Închide meniul

Dumitru Dragomir ştie de ce Mirel Rădoi a refuzat Universitatea Craiova: „Să se facă de râs? Trebuie la „cașcaval” bine prăjit!”

Dragoș Vasile Publicat: 14 iunie 2022, 16:28

Dumitru Dragomir ştie de ce Mirel Rădoi a refuzat Universitatea Craiova: „Să se facă de râs? Trebuie la „cașcaval bine prăjit!

Dumitru Dragomir ştie de ce Mirel Rădoi a refuzat Universitatea Craiova

Dumitru Dragomir e fostul șef al LPF / MMA / Niros Foto via Hepta

  • Dumitru Dragomir ştie de ce Mirel Rădoi a refuzat Universitatea Craiova
  • Ce spune fostul şef al LPF despre Laszlo Balint, noul antrenor al oltenilor

Dumitru Dragomir ştie de ce Mirel Rădoi a refuzat Universitatea Craiova. Fostul selecţioner a fost ofertat de Mihai Rotaru, dar Laszlo Balint a ajuns în cele din urmă în Bănie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În vârstă de 43 de ani, Laszlo Balint a fost prezentat ieri într-o conferinţă de presă. Tehnicianul va încerca să-l facă uitat pe Laurenţiu Reghecampf, antrenorul demis de la gruparea alb-albastră după ce a ratat titlul şi Cupa României.

Dumitru Dragomir ştie de ce Mirel Rădoi a refuzat Universitatea Craiova

„Dacă Balint va avea rezultate, nu va avea probleme. O să îl lase un an, Rotaru e băiat serios. Mirel are minte, dacă a refuzat! Să se ducă să se facă de râs? E ca la poker aici. Dacă îți iese bine, dacă nu… Rădoi, la ce bani are, de ce să riște? Cine riscă are de pierdut. Trebuie să te duci la cașcaval bine prăjit. Dacă nu poți să faci nimic, nu te duci”, a declarat Dumitru Dragomir, potrivit sport.ro.

Reclamă

Mihai Rotaru i-a stabilit obiectivele lui Laszlo Balint la Universitatea Craiova

Mihai Rotaru i-a stabilit obiectivele noului antrenor al Universităţii Craiova, Laszlo Balint. Patronul „oltenilor” are ambiţii mari pentru noul sezon, ce va debuta pe 16 iulie.

Mihai Rotaru vrea ca Universitatea Craiova să se lupte pentru titlu şi pentru Cupa României în sezonul viitor. „Oltenii” s-au clasat pe locul 3 în sezonul recent încheiat, şi au ratat calificarea în finala Cupei României, fiind eliminaţi de Sepsi.

Reclamă

Patronul Universităţii Craiova consideră că Laszlo Balint este antrenorul potrivit pentru echipa sa. Balint a antrenat-o pe UTA timp de 3 sezoane, alături de care a promovat în 2020.

„Locul 1, 2 sau Cupa României. Vrem într-o competiţie europeană. Nu, n-ar avea probleme dacă nu ar trece de primul tur. Nu putem cere dacă nu trece de primul tur că a zburat.

Reghe, când a plecat de la FCSB, a venit de la Chiajna. Balint e ambiţios şi ne dorim aşa ceva, vrea să-şi depăşească limitele. Vrem aşa ceva”, a declarat Mihai Rotaru, pentru Orange Sport.

Reclamă 4 / 0/3

Mihai Rotaru, declaraţii despre plecarea lui Laurenţiu Reghecampf

Laurenţiu Reghecampf s-a despărţit de Universitatea Craiova. Patronul Mihai Rotaru a mărturisit că decizia de a-l înlocui a luat-o în urmă cu câteva zile.

„Îmi e greu să spun data când am hotărât acest lucru. Cu ceva timp în urmă. Ieri s-au finalizat discuțiile. Să spunem că de o săptămână au fost discuțiile cu Laurențiu Reghecampf. Am vrut să îmbunătățim anumite lucruri, dar el mergea în stânga, noi în dreapta și am luat hotărârea să încheiem contractul”, a mai spus Mihai Rotaru, pentru digisport.ro.

Totodată, Laszlo Balint este contestat de fanii Universităţii Craiova. Mihai Rotaru a confirmat că numirea noului antrenor a declanşat revoltă în Bănie.

„E revoltă la Craiova, suporterii cred că am greșit mult, dar noi credem că în timp vom avea dreptate la deciziile pe care le-am luat și suporterii speră același lucru, că e în beneficiul echipei ca deciziile noastre să se adeverească că au fost bune”, a mai declarat Mihai Rotaru, pentru aceeaşi sursă.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 VIDEOBernadette Szocs – Adriana Diaz 3-0. Bernie, victorie uriaşă şi calificare în sferturile WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova - Rapid
Liga 1 • 28 mart., 14:24
Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu
Dumitru Dragomir ştie cine nu trebuie să lipsească din echipa României la EURO 2024: "Nu ai cum să îl ţii rezervă. Are foame"
AntenaPLAY • 27 mart., 15:53
Dumitru Dragomir ştie cine nu trebuie să lipsească din echipa României la EURO 2024: „Nu ai cum să îl ţii rezervă. Are foame”
Dan Şucu, avertizat de un cunoscut om din fotbal să nu se transforme în Gigi Becali!
Liga 1 • 26 mart., 10:34
„L-a luat valul” Dan Şucu, avertizat de un cunoscut om din fotbal să nu se transforme în Gigi Becali!
Dragomir, reacţie vehementă după apariţia stenogramelor cu Niculae şi Bocciu!
Liga 1 • 25 mart., 23:34
„Trebuie să fii oligofren să-ţi placă aşa ceva” Dragomir, reacţie vehementă după apariţia stenogramelor cu Niculae şi Bocciu!
Reacţie surprinzătoare după anunţul care a produs un "cutremur" la FCSB!
Liga 1 • 24 mart., 9:42
„Nu pleacă, Gigi îi dă și-o primă” Reacţie surprinzătoare după anunţul care a produs un „cutremur” la FCSB!