Închide meniul

Dumitru Dragomir îl pune pe Toni Petrea înaintea lui Hagi şi Dan Petrescu: „E cel mai bun antrenor din ţară! A fost subiect de studiu pentru mine!” :)

Valentin Pîrcălabu Publicat: 23 aprilie 2022, 9:57

Dumitru Dragomir îl pune pe Toni Petrea înaintea lui Hagi şi Dan Petrescu: „E cel mai bun antrenor din ţară! A fost subiect de studiu pentru mine! :)

Dumitru Dragomir îl consideră pe Toni Petrea cel mai bun antrenor din ţară

MMA / Niros Foto via Hepta

  • Verdictul dat de Dumitru Dragomir
  • Toni Petrea, cel mai bun antrenor din România

Dumitru Dragomir crede că Toni Petrea este cel mai bun antrenor din ţară. Mai mult, fostul preşedinte al LPF e de părere că Gigi Becali va continua tot cu el şi în sezonul următor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dragomir consideră că FCSB are cel mai bun antrenor din ţară, deşi în Liga 1 mai antrenează Gică Hagi, Dan Petrescu sau Laurenţiu Reghecampf. În evaluarea lui Dumitru Dragomir a contat şi diplomaţia de care dă dovadă antrenorul de la FCSB mai ales atunci când vorbeşte despre relaţia cu Gigi Becali.

Dumitru Dragomir: „Toni Petrea e cel mai bun, nu exagerez cu nimic”

FCSB are cel mai bun antrenor din țară, pe Petrea. Nu exagerez cu nimic! Este atât de diplomat, îl studiez cum vorbește. A fost subiect de studiu pentru mine. L-a lăudat Mihai Stoica, iar el nu prea laudă pe nimeni. Îmi place de Toni Petrea, îl lasă tot pe el și nu-l pune pe Croitoru”, a spus Dumitru Dragomir la prosport.ro.

Reclamă

Toni Petrea, antrenorul etapei a 5-a din playoff

Victoria celor de la FCSB pe terenul campioanei CFR Cluj i-a adus lui Toni Petrea titlul de antrenorul etapei în Liga 1. În urma victoriei din derby, FCSB s-a apropiat la 2 puncte de CFR Cluj şi a relansat lupta la titlu.

Cum arată cotele pentru câștigarea Ligii 1 după CFR Cluj – FCSB 0-1

CFR Cluj a fost învinsă de FCSB, scor 0-1, în ultima etapă a turului play-off-ului Ligii 1. Golul marcat de Octavian Popescu, în minutul 74, a aprins serios lupta la titlu.

Reclamă

Bookmakerii au reacționat imediat după finalul derby-ului din Gruia. Echipa lui Dan Petrescu a rămas favorită, dar cotele celor de la FCSB și Universitatea Craiova au scăzut semnificativ.

Înainte să fie învinsă de FCSB, CFR Cluj era considerată campioană în proporție de 99%. Situația s-a schimbat acum, iar jucătorii antrenați de Toni Petrea pot spera cu adevărat la titlu după ce obținut prima victorie după 8 ani în Gruia.

Reclamă 4 / 0/3

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:05 Barcelona – PSG şi Borussia Dortmund – Atletico Madrid, 22:00, LIVE TEXT! Meciuri decisive pentru semifinalele Champions League 13:43 Valeriu Iftime i-a găsit înlocuitor lui Florinel Coman la FCSB! Propunere directă pentru Gigi Becali: „Este excepţional! 13:20 VIDEOElizabeta Samara – Sabine Winter 1-3 a fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Adina Diaconu a pierdut partida cu Manika Batra 12:30 Famalicao – Sporting Lisabona LIVE VIDEO, 22:15, live în AntenaPLAY. „Leii” pot face un pas uriaş către titlu în Liga Portugal 12:15 „Un conducător serios nu face aşa ceva!” Dumitru Dragomir, avertisment pentru Dan Şucu. Ce îi cere să facă cu Cristiano Bergodi 11:17 Câţi bani cere Cristiano Bergodi pentru a pleca de la Rapid. Dan Şucu şi Victor Angelescu l-au băgat în şedinţă de urgenţă! 11:14 Mihai Stoica a anunţat că Gigi Becali a renunţat la transferul unui star din Liga 1: „N-are niciun sens să insistăm!” 10:52 SUA atacă medalia de aur la Jocurile Olimpice cu un nou „Dream Team”: LeBron James, Stephen Curry şi Kevin Durant, în echipă 10:42 FotoCole Palmer, „poker” şi trei recorduri spulberate pentru Chelsea! Imagini ruşinoase cu londonezii care se „bat” pentru minge 10:25 „E peste Coman, e de nivelul lui Drăguşin!” Dumitru Dragomir a dat verdictul despre cel mai valoros jucător din Liga 1 Vezi toate știrile
Pe același subiect
Valeriu Iftime i-a găsit înlocuitor lui Florinel Coman la FCSB
Liga 1 • 13:43
Valeriu Iftime i-a găsit înlocuitor lui Florinel Coman la FCSB! Propunere directă pentru Gigi Becali: „Este excepţional!
Dumitru Dragomir, avertisment pentru Dan Şucu. Ce îi cere să facă cu Cristiano Bergodi
Liga 1 • 12:15
„Un conducător serios nu face aşa ceva!” Dumitru Dragomir, avertisment pentru Dan Şucu. Ce îi cere să facă cu Cristiano Bergodi
Dumitru Dragomir a dat verdictul despre cel mai valoros jucător din Liga 1
Liga 1 • 10:25
„E peste Coman, e de nivelul lui Drăguşin!” Dumitru Dragomir a dat verdictul despre cel mai valoros jucător din Liga 1
Mihai Stoica a dezvăluit cum va arăta echipa de Champions League a FCSB-ului
Liga 1 • 10:00
Cum va arăta echipa de Champions League a FCSB-ului! Gigi Becali transferă cinci jucători după câştigarea titlului
Ce se întâmplă la FCSB, imediat după câştigarea matematică a titlului
Liga 1 • 8:49
Ce se întâmplă la FCSB, imediat după câştigarea matematică a titlului! Apel de urgenţă: „Avem deschidere totală!”