Închide meniul
VIDEO

EXCLUSIV | Raul Silva, noul fundaş al Universităţii Craiova, a ajuns în cantonamentul din Austria! Oltenii, show total în amicalul cu Arminia Bielefeld

Dragoș Vasile Publicat: 26 iunie 2022, 19:04 / Actualizat: 26 iunie 2022, 20:49

EXCLUSIV | Raul Silva, noul fundaş al Universităţii Craiova, a ajuns în cantonamentul din Austria! Oltenii, show total în amicalul cu Arminia Bielefeld

Raul Silva, noul fundaş al Universităţii Craiova, a ajuns în cantonamentul din Austria

Raul Silva, alături de Gustavo / Antena Sport

  • Raul Silva, noul fundaş al Universităţii Craiova, a ajuns în cantonamentul din Austria
  • Oltenii lui Laszlo Balint s-au distrat în amicalul cu Arminia Bielefeld

Raul Silva, noul fundaş al Universităţii Craiova, a ajuns în cantonamentul din Austria. Reporterul Antena Sport l-a surprins pe fotbalistul brazilian în timpul meciului amical cu Arminia Bielefeld, scor 4-1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Universitatea Craiova a început pregătirea înaintea debutului în cupele europene. Echipa lui Laszlo Balint va juca în Conference League, acolo unde patronul Mihai Rotaru vrea calificarea în grupe. În primul tur, alb-albaştrii vor evolua în compania celor de la KF Vllaznia, pe 21 şi 28 iulie.

Raul Silva, noul fundaş al Universităţii Craiova, a ajuns în cantonamentul din Austria

Raul Silva este cel mai nou nume prezent în cantonamentul din Austria. Fundaşul brazilian în vârstă de 32 de ani s-a aflat în tribune şi i-a văzut în acţiune pe colegii săi, care au făcut show cu Arminia Bielefeld.

Reclamă

Gustavo, celălalt brazilian din lotul oltenilor, s-a împrietenit rapid cu Silva. Ba mai mult, mijlocaşul a stat alături de el la meciul amical.

Raul Silva, alături de Gustavo
Raul Silva, noul fundaş al Universităţii Craiova, a ajuns în cantonamentul din Austria

Cine este Raul Silva

Raul Silva este un experimentat fundaş de 32 de ani. Ultima oară la Estoril, fotbalistul are o cotă de piaţă de 1 milion de euro.

Reclamă

Mutarea sa la Universitatea Craiova a fost anunţată de Pedro Sepulveda, de la SIC Noticias. Acesta a transmis că Silva va semna un contract valabil pentru două sezoane cu oltenii.

Estoril, Braga, Maritimo, Figueirense şi Paysandu sunt echipele pentru care a evoluat Raul Silva de-a lungul carierei. Acesta are experienţă şi în cupele europene: are peste 20 de meciuri în Europa League.

Reclamă 4 / 0/3

Universitatea Craiova – Arminia Bielefeld 4-1

Oltenii au făcut spectacol în primul amical al verii, scor 4-1 cu Arminia Bielefeld. Andrei Ivan a deschis scorul din penalty, Jovan Markovic a reuşit o „dublă” de senzaţie, iar Roguljic a închis tabela pentru olteni. Gabeur a reuşit unicul gol al oaspeţilor.

  • Echipa de start a celor de la Universitatea Craiova: Pigliacelli – Șt. Vlădoiu, Papp, Screciu, Vătăjelu – Mateiu, Vînă – Baiaram, Gustavo, A. Ivan – Koljic
  • Rezerve: Lazar – Căpățînă, Găman, N. Bancu, Sala, Nistor, Al. Crețu, Roguljic, Cîmpanu, Markovic, Brășfăleanu, Danciu

Mihai Rotaru: „Vrem într-o competiţie europeană!”

Mihai Rotaru i-a stabilit obiectivele noului antrenor al Universităţii Craiova, Laszlo Balint. Patronul „oltenilor” are ambiţii mari pentru noul sezon, ce va debuta pe 16 iulie.

Mihai Rotaru vrea ca Universitatea Craiova să se lupte pentru titlu şi pentru Cupa României în sezonul viitor. „Oltenii” s-au clasat pe locul 3 în sezonul recent încheiat, şi au ratat calificarea în finala Cupei României, fiind eliminaţi de Sepsi.

„Locul 1, 2 sau Cupa României. Vrem într-o competiţie europeană. Nu, n-ar avea probleme dacă nu ar trece de primul tur. Nu putem cere dacă nu trece de primul tur că a zburat. Reghe, când a plecat de la FCSB, a venit de la Chiajna. Balint e ambiţios şi ne dorim aşa ceva, vrea să-şi depăşească limitele. Vrem aşa ceva”, a declarat Mihai Rotaru, pentru Orange Sport.

Gică Craioveanu, avertisment pentru Laszlo Balint înainte de debutul pe banca Universităţii Craiova

Gică Craioveanu i-a transmis un avertisment lui Laszlo Balint, care a fost numit în locul lui Laurenţiu Reghecampf pe banca Universităţii Craiova.

Fostul internaţional a declarat faptul că Mihai Rotaru, patronul „oltenilor”, nu ar mai accepta o eliminare prematură din competiţiile europene.

„Este un antrenor care comunică foarte bine cu jucătorii, dar este foarte exigent. Universitatea Craiova este o echipă istorică, atunci când merge bine joacă având stadionul arhiplin. Depinde de el și de inspirația pe care o va avea, pentru că la meciurile importante trebuie să ai inspirație. Meciul cu Vllaznia este prima partidă importantă a clubului.

Reclamă

Știu că au câștigat 9 titluri și 8 Cupe în Albania, deci este o echipă cu istorie. Nu este o echipă oarecare precum Laci, cu tot respectul pe care îl am pentru ei. Noi suntem datori publicului din Craiova, după eșecurile din ultimii doi ani cu Tbilisi și Laci”, a declarat Gică Craioveanu pentru Fanatik.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova - Rapid
Liga 1 • 14:24
Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu
Adrian Mititelu: "Mitriţă e cel mai bun fotbalist român"!
Liga 1 • 21 mart., 21:43
Adrian Mititelu: „Mitriţă e cel mai bun fotbalist român”! Mesaj direct pentru Mihai Rotaru: „Dacă are bani, de ce nu?”
"Mai poate ajunge Alex Mitriţă la EURO 2024?" Edi Iordănescu a răspuns fără să stea pe gânduri: "Trenul e în mers"
AntenaPLAY • 21 mart., 16:05
„Mai poate ajunge Alex Mitriţă la EURO 2024?” Edi Iordănescu a răspuns fără să stea pe gânduri: „Trenul e în mers”
"Poate Universitatea Craiova să câştige titlul?" Răspunsul dat imediat de Valentin Mihăilă
Liga 1 • 20 mart., 13:27
„Poate Universitatea Craiova să câştige titlul?” Răspunsul dat imediat de Valentin Mihăilă
Gigi Corsicanu, propunere în direct pentru Dan Şucu
WTA • 20 mart., 9:23
Gigi Corsicanu, propunere în direct pentru Dan Şucu! Şeful de la Rapid, răspuns fabulos: „Dau eu berea!”