Închide meniul

Dorin Rotariu, așteptat să facă furori la FCSB: „Dacă se întoarce, iese golgheterul României!”

Cosmin Cioboată Publicat: 29 iunie 2022, 9:34

Dorin Rotariu, așteptat să facă furori la FCSB: „Dacă se întoarce, iese golgheterul României!

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Dorin Rotariu, în tricoul lui Dinamo / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

  • Dorin Rotariu, așteptat să facă furori la FCSB
  • Mesajul transmis de unchiul său, Iosif Rotariu

Dorin Rotariu se află pe radarul lui Gigi Becali și ar putea semna cu FCSB în această vară, sub formă de împrumut. Iosif Rotariu, unchiul mijlocașului, are mare încredere în calitățile lui și se așteaptă ca acesta să devină golgheterul Ligii 1, dăcă se va întoarce în țară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar dacă nu îi recomandă o revenire în România, Iosif Rotariu este convins să nepotul său ar face furori în fotbalul nostru.

Dorin Rotariu, așteptat să facă furori la FCSB. Ce spune unchiul său, Iosif Rotariu

Dorin Rotariu a jucat ultima oară în România pentru Dinamo, de care s-a despărțit în 2017.

Reclamă

„Cu siguranță, la calitățile pe care le-a avut și le are și acum, așteptările mele erau mult mai mari. Eu cred că ar fi trebuit să fie unul dintre titularii de la echipa națională pentru că are foarte multe calități. Accidentările l-au oprit cumva, a avut o stagnare. Eu cred în el, e tânăr, are niște calități, are mentalitate acum.

Avea niște execuții, viteză foarte bună. Acum e foarte greu de spus dacă i-aș recomanda să revină în România. Dacă se întoarce, iese golgheterul României, sunt convins de lucrul ăsta. Campionatul e foarte scăzut din punct de vedere valoric și atunci, la calitățile lui, cu siguranță ar fi golgheterul României.

Reclamă

Pe de altă parte, ar pierde mult din mentalitatea cluburilor de afară, unde este o disciplină, o pregătire suplimentară, totul e monitorizat. Poate că ar fi un pas înapoi. Campionatul intern e scăzut din punct de vedere valoric, dar, dacă ar marca foarte multe goluri, l-ar chema la echipa națională și poate aici ar fi un plus.

Cu cât stai mai mult afară, cu atât înveți mult mai multe lucruri, te adaptezi la ce înseamnă fotbalul profesionist. Acum el are această mentalitate de profesionist, se pregătește individual foarte mult, e disciplinat. El încă are timp. Eu la 28 de ani am plecat la Campionatul Mondial, el are 27 (n.r. – va împlini în iulie)”, a spus Iosif Rotariu, pentru sport.ro.

Mijlocașul de 26 de ani cotat la 500.000 de euro și-a încheiat împrumutul la Atromitos și revine la Ludogorets, club cu care mai are contract până în 2024. FCSB va încerca la rândul ei să-l împrumute pe fotbalistul care nu și-a trecut în cont sezonul trecut decât două pase decisive.

Reclamă 4 / 0/3

Dorin Rotariu, la FCSB! Gigi Becali pregătește lovitura pe piața transferurilor

FCSB s-a despărțit de 10 jucători în această vară. Valentin Gheorghe este ultimul fotbalist care a plecat de la vicecampioana României, sub formă de împrumut, iar Gigi Becali caută să umple „golurile” rămase în echipă.

„Suma (n.r – pentru Valentin Gheorghe) e ok și putem să aducem un jucător pe poziția lui, să îl dublăm pe Cordea. Da, va veni cineva pe partea dreaptă. Nu știm încă, se discută. Noi mai avem varianta Musi. El e un jucător pe care nu putem să-l blocăm, trebuie să-l împingem. El poate să joace orice în spatele vârfului, chiar și inter. Poziția lui de bază e atacant lateral stânga

(n.r – Înlocuitorul lui Valentin Gheorghe) Va veni din străinătate. Încă nu l-am căutat, a fost o discuție. Am vorbit cu Gigi și pot să-l contactez. O să vedem, n-are niciun sens să vorbim de nume. Noi nu aducem străini. E un român care nu joacă în România. E de picior drept, dar mai dă și cu stângul”, a declarat Mihai Stoica, potrivit orangesport.ro.

În primăvara lui 2021, imediat după ce a aflat de faptul că Rotariu este liber de contract, patronul FCSB a anunţat că se va interesa despre acesta.

”Da? E liber Rotariu? Mi-ați dat o idee, o să mă interesez!”, spunea Gigi Becali pentru DigiSport. Jucătorul a ajuns atunci la Ludogorets, venit liber de contract de la Astana.

”Sunt fericit să de efectuarea acestui transfer. Vin la o echipă cu mentalitate de campion care joacă la un nivel înalt. Sper că voi ajuta la următoarele succese ale lui Ludogoreţ.

Cred că sunt mai bun pe postul de mijlocaş dreapta, dar pot juca şi ca atacant sau în spatele atacantului. Am vorbit deja cu antrenorul Valdas Dambrauskas. Sper să intru repede în formă şi să fiu disponibil”, a fost primul comentariu al lui Dorin Rotariu, în vara lui 2021.

Reclamă

 

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia - România
Extra • 27 mart., 12:28
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia – România! Ce banner au afişat