Închide meniul

Dusan Uhrin, înainte de barajul dintre Universitatea Cluj şi Dinamo: „Au jucători de prima ligă”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 19 mai 2022, 14:03

Dusan Uhrin, înainte de barajul dintre Universitatea Cluj şi Dinamo: „Au jucători de prima ligă

Dusan Uhrin, înainte de barajul dintre Universitatea Cluj şi Dinamo: "Au jucători de prima ligă"

Dusan Uhrin, în timpul unui meci al lui Dinamo / Hepta

Dusan Uhrin a vorbit înainte de barajul dintre Universitatea Cluj şi Dinamo, pentru menţinerea în Liga 1. Cehul se teme de valoarea jucătorilor „Sepcilor Roşii”. Partida tur va avea loc pe Cluj Arena, pe 21 mai. Returul e programat pe 29 mai, în Ştefan cel Mare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lotul lui Dinamo este cotat la 8.4 milioane de euro, în timp ce cel al Universităţii Cluj depăşeşte 4 milioane de euro. Răzvan Grădinaru și Mirko Ivanovski nu vor juca în tur, dar Uhrin se bazează pe cel puţin 4.000 de fani pentru deplasarea de la Cluj.

Dusan Uhrin, înainte de barajul dintre Universitatea Cluj şi Dinamo: „Au jucători de prima ligă”

„Dificil, foarte dificil, dar sper că suntem pregătiți să jucăm bine. Obiectivul este să rămânem în prima ligă, trebuie să facem totul pentru asta. Nu ne va fi ușor, dar depinde de noi. Este realitatea, trebuie să fim pregătiți și concentrați.

Au jucători de prima ligă, i-am antrenat pe unii dintre ei. Au jucători buni, nu jucăm cu o echipă de liga a doua, pentru că au terminat sezonul pe o poziție bună. OK, au ratat promovarea directă, dar trebuie să ne concentrăm la noi. Poți pierde cu orice echipă, chiar și din a treia ligă, dacă nu ești concentrat.

Am încercat să folosesc toți jucătorii în ultimele meciuri, să schimb formula de start tot timpul. Toată lumea trebuie să fie pregătită, dacă se întâmplă ceva în timpul meciului sau la antrenamente trebuie să înlocuiesc jucătorii.

Reclamă

Este important doar să ne concentrăm. În rest, avem șanse 50-50. Trebuie să fim pregătiți, sunt meciuri importante pentru fiecare dinamovist. Sper ca fanii să ne susțină, să ne ajute. Sper să vină chiar mai mulți decât 4.000.

Ne respectăm adversarul, totul depinde de noi. Sunt încrezător, suntem pregătiți. Nu este ușor, așa că trebuie să fiu încrezător. Este ca o finală pentru noi”, a spus Dusan Uhrin.

Dinamoviștii, scoși la masă de Nicolae Badea înaintea barajului cu U Cluj

Dinamoviștii au fost scoși la masă de Nicolae Badea înaintea barajului cu U Cluj. Fostul conducător din „Ștefan cel Mare” le-a pregătit o surpriză lui Dusan Uhrin și jucătorilor săi, înaintea „dublei” pentru menținerea în Liga 1.

Reclamă 4 / 0/3

Dinamo se pregătește pentru cele două meciuri decisive cu U Cluj, de la barajul de retrogradare/menținere în Liga 1. Nicolae Badea a planificat un eveniment special la restaurantul „Pescăruș”, din parcul Herăstrău, la care au fost invitați jucătorii și staff-ul „câinilor”.

Dinamo ar putea avea un investitor din America

Dinamo poate avea un investitor din America în viitorul apropiat. Cornel Dinu, legenda ”câinilor”, a făcut anunțul excelent chiar înaintea barajului cu Universitatea Cluj.

Potrivit ”Procurorului”, ar exista un fond de investiții din Statele Unite ale Americii care vrea să investească la Dinamo. De asemenea, și un om de afaceri român este interesat de această posibilitate.

”În primul rând, este vorba de a așeza o structură reală a societății. Și lucrul cel mai important, de a găsi o finanțare reală. Din anumite informații pe care le am, se pare că la ora actuală sunt cam trei lucruri foarte interesante. Al treilea chiar o să vă suprindă. Am niște informații în acest sens, care s-ar putea să nu fie departe de adevăr.

Se pare că la ora actuală există un fond de investiții occidental, se pare că american, interesat de a prelua Dinamo. Ar mai exista un investitor de sorginte neaoșă, care n-ar avea avea prea mulți bani, dar care ar fi un om de atașament de Dinamo și cu o anumită capacitate de conducere”, a declarat Cornel Dinu, potrivit prosport.ro.

Recomandări
  • Dinamo şi U Cluj luptă pentru un loc în Liga 1
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” Vezi toate știrile
Citește și