Închide meniul

Dumitru Dragomir, scos din sărite din cauza scandalului „FCSB în Ghencea”: ”Suntem țară de nebuni? Finala cu CFR se joacă la Coțofârloaia?”

Dragoș Vasile Publicat: 9 mai 2022, 9:51

Dumitru Dragomir, scos din sărite din cauza scandalului FCSB în Ghencea”: ”Suntem țară de nebuni? Finala cu CFR se joacă la Coțofârloaia?”

Dumitru Dragomir, anunţ bombă despre o implicare la Dinamo

Dumitru Dragomir, în timpul unei conferințe de presă / MMA / MMA2 via Hepta

  • Dumitru Dragomir, scos din sărite din cauza scandalului „FCSB în Ghencea”
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

 

Dumitru Dragomir a fost scos din sărite din cauza scandalului „FCSB în Ghencea”. Fostul șef al LPF cere ca echipa lui Gigi Becali să fie lăsată să joace ”finala” de titlu cu CFR Cluj pe stadionul de lux.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a depus actele pentru ca FCSB – CFR Cluj, derby-ul din ultima etapă a Ligii 1, să se poată disputa pe Stadionul Steaua. Patronul vicecampioanei României a anunţat că nu mai acceptă niciun refuz.

Dumitru Dragomir, scos din sărite din cauza scandalului „FCSB în Ghencea”

„Vom vedea cum toți vor fi împotriva Stelei. Nu va fi lăsată să joace în București. Lasă-l pe Arena Națională, să vină 55.000 de oameni, să fie o sărbătoare. Amână festivalul pentru weekend-ul viitor. Finala cu CFR Cluj se va juca la Coțofârloaia, la Baldovinești sau la Bălcești. Sunt terenuri. Dacă aș fi FCSB și nu m-ar lasă să joc în București, pe un stadion pe care să plătesc chiria, nu aș juca și aș pierde. 

Reclamă

Să fii cea mai bună echipă din Capitală, să ai 5 terenuri noi și să nu dai voie să joace? Păi, ce țară e asta? Suntem țară de nebuni? Suntem țară de oameni civilizați și corecți. Dacă ai fi la Steaua, te-ai duce în Giulești? Eu nu m-aș duce. Aș cere să joc pe Cotroceni, unde terenul e ca masa de biliard. Pe Arcul de Triumf s-a jucat oină. Dacă nu mă lasă nicăieri, să mă lase pe unul care nu mai e folosit de mulți ani. Să se ducă FCSB în altă parte… Doamne, Dumnezeule! Unde e respectul față de sport?”, a răbufnit Dumitru Dragomir, potrivit gsp.ro.

Marius Lăcătuş intervine în scandalul „FCSB în Ghencea”

Marius Lăcătuş intervine în scandalul „FCSB în Ghencea”. „Fiara” a fost prezentă pe stadionul de lux, unde a avut loc festivitatea de la 36 de ani de la câștigarea Cupei Campionilor Europeni.

Reclamă

Legenda roş-albaştrilor a avut un mesaj categoric pentru Gigi Becali, care vrea ca „finala” cu CFR Cluj să se joace pe arena celor de la CSA Steaua.

„Văd că e un subiect la modă, peste tot se discută dacă FCSB să joace sau nu în Ghencea. Eu, dacă aș fi în locul cuiva de acolo, n-aș accepta să merg undeva unde nu sunt bine primit.

Îmi aduc aminte că patronul de la FCSB a spus că nu va mai juca niciodată în Ghencea, că nu recunoaște această echipă de fotbal. În momentul în care se creează astfel de adversități, sunt anumite procese pe rol, nu știu dacă ar fi potrivit să vină FCSB și să joace aici. Fiți siguri că nu va fi bine primită aici”, a declarat Marius Lăcătuş.

Reclamă 4 / 0/3

Ludovic Orban cere „finala” FCSB – CFR Cluj în Ghencea

Ludovic Orban (58 de ani) cere „finala” FCSB – CFR Cluj în Ghencea. Fostul prim-ministru al României s-a implicat în scandalul dintre Gigi Becali şi CSA Steaua, după ce „militarii” întârzie în continuare să îşi dea acceptul la cererea făcută de latifundiarul din Pipera.

„Conducerea CSA Steaua a mai refuzat o dată organizarea unui meci al FCSB, cel cu Academica Clinceni, apelând la o șmecherie de doi bani- mutarea unui meci de rugby Steaua- U Cluj de la Cluj la București pentru a invoca faptul că stadionul nu este liber. Încasările la acel meci au fost ridicole, de sub 500 de lei. Acum, clubul armatei nu mai are la dispoziție nici măcar un astfel de pretext.

Nu aș vrea să cred că motivul real al refuzului ministerului de a găzdui meciul este faptul că ministrul este din Cluj- Napoca, orașul de baștină a adversarului. Oricum, în luarea deciziei nu trebuie să intervină factori subiectivi. Iar decizia corectă nu poate fi decât una singură: găzduirea meciului FCSB- CFR Cluj de stadionul din Ghencea”, a scris, printre altele, Ludovic Orban, pe Facebook.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie Vezi toate știrile
Pe același subiect
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj
Liga 1 • 13:24
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”