Închide meniul

Fanii lui FC U Craiova s-au bătut cu jandarmii înaintea meciului cu Rapid. Bannere ironice ale rapidiștilor FOTO

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 9 mai 2022, 21:10

Fanii lui FC U Craiova s-au bătut cu jandarmii înaintea meciului cu Rapid. Bannere ironice ale rapidiștilor FOTO

FC U Craiova e neînvinsă în fața Rapidului, în acest sezon

Suporterii lui FC U Craiova 1948, la meciul cu Rapid, pe stadionul Giulești / captură as.ro

Fanii lui FC U Craiova s-au bătut cu jandarmii înaintea meciului cu Rapid, din etapa a opta din play-out-ul Ligii 1. Oltenii au încins atmosfera și în peluză. Fanii rapidiști le-au răspuns printr-un banner ironic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Update 21.45: Jandarmii au pătruns în sectorul în care se află fanii lui FC U Craiova 1948, pentru a calma spirtiele. Oltenii au aruncat cu torțe în fanii Rapidului.

Sursa: AS.ro

Știrea inițială

Aproximativ 400 de fani olteni au făcut deplasarea în Giulești. Ultrașii echipei lui Adrian Mititelu le-au dat bătăi de cap forțelor de ordine.

Fanii lui FC U Craiova s-au bătut cu jandarmii înaintea meciului cu Rapid

La intrarea în stadion, suporterii lui FC U Craiova s-a luat la bătaie cu forțele de ordine.

Reclamă
Captură as.ro
Sursa: captură as.ro

Oltenii nu s-au liniștit nici după ce au pătruns pe noua arenă a Rapidului. Fanii echipei lui Adrian Mititelu au aprins torțe și petarde.

Sursa: AS.ro

La rândul lor, fanii Rapidiși i-au ironizat pe adversari prin mai multe bannere. Giuleștenii au făcut aluzie la disputa de identitate dintre FC U Craiova 1948 și Universitatea Craiova.

„V-ați împărțit în două, dar, aparent, ADN-ul de țăran rămâne la toți prezent”, a fost un banner afișat de suporterii echipei lui Adrian Mutu. „Ultrasul oltean se apală doar la lighean”, a fost un alt banner al rapidiștilor.

Reclamă 4 / 0/3
Sursa: AS.ro
Suporterii lui FC U Craiova 1948, la meciul cu Rapid, pe stadionul Giulești
FC U Craiova e neînvinsă în fața Rapidului, în acest sezon
Sursa: AS.ro

Adrian Mutu, anunţ înainte de Rapid – FC U Craiova 1948

Pentru Adrian Mutu e un meci special. ”Briliantul” a început sezonul pe banca lui FC U Craiova 1948, iar acum îl va încheia la Rapid. Giuleștenii nu au reușit să îi învingă pe olteni, nici în Liga 2 (3 meciuri), dar nici în sezonul regulat al Ligii 1.

Adrian Mutu a anunţat că partida cu fosta sa formaţie este importantă pentru că giuleştenii au posibilitatea să câştige play-out-ul.

“Un meci care ne dă posibilitatea să câştigăm play-out-ul, ceea ce este important pentru noi. Întâlnim o echipă care traversează o perioadă bună, care a fost “oaia neagră” a Rapidului în ultimul timp, iar mâine noi vrem să schimbăm acest lucru. Suntem conştienţi că trebuie să alergăm mult, trebuie să luptăm şi asta vom face. 

Atât noi, cât şi suporterii noştri aşteptăm acest meci cu mare entuziasm şi cu multă concentrare. Nu este un meci ca toate celelalte, pentru că am antrenat acolo. Dar nu mă gândesc la asta, ci la faptul că ne dă posibilitatea de a câştiga play-out-ul. Va fi un meci greu”, a spus Mutu.

FCSB a refuzat să joace pe stadionul Giulești

FCSB nu vrea să joace meciul cu FC Voluntari, din etapa a 9-a din play-off, pe stadionul Giulești, potrivit gsp.ro. Clubul ilfovean a făcut anunțul respectiv în cursul zilei de joi, dar „roș-albaștrii” le-au transmis celor de la LPF că nu vor să dispute partida pe arena Rapidului.

Conform regulamentului, schimbarea terenului de joc se poate realiza numai cu acordul ambelor echipe. Iar cum FCSB și-a exprimat refuzul categoric, FC Voluntari va fi nevoită acum să caute un alt stadion pentru a disputa meciul de pe 14 mai.

„FC Voluntari anunță că ,din cauza modernizării suprafeței de joc a arenei „Anghel Iordănescu”, partida cu FCSB,din cadrul etapei a 9-a a play-off-ului Ligii 1 la fotbal ,se va disputa pe stadionul Giulești din Capitală.”, a anunțat, joi, FC Voluntari.

Reclamă

În cele din urmă, FC Voluntari a anunțat că meciul va avea loc pe Arena Națională.

Recomandări
  • Scandal la Rapid – FC U Craiova 1948
  • Bosnia – România (7 iunie, 21.45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21.45, Antena 1)

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:08 David Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 VideoMircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! Vezi toate știrile
Citește și