care ar fi un om de atașament de Dinamo și cu o anumită capacitate de conducere”, a declarat Cornel Dinu, potrivit prosport.ro.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise
Liga 1 • 8:42
Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!”
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo
Liga 1 • 28 mart., 20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită
Liga 1 • 28 mart., 15:42
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!”
Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Liga 1 • 28 mart., 9:40
„O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo
Liga 1 • 27 mart., 21:41
„Asta le mai lipsea!” Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo: „Va fi un dezavantaj!”